forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#1 26.05.2009 22:31:14

Danijel
VIJOLIČNI rang [IIII]
Registriran: 24.08.2007
Objav: 88

Wako Pro v Podgorici - Ivan Strugar Vs Salko Zildžić

Evo Strugar pravkar v Podgorici z high kickom nokautiral Zildžića.
Hud fajt.

Odsoten

#2 26.05.2009 23:43:04

Darkan
MODRI rang [ ]
Registriran: 21.01.2008
Objav: 7

Re: Wako Pro v Podgorici - Ivan Strugar Vs Salko Zildžić

Danijel je napisal:

Hud fajt.

+1

Odsoten

#3 27.05.2009 08:06:02

maki
MODRI rang [II ]
Registriran: 01.04.2008
Objav: 16

jah fajt ni bil hud. nokaut pa je bil zelo lep.

Odsoten

#4 27.05.2009 12:05:50

KATANA
Črni rang
Od: Postojna
Registriran: 02.08.2007
Objav: 720
Spletna stran

Tudi jaz se strinjam, da je bila zelo kvalitetena borba, škoda za Salkota, ki ga osebno poznam , saj sva bila skupaj na EP v Bolgariji in je bil po mojem prve tri runde aktivnejši in boljši. Tako je pač v tem športu en trenutek nepazljivosti in se lahko vse spremeni. Upam, da bo sprejel moje vabilo, če bomo uspeli ispeljati turnir v Postojni in se bo boril v PRO WAKO borbi večera 3x3 minute v low kicku proti kakšnemu našemu borcu.

Lp
Katana

Zadnjič urejal KATANA (27.05.2009 12:11:44)

...borec je človek,ki je dosegel ravnotežje med občutkom
   strahu,da je človek in občutkom ponosa,ker je človek...

www.ka-te-slo.blogspot.com, www.katanateamslo.blogspot.com , www.katanatati.blogspot.com

Odsoten

#5 27.05.2009 14:51:06

No Name
VIJOLIČNI rang [ ]
Registriran: 17.04.2009
Objav: 37

KATANA je napisal:

Tudi jaz se strinjam, da je bila zelo kvalitetena borba, škoda za Salkota, ki ga osebno poznam , saj sva bila skupaj na EP v Bolgariji in je bil po mojem prve tri runde aktivnejši in boljši. Tako je pač v tem športu en trenutek nepazljivosti in se lahko vse spremeni. Upam, da bo sprejel moje vabilo, če bomo uspeli ispeljati turnir v Postojni in se bo boril v PRO WAKO borbi večera 3x3 minute v low kicku proti kakšnemu našemu borcu.

Lp
Katana

ja ,zanimiu a ne? Bravo za turnir v Postojni,pridm! ja skerm se bo pa fajtu po tvoje iz kickboksing zveze SLo? Ja kterga borca pa ma zveza za tega Salkota?
Kteri pa so ti borci kse fajtajo v kick boksingu v ringu? Jasmin Becirovic ja sm on ma 93kg ,ce se ne motm,a Jazbinsek? on ma 81kg, Madarevic 78kg, MiranFabjan 81kg? sploh pa to so bl  k1, tajski bokserji ,a ne? Kle gre pa za low kick-86kg?  Al se pa js ne spoznam na naso sceno,se mogoc motm?
kdaj bo ta turnir v Postojni?

Hvala lepa za odgovor!

Odsoten

#6 27.05.2009 16:03:07

savater
RJAVI rang [II ]
Registriran: 14.10.2007
Objav: 253
Spletna stran

korekten odgovor

UNIVERZITETNI KLUB BORILNIH VEŠČIN
http://www.tepen.si

Odsoten

#7 27.05.2009 23:57:21

KATANA
Črni rang
Spletna stran

bezimeni@ej sorry težko argumentiram največjemu poznavalcu slovenske fajterske scene, maš vse prav, odpovedujemo turnir!

...pa upam,da sem zadovoljil tvojo radovednost z odgovorom, drugače pa če te zanima kdo se v ringu bori v KBZS pa si prid 05.09. v Krško pogledat finale KBZS v full contactu, low kicku in K-1.

Katana

Zadnjič urejal KATANA (27.05.2009 23:59:18)

www.ka-te-slo.blogspot.com, www.katanateamslo.blogspot.com , www.katanatati.blogspot.com

Odsoten

#8 28.05.2009 14:22:43

No Name
VIJOLIČNI rang [ ]

( stara)sablja@ ja thanks za izčrpn odgovor.Sm za kva že ne bo tekme v Postojni? Škoda.  lih sm hotu pridt gledat tega Salkota,k sm slisu d je hudo dobr fajtr.
seveda pridem v Krško. Supr!!! Mogoč bom pa tm vidu,Slo fajtrja k se bo prpravlen fajtat s Salkotom.A bojo tam fajti brez čelade al sčelado? Kolk borb pa bo?  kolk tekm  je v Slo v low kicku in  k1 v zvez? .Sm bral o Beciroviču u Ekip,o Marholdu.. vem pa da je velik tekmovalcev v kick boksing zvez,sm tiste v ringu jih pa lohka na prste ene roke prešteješ. Vem pa da so ti borci bl kt ne K1 in tajsk borci..zdj pa ce sm zajeb ,se opravicujem,resničn. Nism najvec poznavalc v Slo,sm  bil na skoraj vseh važnejših tekmah v Slo,tko da sm  edn večjih fanov BV,prou gotou.
kako se pa določ Državne prvake v slo v low kicku in k1?, kok borb morjo met na let?  kje so te tekme d se jh da pogledt? Plz. Prou rad bi si ogledou te fajte.
Hvala lepa za tvoje odgovore in tvoj time.
Lp
No name

