forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#1 23.09.2009 12:29:33

aleksa
Črno-Rdeči rang
Od: ilirska bistrica
Registriran: 02.10.2006
Objav: 909

Rampage obesil rokavice!

The UFC has done a lot for me but I think I have done more for them … this movie role came about that I have been trying to get for over a year & as soon as I found out I was close to getting it, I called Dana right away & asked to push the Memphis fight back just a month or so. I told him what this movie role meant to me. I told him that I used to bond with my father watching the tv show as a kid when my parents where still married & it represents the memories I had with my father when we lived together. My dad became an alcohalic & addicted to drugs & we grew apart. But after my dad got his life back together, I was so proud of my dad & I told him I would always take care of him in the future & make him proud of me. My dad & I are still very big fans of the show & I am basically doing this for the childhood memories I had spending time in front of the tv with my dad. Dana went on the internet & mocked me because of that & I still did nothing. Dana & I finally talked & we made up & then after that he went back on the internet & said some bullshit & he was talking bad about the movie when information is not even supposed to be released & talking about payments which is not even true could really hurt my future acting career, which could very well last longer than my fighting career. I’m not like Randy Couture. My body has been getting so many different injuries that I wont be able to fight until my forties & neither do I want to fight that long. So I feel like my second career could be in jeopardy.. so I’m done fighting. I’ve been getting negative reviews from the dumb ass fans that don’t pay my bills or put my kids though college. So I’m hanging it up. I’m gonna miss all my loyal fans but hopefully they’ll follow me to my new career & I will gain more loyal fans along the way. & all you hater fans out there can kiss my big black hairy ass! & anybody that don’t like what I just said can come try to kick my ass! I still feel the UFC is a great organization and I felt like I was very loyal to them but they didn’t respect my loyalty but I wish the UFC the best. I did a lot of things for them. I wish no bad blood between us but I have kids & a family back in Memphis to provide for & thats all that matters to me!”

Odsoten

#2 23.09.2009 12:34:09

aleksa
Črno-Rdeči rang

Re: Rampage obesil rokavice!

Hrvaška verzija:
JEDAN od najvećih MMA boraca sadašnjice i bivši UFC-ov poluteški prvak, Quinton Rampage Jackson, najavio je kraj karijere na svom službenom blogu. U pomalo emotivnom postu pokušao je objasniti razlaz s UFC-om i razlog zašto neće kao trener svoje momčadi u ultrapopularnom šou "The Ultimate Fighter" ukrstiti rukavice s Rashadom Evansom u borbi koja je bila zakazana za prosinac.

Prvi je prije nekoliko dana u javnost izašao predsjednik američke organizacije Dana White koji je, očekivano, popljuvao Jacksona izjavivši da je ovaj pogazio svoju riječ. Nije trebalo dugo da bi stigao i  odgovor od Jacksona.

"UFC je napravio puno za mene, no i ja sam napravio puno za njih. Otkupili su moj ugovor i tako su mi jednom spasili život. Zbog tog sam im lojalan", napisao je Quinton na početku svog izlaganja nastavivši opisivati tijek svoje karijere od povratka u UFC. No, Amerikanac nije štedio svog poslodavca iznijevši mnogo pikanterija koje bacaju mrlju na Whitea i njegovu politiku prema borcima.

"Čak i prije nego sam izašao iz ringa poslije borbe sa Liddellom objavili su borbu protiv Henderson bez da su me pitali. Ispisao sam povijest postavši prvi neprikosnoveni prvak u MMA-u, no nikada mi nisu uručili tu titulu i nikada me nisu promovirali kao pravog prvaka. Kasnije je tu čast dobio Anderson Silva", nastavlja Rampage iznoseći detalje oko borbe protiv Forresta Griffina i Wanderleija Silve.

"Poslije Silve me nazvao Dana i pitao da se borim protiv Rashada. Po prvi put sam rekao da odbijam borbu. Nisam imao vremena za pripremu, no na koncu je i on odustao, a ja sam ušao u ring s Jardineom. Želio sam natrag svoj pojas, no Dana mi je obećao borbu protiv Machide tek nakon što odradim TUF 10. Pristao sam, ali se on predomislio rekavši da moram u ring i sa Rashadom na kraju serije."

Pravi uzrok povlačenja iz ove borbe, otkriva Jackson, je snimanje filma ˝The A- Team˝, remakea serije, popularne u Americi sredinom osamdesetih u kojoj je borac dobio ulogu.

