Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
savater je napisal:
OK
izpiti so brez veze
khan je sam pobiranje dnarja
frejer je un k se dokaže
si to hotu slišat?
OK. Ni problema samo reci , pa napišem
Ne nismo hotli to slisat k to je samo po sebi tako logicno da res ni treba tega pisat ?
Dober trener naredi dobre fajterje ! Slabemu to ne uspe !
Se tebi ne zdi tako ?
Odsoten
Biker Boy je napisal:
Savater, včasih več poveš, če ostaneš tiho...
+1
Odsoten
eno mal neumno vprasanje:)
pr fajtih ko imas gor tisto zascito okoli trebuha..kako veliko pa je tist?npr najvecji obseg okoli trebuha??
ve kdo mogoce
hvala
Odsoten
Ne sekiraj se, nate bo šou pa da maš še tak velik obseg trebuha, ko bi ti znau kaki vse so ga že meli na sebi,... tk da če se zarad tega sekiraš ne brinči 
Odsoten
ti ko ne ves kak trebuh mam jaz 

Odsoten
bom kr tu vprašal,morda za amrsikoga neumno,a je le resno vprašanje. tiče se pa vseh borilnih feščin( polni kontakt). kako je z raznimi okužbami med borci?npr oba krvavita, se kri zmeša,in ima npr en hepatitis al karkoli jebenega. so kaki testi,kontrole,itd?
hvala in lp
Odsoten
jst u 20 fajtih nisem bil še nikoli na nobenem testu se pa spomnim da ko sm bil na Tajskem sem šel z Zidovim v bolnico kjer je on dal kri ker je bil test o neokuženosti pogoj za borbo v Kitajski MMA organizaciji
Zadnjič urejal mirancar (06.02.2009 11:00:36)
Odsoten
Ja sm to je res nevarnost ki je mogoče borci preveč z rezervo jemljemo, sm mislim da bi nekdo ki se mu je že razviu ker od hepatitisov teško pršu do takega ranga fajtera.
Odsoten
Hiv te naprimer sploh nebi oviral pri treningih in fajtih vsi pa vem kako je ta virus razširjen na tajskem kjer ni nobenih pregledou obenem so pa zelo krvavi fajti !
Zadnjič urejal mirancar (06.02.2009 16:14:01)
Odsoten
ja zakaj pa potem ni kontrol?
Odsoten
Škoda denarja verjetno... 
Odsoten
Bi res bilo smiselno naredit kaj okoli tega.
Odsoten
No jaz sm nov na forumu, in vas najprej vse lepo pozdravljam.
Z tajskim boksom se ukvarjam že skor dva meseca, in se mi res zlo dopade.
No tole glede tega mešanja krvi.... a to je dejansko možno?
Odsoten