Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Tooooo Mirkec! Svaka cast...zasluzeno in pricakovano!!!! Najlepse darilo sebi za rojstni dan, vsem nam pa si polepsal dan!!!! Tooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odsoten
...WARRRRRRRRRRR MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Odsoten
Mirko caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...............................no me zanima kaj na to porečejo vsi, ki niso verjeli v njegov uspeh...................................Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroo Cooooooooppppppppppppppp
Odsoten
tuco je napisal:
Mirko caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...............................no me zanima kaj na to porečejo vsi, ki niso verjeli v njegov uspeh...................................Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroo Cooooooooppppppppppppppp
...usi bojo rekl da so vedl da je najbolši
......MIRKOOOOOOOO MIRKOOOOOOOO MIRKOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odsoten
Kje je kakšen video njegove borbe?
Odsoten

Odsoten
Silva mora dobit respect od vsakega le zato, ker si je upal tekmovat z Heavyweighti, še posebej s Mirkom.
Odsoten
nestor je napisal:
Silva mora dobit respect od vsakega le zato, ker si je upal tekmovat z Heavyweighti, še posebej s Mirkom.
sej je bil silva tezji od mirka
Odsoten
Težji je bil ja, samo manjši je bil, doseg je imel manjši, pa seveda zafukal se je da je se nabil, ker mislim da je zgubil kar precej hitrosti...
Odsoten
ah kaksen respect silvi...kaj je z vami...glede na to da se je pokazal oz. lahko recem da kar velja za najbolj arogantnega in zoprnega fighterja, si ne zasluzi nobenega respecta...vsaj od mene ne...kot clovek definitivno ne
Odsoten
hm... hotu sm da silva zgubi (logicno)... sm mirko je z njim pometu kot s kako puncko. fak... kr mau mi ga je zou.
Odsoten
zakon!!!!! jst sm bil cist veseu zarad Mirkota in zarad sebe (sm dobu stavo, hahaha)
ful se je dobr boriu, se je vidlo da ma zeljo po borbi!
Odsoten
mirko sampion
Odsoten
Pa kdo tukaj govori o njegovem karakterju, jaz imam respect do njega zaradi njegovih fajterskih zmogljivosti, boli mene kurac kaka oseba je on...
Tudi Mirko ni glih najbolša osebnost..
Odsoten
nestor je napisal:
Pa kdo tukaj govori o njegovem karakterju, jaz imam respect do njega zaradi njegovih fajterskih zmogljivosti, boli mene kurac kaka oseba je on...
Tudi Mirko ni glih najbolša osebnost..
kaksna je on osebnost mi ne mormo glih najbol vedet.....moje mnenje
Odsoten
No pravtako za Silvo ne, itak pa je vseeno kakšna osebnost je, glavno da se dobr fajta 
Odsoten