Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1
http://www.karate-zveza.si/komisijadisc.asp
Disciplinska komisija
Predsednik
Primož Suknaič
E-pošta:
dk@karate-zveza.si
disciplinska-komisija@karate-zveza.si
Naj komentiram:
Včasih je bil Borut Markošek z enako funkcijo kot karateist v disciplinski v Kickboxing zvezi Slovenije,
sedaj pa je zadeva obratna.
ROTACIJA KADROV - smo temu včasih rekli
Zadnjič urejal savater (13.06.2009 14:55:28)
Odsoten
Lahka prosim popraviš nalov, ker to ni prava pvezava, pač ta tip je imel enako funkcijo v kikboks zvezo kot jo ima sedaj v karate zvezi.
Odsoten
ne povezava je prava Đejk 
no lahko dam še aktivnost od Primoža v KBZS - kikboksu k že vztrajaš
http://www.wako.si/content.php?article.19
http://www.wako.si/content.php?article.24
samo rotacija je neizogibna 
Ah ni kej - važno je da stvari funkcionirajo, državni tožilci se uporabijo za take zadeve
Drugače pa je Primož poleg aktivnega delavca v športu še zelo izkušen pravnik
markošek borut pa tle:
http://24ur.com/novice/slovenija/primer … soden.html
Borut MARKOŠEK trenutno svojo službo opravlja v Bruslju v Belgiji (tazadnji podatki s strani KK Trbovlje)
Zadnjič urejal savater (13.06.2009 14:20:02)
Odsoten
...in čemu vse to pisanje ?...in kakšno zvezo ima tvoj naslov posta "KZS in KBZS končno povezani" z vsebino???? ...kje ti videš tukaj kakšno povezavo, a mogoče karateisti tekmujejo uradno v kickboxingu in obratno??? malce bluziš prjatu, no ne malce kar veliko se mi zdi. Ti očitno moraš povsod nos vtaknit al pa nisi srečen a kaj? To če človek opravlja delo v dveh zvezah nima nikakšršne zveze z nekimi povezavami itd....to počne verjetno zato, ker je dober in izkušen na tem področju.
Lp
Katana
Zadnjič urejal KATANA (13.06.2009 15:21:28)
Odsoten
KATANA je napisal:
...in čemu vse to pisanje ?...in kakšno zvezo ima tvoj naslov posta "KZS in KBZS končno povezani" z vsebino???? ...kje ti videš tukaj kakšno povezavo, a mogoče karateisti tekmujejo uradno v kickboxingu in obratno??? malce bluziš prjatu, no ne malce kar veliko se mi zdi. Ti očitno moraš povsod nos vtaknit al pa nisi srečen a kaj? To če človek opravlja delo v dveh zvezah nima nikakšršne zveze z nekimi povezavami itd....to počne verjetno zato, ker je dober in izkušen na tem področju.
Lp
Katana
Ja pa ja,upras savaterja bl konkretno kva je stem mislu? Ne mors ti na dveh cickih sdet Sm ku je pa treba cloveka u ring dt majo pa 2 borca pa nbenga eventa .Zatu kr majo take face u svojih vrstah,k sm za svojo rt skrbijo in se jim j*** za sport.Mal sm ,mal tm,prste majo pa skoz u marmelad.Kle se pa prodajajo razni lowkick light fulrji.A js bom pa karto kupvou pa to podpiru? Dj no. Tu mi pa dons ne more nbedn vec prodt,sj dobr vidm kulk je ura.Nj borce najprej nrdijo,pa ksn dobr evnt u ringu prpraujo,ne pa tist kick light full,d bom lohka karto kupu pa podpru sport.
Odsoten
No Name je napisal:
KATANA je napisal:
Lp
KatanaJa pa ja,upras savaterja bl konkretno kva je stem mislu? Ne mors ti na dveh cickih sdet Sm ku je pa treba cloveka u ring dt majo pa 2 borca pa nbenga eventa .Zatu kr majo take face u svojih vrstah,k sm za svojo rt skrbijo in se jim j*** za sport.Mal sm ,mal tm,prste majo pa skoz u marmelad.Kle se pa prodajajo razni lowkick light fulrji.A js bom pa karto kupvou pa to podpiru? Dj no. Tu mi pa dons ne more nbedn vec prodt,sj dobr vidm kulk je ura.Nj borce najprej nrdijo,pa ksn dobr evnt u ringu prpraujo,ne pa tist kick light full,d bom lohka karto kupu pa podpru sport.
