Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
živjo, zanima me če se da kje v lj trenirat krav maga?
pa še eno vprašanje. sem začetnik in še nisem treniral nobene borilne veščine, zanimajo me pa vse, pa bi se rad včlanil v ultimmate na vse veščine, imam pa en problem. ker delam v izmenah (en teden zjutraj, drug popoldne), bi lahko treniral le vsak drugi teden. zdej tuki je problem cena, ki se mi zdi zlo uredu (49 eur za vse termine), ampak ker nisem zmožen obiskovat vseh terminov mi je pa mal preveč dat 49 eur za polovico terminov, upam da razumete kaj mislim, pa me zanima če je še kakšna ponudba ki bi meni bolj ustrezala?
hvala!
Odsoten
Živjo Danny!
V našem klubu smo zelo odprti in v tudi prilagodljivi. 49 EUR je cena mesečne članarine za 3 treninge na teden ali več, torej lahko treniraš za ta denar vsak dan. So pa tudi opcije za manj obiskov. 2 obiska tedensko te bosta stala 35 EUR na mesec ali samo en obisk tedensko 19 EUR. Treninge pa lahko plačuješ tudi sproti (cena treninga za člane je 5 EUR). Konkretno za tebe pa lahko naredimo posebno ponudbo, torej polovična cena, če boš hodil vsak mesec samo 2 tedna. 
Se vidmo!
Lp
Odsoten
se pravi mesečno (od tega 2 tedna vseh treningov) po polovični ceni 25 eur?
kaj vse bi pa rabu od opreme, pa a bi lahko kakšen dan pršu na trening pogledat kako zgleda?
edit: sem že dobil odgovor. Hvala g. Cakič
Zadnjič urejal Danny (01.02.2009 21:19:25)
Odsoten
Malo sem gledal za trening Savate-ja. Ali ima kdo izkušnje s treningi v Konex-u? Nekako mi ustreza urnik (tor. in čet.) ker imam pondeljek in sredo drug trening.
Oziroma kateri klubi so bolj kvalitetni na tem področju (Lj, čim bližje centra).
Odsoten
Počak, da Savater pride ti bo razložu še najbol optimalno pot od tvojega treninga do prostora kjer so treningi.
Odsoten
A pa sem to sploh napisal v pravilno temo?
Odsoten
Lp
Sem popoln začetnik in bi rad začel s treningi nekako septembra, oktobra. Sedaj pa me zanima:
1. Kater klub priporočate za treniranje K1 oz. muay-thai v Ljubljani oz. okolici ??
2. Zanima me tudi ali lahko takoj kot začetnik začneš s treniranjem K1 ali moraš najprej začeti s kakšnim kickboxom, se pravi z lažjo obliko in potem kasneje napreduješ v K1 ??
3. Vprašal pa bi vas tudi ali se da trenirati K1 različico zgolj rekreativno brez tekmovanj?
Se opravičujem za vsa vprašanja ampak res se ne spoznam in zato rajši vprašam vas...
Hvala za odgovore 
Odsoten
play je napisal:
Lp
Sem popoln začetnik in bi rad začel s treningi nekako septembra, oktobra. Sedaj pa me zanima:
1. Kater klub priporočate za treniranje K1 oz. muay-thai v Ljubljani oz. okolici ??
2. Zanima me tudi ali lahko takoj kot začetnik začneš s treniranjem K1 ali moraš najprej začeti s kakšnim kickboxom, se pravi z lažjo obliko in potem kasneje napreduješ v K1 ??
3. Vprašal pa bi vas tudi ali se da trenirati K1 različico zgolj rekreativno brez tekmovanj?
Se opravičujem za vsa vprašanja ampak res se ne spoznam in zato rajši vprašam vas...
Hvala za odgovore
stari, k-1 je kickboxing event ne p borilna vescina...se prav, not so usi elitni stand-up fighterji...dominera muay thai, kar ne pomen da druge borilne vescine ne pridejo v postev..
kot zacetniku bi ti priporocu al muay thai al pa kickboks, lah tut ksn boks probas..odlocitev je na teb..
http://en.wikipedia.org/wiki/K-1 - preber si mau.
Odsoten
To vem drgač, samo sm zasledu na parih straneh, da kao lahko treniraš po načinu K1, vem točno kaj drugače je K1, ga redno spremljam, zato me zanima če se kje da trenirati po načinu K1. Če to ni mogoče pa potem pride v poštev muay-thai, če mi potem lahko svetujete za dobre klube kjer učijo muay-thai 
Zadnjič urejal play (19.02.2009 14:33:15)
Odsoten
mah to po nacinu k-1 je pomoj sam tko mal kt reklama napisan da prvab folk...
Odsoten
to ne moreš kr tako trenirat, še posebej če si začetnik. najbolje je da treniraš nekaj npr. muay thai dokler ga res ne boš obvladal in potem vključiš še druge veščine.
iščeš pa tale klub: 
http://www.ultimmate.si/
Odsoten
Aha hvala. Kako je pa potem s tekmovanji, je to vse po želji, ko dovolj obvladaš stvar ??
Odsoten
ja s tekmovanji je tko..ce nocs tekmovt ti ni treba drgac pa ce mas zeljo tekmovt je pa od tebe odvisn kake rezultate bos kazu na treningih 
Odsoten
Ok super, hvala za vse odgovore 
Odsoten
Play:
Moj nasvet je, da preverit veš klubov. To se pravi, da greš saj na 1-3 treninge v različnih klubih. Eni tega sicer ne marajo, samo vseeno. Je dost solidnih v Ljubljani.
V Mostah imaš klub Makoto, kjer imajo dost različnih standup zadev, ki jih lahko treniraš.
Prav tako v Mostah imaš Vale Tudo klub Ljubljana (valetudo.si), kjer se sicer trenira MMA verjanta, samo je v istem klubu tud Muay Thai klub. Če te zanima urnik, lahko greš na stran pa magar povprašaš Mihata, če te lahko usmeri, zdaj ne vem iz glave kdaj imajo točno oni.
Aja, še to. K-1 je, kakor je bilo rečen, event/organizacija, kjer se združijo vsi stili standup bojevanja.
Če spremljaš, veš, da so dovoljeni od lowkickov do high itd itd. Npr, pri kickboxu se praviloma ne učijo lowkickov. To se sicer spreminja. Tak da. Preveri več zadev pa boš vidu. Moj nasvet pač.
Lp, J iz VT Ljubjana
Odsoten
Aha, aha. Še eno vprašanje za vse ki že malo dlje trenirate... koliko je kaj novih članov, ki začnejo trenirati muay-thai ali pa kickbox recimo septembra ?? Zanima me čisto iz radovednosti, da ne bom samo jaz tisti smešen začetnik ki nič še ne zna 
Zadnjič urejal play (22.02.2009 16:20:24)
Odsoten