Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1 2
Mike Tyson in Evander Holyfield se bosta spet srečala v ringu. Oktobra bo na sporedu že tretji medsebojni dvoboj, tokrat bosta moči merila na ekshibicijskem "matchu" v Abu Dabiju. Arabski organizatorji boksarskega velespektakla bodo za ta večer zagotovili več kot 34 milijonov dolarejv, ki si jih bosta tekmeca razdelila po dvoboju. Več bo seveda pripadlo zmagovalcu. Dvoboj dveh boksarskih legend bo potekal v Zayed Sports City Stadiumu, ki sprejme 25 tisoč gledalcev.
vir: http://24ur.com/sport/ostalo/spet-dvobo … d.html?ar=
Odsoten
huh.. neem .če bo tyson zmožn premagat holyfielda
.. anyway. naj zmaga bolši
.. to bo še zanimivo 
Odsoten
Ma, mislim da borba sama po sebi ne bo nič posebnega. Gladka zmaga Holyiefelda.
Odsoten
mah tyson je propadu...res da je legenda pa da do zdej se nism vidu nobenga k bi mu sploh blizu prsu po kvaliteti kakrsno je meu u primu sam to je blo tko ene 20 let nazaj pa njegova kriza ze predolg traje, sploh se je pa zdj zredu ful tko da bo tezka zanga...mislm da bo holyfield zmagu, biu bi pa veseu ce bi tyson presenetu ker je zame se vedno nekaksna ikona boksa poleg ali-ja..
Odsoten
če že pride do tega dvoboja bo to lahka zmaga za holyfielda.....tysono je pa itak važno samo to da denar pokasira......
Odsoten
Folk al če pride do tega fajta lahku pride do resnih poskodb... k oni niso sploh aktivni vec... lejga tysona se je zrediu, je ko medved...
Odsoten
ej kaj ti razmislas..fajt bi biu zakaj..ker ne trenira vec tyson al kai??saj je ze toti match mislo bit lani..pa je reko tyson da celi cas trenira..samo pač da ne tak ko včasih..kak bi zgledalo to..res da je celi debeli ze..samo nekaj pa še ziher zna..
Zadnjič urejal wakko (30.01.2009 12:34:07)
Odsoten
Ne vraćam se u ring
Mike Tyson je putem svoje službene web stranice opovrgnuo glasine koje kruže medijima da se ponovno vraća u ring..
U medijima već par dana kruže glasine o povratku jednog od najboljih boksača svih vremena, Mikea Tysona koji je u svojoj bogatoj boksačkoj karijeri ostvario zavidne rezultate. Bivši je svjetski prvak u teškoj kategoriji a i vlasnik rekorda kao najmlađi svjetski prvak u povijesti. Naslov je osvojio sa svojih 20 godina. Još je poznatiji po svojem kontroverznom ponašanju u ringu ali i izvan ringa.
Mike je putem svoje službene web stranice opovrgnuo glasine o njegovu povratku u boksačke ringove.
- Glasine o borbi sa Evanderom Holyfieldu su upravo to, samo glasine. Prošli tjedan su pričali o meni da sam zaprosio mladu djevojku iz Engleske, ovaj tjedan da se borim s Evanderom Holyfieldom u listopadu. Činjenica je da promoviram svoj film pod naslovom TYSON, koji izlazi 24. travnja na velike ekrane, pišem knjigu i veselim se izlasku FA video igricu.
Odsoten
kr naj tako ostane.
Odsoten
tako mu bo najbulš...
Zadnjič urejal shady (01.02.2009 21:47:13)
Odsoten
men pa se zdi da bo tyson mogu boksat s posebno taktiko no ne vem...
Zadnjič urejal žan-man (23.03.2009 16:53:38)
Odsoten
sicr pa holyfield je res mal bolši
Zadnjič urejal žan-man (23.03.2009 16:53:52)
Odsoten
A si ti prebral sploh vse al kr neki pišeš???
Odsoten
ja no zdej sm še nov tko da ja kr neki sam prebrov sm "spet tyson vs holyfield"
Zadnjič urejal žan-man (23.03.2009 16:54:06)
Odsoten
ampak bom kr prebrou da vidm če sm ga za.... 
Zadnjič urejal žan-man (23.03.2009 16:54:23)
Odsoten
uglavnm Tyson je že reku da so to samo GOVORICE in nč druzga... Tega fajta ne bo... 
pozdravljen na forumu!!! 
Zadnjič urejal Biker Boy (15.02.2009 13:31:17)
Odsoten
Strani: 1 2