...tebe sploh nisem nič,vprašal, tako, da mali sem ti že enkrat povedal, da malo oladi, ker tvojega mnenja nobenega ne zanima, še manj pa pošteva in če si tolk napaljen na kupovanje kart ha hha ti jaz prodam eno za v Idrijo al pa v Polje.
Lp
Katana
Odsoten
KATANA je napisal:
No Name je napisal:
KATANA je napisal:
Lp
KatanaJa pa ja,upras savaterja bl konkretno kva je stem mislu? Ne mors ti na dveh cickih sdet Sm ku je pa treba cloveka u ring dt majo pa 2 borca pa nbenga eventa .Zatu kr majo take face u svojih vrstah,k sm za svojo rt skrbijo in se jim j*** za sport.Mal sm ,mal tm,prste majo pa skoz u marmelad.Kle se pa prodajajo razni lowkick light fulrji.A js bom pa karto kupvou pa to podpiru? Dj no. Tu mi pa dons ne more nbedn vec prodt,sj dobr vidm kulk je ura.Nj borce najprej nrdijo,pa ksn dobr evnt u ringu prpraujo,ne pa tist kick light full,d bom lohka karto kupu pa podpru sport.
...tebe sploh nisem nič,vprašal, tako, da mali sem ti že enkrat povedal, da malo oladi, ker tvojega mnenja nobenega ne zanima, še manj pa pošteva in če si tolk napaljen na kupovanje kart ha hha ti jaz prodam eno za v Idrijo al pa v Polje.
Lp
Katana
Ja ok,prosm ce lohka zrihts. mislm da bstem vec podpru kt pa na tekm low light full. a mas ti kasne veze tm?
saka cast.se mi je zdel da se lohka nate zanesem. Supr.Si mi ze tkoj deluvou da se lohka nate racuna.A bo to spopustom al cist gratis,? Bom tm predstavu low light full, ni sans d ga neb tm podprl.
Tm bo padu na plodna tla.100%! Evo pa bom tud jst nekj prspevu za light full low.Bom podpru pa se karte ne bom rabu kupt. Thanks,Sabljac!
Odsoten
ej kamon ne se med sabo dajat.
zadeve je treba spremljat
ohranjat je treba tut medsebojno dostojanstvo
no tle jest nisem lih en pravi kaliber, ampak se trudim
hotel pa sem samo rečt , da je škoda take ljudi kot so državni tožilci obremenjevat s takimi marginalnimi funkcijami kot so disciplinske komisije u teh naših čudežnih nepovezanih borilnih zvezah.
To so resni ljudje, z visoko izobrazbo, reputacijo in zaledjem če hočete.
Uporabili bi jih lahko pri dosti bolj resnih zadevah - recimo kreiranju Martial art games združenja za Slovenijo, da bi se lahko tekmovalci začeli pripravljati za 2010 dogodek v Pekingu in kasnejše razvojne etape.
To bi imelo smisel in˝ljudine˝ kot sta Markošek ter Suknaič s svojim ugledom uporabiti za take - pomembnejše korake.
Če se take ljudi tako visokega kalibra in znanja kliče za tovrstne pomoči, potem to pomeni da se med seboj res ne znamo zmenit par osnovnih stvari.
Da bi pa pozval recimo takega človeka da izven svojega matičnega športnega poligona ureja disciplinske zadeve v drugi zvezi kot je to naredila KZS se mi zdi malce nehigiensko, ker če pogledamo karate ta res nima večjih težav sam s seboj vse od osamosvojitve.
Športna zvrst WKF je priznana, tradicionalni karate je posebej, karate klubi - kot Sevnica (Jurij Orač) in Sašo Vaš - Karate klub Triglav alias Klub Tajskega Boksa Krško (ki deluje kot eden glavnih na področju karateja, kikboksa) tekmujejo v KBZS, sedež KZS je trdno na Vrhniki, od koder prihaja tudi komisija za pasove in komisija za strokovno usposabljanje in od koder je tudi David Nagode full contact predstavnik KBZS.
Če gledamo skupščine KZS so zgledne in problemov večjih ni zaslediti. KBZS pa že tako deluje vrsto let skorajda brezhibno.
Ma ni kej - strah je odveč.
Odsoten
Strani: 1