Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
matejo je napisal:
Ha ha, ne se zajebavat, na uni fotki sta z Carlosom Maio ISTA! Bratca...
Blagor enim res...
haha a veš koliko folka tukaj me sprašuje če sva brata al kej u sorodu !
Pol jim pa jest zmer prbijem: yes, we are half brothers... the same school!
Odsoten
Rocky TBK Brezice je napisal:
Super Petr...!
Zanimivo in lepo... Komaj čakam da pokažeš spet kaj novega.
Uživaj in lepo se imej še naprej...
Srečno!
hey man, tnx in mas pozdrave od Carlosa zraven! pravi da še ni pozabil kar si mu pokazal!
Odsoten
Gdaj spet pride kaj v Slovenijo?
Njegovi treningi so mi bili zelo všeč in bi ga bilo zelo lepo videti zopet tukaj.
Lepo ga pozdravi nazaj in srečno...
Odsoten
Carlos pride septembra v Slo Možno se je dogovoriti za treninge/seminarje po Slo. Učil bo MMA in GB BJJ. Več info na PM
Odsoten
Uživaj pa poklič kej ko prideš nazaj!
Odsoten
nice!
Odsoten
V nedeljo se v Riu ne dogaja nič, vsaj kar se treningov tiče... in če je sonce ti je lahko žal da ne greš na plažo &
To nedeljo je bil prijeten zimski dan... zato 1. postaja Pepe@Barra
its ok...
zato 1x Açai in kot je za tam običajno
ampak ta dan smo se odpravili naprej, v južni del Ria, kjer je pravzaprav najbolj poznan turistični del Ria - tam te vtaknejo, če potuješ ala organizirano preko turistične agencije, zato mogoče nekaj besed, ugotovitev o tem
plaža Ipanema - najboljša izbira
V južnem delu so najbolj poznane plaže, ena za drugo: Leblon, Ipanema, Copacabana. Najbolj kritično je meni na Copacabani. Razlogov je več. Prvič je na plaži veliko folka iz okoliških Flavel, ki pride malo na šiht . Drugič pa poleg turistov sami fotri! Tukaj v Riu veljajo neka nenapisana pravila glede določenih predelov plaž.. no in na Copacabani so fotri, v Ipanemi in Leblon pa je bolj mladina. Poleg tega je plaža Ipanema bolj varna, tudi od plaže Leblon, ker jo ne obdajajo flavele. Nekako podobno kot Barra.. tudi cene so podobne - turistične.
tam na koncu Ipaneme (na zgorni sliki) je nek Skalnat polotok, kjer je poznana turistična točka.
Ko si tam si malo na višini, zato je razgled enkraten...
z malo zooma lahko vidiš znameniti Kristusov spomenik, vendar tako kot na nobeni razglednici v Riu
zadaj Leblon, desno zadaj Ipanema
ter v drugo smer - iz tukaj se Copacabana ne vidi se pa skriva levo zadaj po spodnji sliki
objavim še kaj ko bo čas
Odsoten
Zavidamo 100% zavidamo
Odsoten
hehehe res je
Odsoten
Odsoten
he he sem komaj sedaj opazil, sem še cel na dopustu. Izgleda prekrasno, sam za spakirat in na letalo, ti sam objavi kaj novega full zanimivo gledat in brat. Dobr je to ker nisi turistično dol in dejansko poznaš domačine ki ti marsikaj priporočijo itd... Če graš prek agencije je en k...c, poznam kar nekaj ljudi ki so šli, videli nič oziroma klasiko, pa še oropal so jih ( no so vsaj občutili mal Ria )
Se pa strinjam z Miranom drugače!
Odsoten
hudo!!!!! tole treba it enkrat nujno!
Odsoten