Zadnjič urejal No Name (28.05.2009 14:57:04)

Odsoten

#9 28.05.2009 15:30:30

KATANA
Črni rang
Spletna stran

bezimeni@ drugače imaš tudi DP v tajskem boksu v Črnomlju 30.05, če se ne motim, tudi tam je kar nekaj borcev, drugače pa lani 2008 je bilo 72 tekmovlacev registriranih v fullu, K-1 in Low kicku in na tekmi III. tekmi državnega prvenstva 26.04. v Postojni v full contactu, K-1, semi contactu in glasbenih formah je bilo skupno 194 tekmovalcev in na I. turnirju v full contactu in K-1 v sklopu III. tekme skoraj največ tekmovalcev v K-1 in Full contactu v zgodovini KBZS, če ne že kar največ...http://forum.mma.si/viewtopic.php?id=1184 Videli smo čez 20 dobrih in kvalitetenih borb saj so bili prijavljeni vsi tekmovalci se pravi 72 njih. Ne vem koliko jih je še v SZTB ampak recimo ,da skupaj z KBZS 120, glede na to, da se lahko tudi iz drugih BV tekmuje v low kicku, še kakšen iz tae kwon do-ja, karate itd...tako,da je kar nekaj tekmovalcev pri nam v ring disciplinah.

glede na to, da si hud poznavalec slovenske fajterske scene in si njen največji fan, mislim, da bi moral poznati vsa pravila, tako, da ne bi zgubljal časa, sicer pa ko boš v Krškem se oglasi tekmovalni komisiji pa jih lepo vprašaj kar te zanima, državni pravk postaneš če opraviš vse pogoje, ki jih za to leto določi tekmovalna komisija za določeno disciplino, za reprezentanco, pa ni le dovolj naslov državnega prvaka, temveč so še dodatni pogoji oz. udležba določeni turnirjev v tujini in seveda doseženi rezultati na njih itd...

Ravno kar so se nekateri vrnili iz Mađarske pa bi si šel lahko tam pogledat naše fante, če te glih zanima...samo ne verjamem, da te res, temveč te zanima le porvociranje in cinizem in podcenjevanje do KBZS itd...tako, da se mi več kot to kar sem napisal bezimeni ne da trošit več časa zate, pa mimogrede vse kar te zanima lahko najdeš tudi tukaj na kakšnem postu ali na uradni strani KBZS in tudi te zlomljene slovenščine težko razumem....pa brez zamere....aja a mogoče želiš, da ti povem koliko borb bo v low kicku leta 2012????? sorry je bi ga ne znam še videti v bodočnost, mogoče pa ti znaš pa nam boš povedal kdo bo naslednji prvak WFC oziroma slovenske fajterske scene ali SFC (znanstvena fantstika) a hah hhaa

Ajd...
Katana

Odsoten

#10 28.05.2009 19:14:29

No Name
VIJOLIČNI rang [ ]

@ sbljač:

po domač:
Mene boli ku*** za Kbzs ,sztb ,mbzz,čbzzz,rvzs...in za use ostale zveze u Slo. zanima me kva bom dobu za dnar k bom kupu vstopnco u Krškem?? Ktere znane slo fajtrje bom gledou pa kva so ti fajtrji do zdj nardil u  ringu?
Pa kter  lohka dela fajt s Salkotom? NAME ?Imena,imena?? To mene zanima,fajti in slo fajterji.Boli me ku*** za razne zveze in statistike ,a ne?
Pa sorry,če te ne zastopm,zanima me domač kmečk odgovor na moje simple enostavno vprasanje.

Z   ultra navijaškimi pozdravi!
No name

-

Odsoten

#11 28.05.2009 23:55:46

KATANA
Črni rang
Spletna stran

bezimeni@..sej te čisto štekam, da nič ne razumeš...in ti sploh ne zamerim plidkan nisi ti kriv.

Katana

Zadnjič urejal KATANA (29.05.2009 00:01:14)

Odsoten

#12 05.06.2009 00:21:07

predator 108
RJAVI rang [II ]
Registriran: 31.10.2008
Objav: 245

KATANA je napisal:

Lp
Katana

Sej če nima KBZS enakopravnega nasprotnika za Salkota bi lhk naredil v tem primeru fajt po k-1 pravilih in sodeloval z SZTB saj ima ta v svojih vrstah odličnega borca do 91 kg! Vredno je probat, borba bi sigurno navdušila publiko! dumbom

Odsoten

#13 08.06.2009 12:53:48

KATANA
Črni rang
Spletna stran

predator 108 je napisal:

KATANA je napisal:

Lp
Katana

Sej če nima KBZS enakopravnega nasprotnika za Salkota bi lhk naredil v tem primeru fajt po k-1 pravilih in sodeloval z SZTB saj ima ta v svojih vrstah odličnega borca do 91 kg! Vredno je probat, borba bi sigurno navdušila publiko! dumbom

...sej sem v enem od zgornji postov omenil SZTB in to sem tudi mislil, ideja je WAKO, ker je tudi on član te organizacije...v končni fazi pa tako kot ti praviš, važno je da se dogaja in, da je publika, ter borci zadovoljni. Hotel sem povedati, da bi se sigurno najdu borec zanj v Sloveniji, ki bi se hotel z njim sprobat itd... ne glede iz katere organizacije prihaja.

Lp
Katana

Zadnjič urejal KATANA (08.06.2009 17:10:07)

Odsoten

Noga deske