Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
drugac pa pojd se pogledat k taranišu, ker tu ni trener neke ogromne pozornosti namenju:)
pri Taranišu se ti pa baje kar posveti, sploh če imas namen tekmovati.
lp
Odsoten
morda kaka spletna ? lokacija ..
Odsoten
Taraniš Sašo: 031 317 666
Odsoten
bil v tomahawk.. in se mi ne dopade,. kot si rekel kunta sm bil bolj ali malo prepuščen samemu sebi (ne obtožujem, žalim, zaničujem ali zanalašč slabo govorim o temu klubu - vsak ma svoj način vodenja )
Predvsem pogrešam kicke in ker si borbe nemorem zamislit brez njih oz. težko, zato me zanima če ma kdo izkušnje z kickoboxing klub center ljubljana
http://kkcenter.weebly.com/index.html
Kakor sm se informiral začnejo 3 avgusta in delujejo pod okriljem Wako.
Odsoten
A v LJ ni nobenga kluba ki bi se z stand up borbo (muay thai, K-1) ukvarjali 5 krat na teden?
Odsoten
A ni Khun kao( tajski box) u lj? pejt raje tja prvo pogledat...
Odsoten
pa da.. a kaj ko so se v vrhniko preselili.. nemorem se dol vozit.. šl bom na gor omenjeni link pogledat ker me še najbol mika
Odsoten
BoskoX je napisal:
pa da.. a kaj ko so se v vrhniko preselili.. nemorem se dol vozit.. šl bom na gor omenjeni link pogledat ker me še najbol mika
res?
kje si to slišal?
Odsoten
Pozdravljeni!!
Sem nova tukaj pa me zanima za ULTIMMATE Academy za Muay Thai :
-sprejmete tudi punce in če koliko jih je že ki trenirajo (nebi bila rada sama)
-urnik in katera ura se začne trening
-upam da 20let (starost) ni prepozno za trening
najlepša hvala za udgovore 
Odsoten
Tinzas je napisal:
Pozdravljeni!!
Sem nova tukaj pa me zanima za ULTIMMATE Academy za Muay Thai :
-sprejmete tudi punce in če koliko jih je že ki trenirajo (nebi bila rada sama)
-urnik in katera ura se začne trening
-upam da 20let (starost) ni prepozno za trening
najlepša hvala za udgovore
vsi so dobrodošli, trenirajo tudi punce... trenutni urnik: http://www.ultimmate.si/si/termini_treningov Stand up: Boks in Kickboxings je pon, sr ob 20:00 ter sobota ob 14ih... v septembru se bo verjetno odprl še dodaten termin izključno s Muay Thaiom...
btw prav tako pa se pričenja s septembrom uradni program Gracie brazilskega Jiu-Jitsa - Gracie Barra BJJ, ki ga bo vodil Carlos Maia - več info o tem: http://www.ultimmate.si/si/Novice1/824
Odsoten
ALLIANCE JIU - JITSU SLOVENIA
PRIČETEK TRENINGOV BRAZILSKEGA JIU-JITSA BO V TOREK, 1. SEPTEMBRA NA NASLEDNJIH LOKACIJAH:
LJUBLJANA
Moste, Proletarska cesta - prostori Vale Tudo kluba Ljubljana (za tržnico v Mostah)
KRANJ
Nova športna dvorana v Šenčurju (pri osnovni šoli)
Za dodatne informacije:
e-mail: neven83@siol.net
Tel.: 041 - 366 - 615 (Neven)
TRENINGI POTEKAJO PO PRINCIPIH ALLIANCE JIU - JITSU ZVEZE, OB TESNEM SODELOVANJU Z OSTALIMI SEKCIJAMI (več kot 20 šol v 9 državah) IN Z PROFESORJEM ROMEROM 'JACAREOM' CAVALCANTIJEM (do naslova svetovnega prvaka je pripeljal 35 borcev)
www.alliancebjj.com
Zadnjič urejal wallid_ismail (31.08.2009 17:12:50)
Odsoten
Vadbena skupina Samoobramba.net organizira treninge realistične samoobrambe v Ljubljani (Šiška) vsak torek, med 18.30 in 20. uro. Osrednji del vadbe zajema treniranje osnov samoobrambe ter vaj za razvijanje samoobrambnih spretnosti. Vabljeni vsi, ki želite bolj živega pristopa k borilnim veščinam in vadbo brez poškodb.
Več si preberite tukaj: http://www.samoobramba.net/practice.htm
Za prijave in dodatne informacije nas kontaktirajte na: samoobramba@gmail.com
Odsoten
Obveščamo Vas, da se bodo treningi veščin mečevanja (Canne de combat)
zopet pričeli.
DNEVI ODPRTIH VRAT!
BREZPLAČNI TRENINGI:
od 1. do 15. oktober 2009
ponedeljek in četrtek 18:30-20:00,
Šolski center Ljubljana, Aškerčeva ulica 1 - telovadnica (2. nadstropje).
Letos bodo redni treningi vseh, ki ste trenirali že v prejšnjih
sezonah (nadaljevalci, tekmovalci) potekali vsak torek 20:00-21:30 in
četrtek 20:30-22:00 na Osnovni šoli Hinka Smrekarja, Gorazdova ulica
16, Ljubljana.
VABLJENI!
Odsoten
Gracie Barra Slovenia - VPIS
V sodelovanju z Ultimmate Academy se z oktobrom formira nova šola Gracie Barra Slovenija, ki bo zajemala BJJ in MMA učenje na najvišjem nivoju pri nas kot tudi v svetovnem merilu. Treningi bodo potekali pod vodstvom mojstra Carlosa Maie iz priznane šole Gracie Barra Rio de Janeiro
Vabimo vse k vpisu in na informativni, predstavitveni trening pristnega brazilskega - Gracie Jiu-Jitsa, ki bo potekal naslednji teden v prostorih Ultimmate akademije na Celovški 172 v Ljubljani. V torek, 29. septembra, s pričetkom ob 19-ih bo potekal trening BJJ (s kimono), v sredo 30. septembra pa trening MMA (brez kimone) s pričetkom ob 20-ih.
Udeležba je brezplačna, vabljeni!
več info ... http://www.ultimmate.si/si/Novice1/849 , 041 / 784 - 159
Odsoten
živjo, ker grem študirat v lj iščem nov klub:)
vem da bom na to vprašanje težko dobil realen odgovor, vendar me zanima kateri klub je trenutno najbolj tehnično kvaliteten in tekmovalno usmerjen v stand upu(predvsem boks, full, v low kick še nisem tekmoval vendar preživi tisti ki se privadi, kot pravijo:) )
treniral bi 4 x tedensko, super bi pa bilo če bi zraven bil še fitnes:)
želim slišati predvsem mnenje tekmovalcev:)
gledal sem bok/ kb klub center, ultimmate.si, makoto...vem pa da je najbolše ko sem bom prepričal na lastne oči.
lp
Odsoten
pejt v kb klub center, če si tekmovalec.
Odsoten