"Ta mi je serija puno značila jer sam je kao dijete gledao sa svojim ocem. On je postao alkoholičar i ovisnik o drogama pa sam odrastao bez tate. Nakon što se očistio bio sam toliko ponosan na njega da sam mu rekao kako ću se brinuti za njega i učiniti ga ponosnim. Ovo radim zbog lijepih sjećanja iz svog djetinjstva", piše borilačka legenda i zaključuje:

"Iako sam se sve dogovorio s Danom, on je u javnost pustio neke stvari koje nisu istinite i informacije o filmu koje su povjerljive. To bi moglo štetiti mojoj glumačkoj karijeri u budućnosti. Zbog svega toga ću objesiti rukavice o klin. Žao mije mojih fanova, no nadam se da će me pratiti i u mojoj novoj karijeri. Oni koji me mrze mogu poljubiti moju crnu dlakavu guzicu. UFC je napravio puno za mene i s njima želim ostati u dobrim odnosima."
vir: PFS

Odsoten

#3 23.09.2009 17:20:59

sajito fu
RJAVI rang [I ]
Registriran: 16.02.2007
Objav: 183

aleksa je napisal:

Hrvaška verzija:
JEDAN od najvećih MMA boraca sadašnjice i bivši UFC-ov poluteški prvak, Quinton Rampage Jackson, najavio je kraj karijere na svom službenom blogu. U pomalo emotivnom postu pokušao je objasniti razlaz s UFC-om i razlog zašto neće kao trener svoje momčadi u ultrapopularnom šou "The Ultimate Fighter" ukrstiti rukavice s Rashadom Evansom u borbi koja je bila zakazana za prosinac.

Prvi je prije nekoliko dana u javnost izašao predsjednik američke organizacije Dana White koji je, očekivano, popljuvao Jacksona izjavivši da je ovaj pogazio svoju riječ. Nije trebalo dugo da bi stigao i  odgovor od Jacksona.

"UFC je napravio puno za mene, no i ja sam napravio puno za njih. Otkupili su moj ugovor i tako su mi jednom spasili život. Zbog tog sam im lojalan", napisao je Quinton na početku svog izlaganja nastavivši opisivati tijek svoje karijere od povratka u UFC. No, Amerikanac nije štedio svog poslodavca iznijevši mnogo pikanterija koje bacaju mrlju na Whitea i njegovu politiku prema borcima.

"Čak i prije nego sam izašao iz ringa poslije borbe sa Liddellom objavili su borbu protiv Henderson bez da su me pitali. Ispisao sam povijest postavši prvi neprikosnoveni prvak u MMA-u, no nikada mi nisu uručili tu titulu i nikada me nisu promovirali kao pravog prvaka. Kasnije je tu čast dobio Anderson Silva", nastavlja Rampage iznoseći detalje oko borbe protiv Forresta Griffina i Wanderleija Silve.

"Poslije Silve me nazvao Dana i pitao da se borim protiv Rashada. Po prvi put sam rekao da odbijam borbu. Nisam imao vremena za pripremu, no na koncu je i on odustao, a ja sam ušao u ring s Jardineom. Želio sam natrag svoj pojas, no Dana mi je obećao borbu protiv Machide tek nakon što odradim TUF 10. Pristao sam, ali se on predomislio rekavši da moram u ring i sa Rashadom na kraju serije."

Pravi uzrok povlačenja iz ove borbe, otkriva Jackson, je snimanje filma ˝The A- Team˝, remakea serije, popularne u Americi sredinom osamdesetih u kojoj je borac dobio ulogu.

"Ta mi je serija puno značila jer sam je kao dijete gledao sa svojim ocem. On je postao alkoholičar i ovisnik o drogama pa sam odrastao bez tate. Nakon što se očistio bio sam toliko ponosan na njega da sam mu rekao kako ću se brinuti za njega i učiniti ga ponosnim. Ovo radim zbog lijepih sjećanja iz svog djetinjstva", piše borilačka legenda i zaključuje:

"Iako sam se sve dogovorio s Danom, on je u javnost pustio neke stvari koje nisu istinite i informacije o filmu koje su povjerljive. To bi moglo štetiti mojoj glumačkoj karijeri u budućnosti. Zbog svega toga ću objesiti rukavice o klin. Žao mije mojih fanova, no nadam se da će me pratiti i u mojoj novoj karijeri. Oni koji me mrze mogu poljubiti moju crnu dlakavu guzicu. UFC je napravio puno za mene i s njima želim ostati u dobrim odnosima."
vir: PFS

To so pač Američani...

Odsoten

#4 12.10.2009 15:57:21

aleksa
Črno-Rdeči rang

Rampage rastura i kao glumac

Donedavni UFC-ov borac i bivši vlasnik poluteškaškog pojasa, Quinton Rampage Jackson je potpuno uživljen u svoj novi glumački poziv. Ne samo da je zadovoljan s time kako se razvija situacija na setu filma A-team zbog kojeg je i odlučio napustiti oktogon, nego tvrdi da mu ide toliko dobro da ga agenti obasipaju novim ponudama.

- Totalno je fora raditi ovaj film, no nije lako. Mnogo se radi. Ja tumačim ulogu lika B.A.Baracusa kojeg sam oponašao dok sam bio dijete hodajuću po svojoj kući. Ovo je samo dokaz da je Bog dobar -  izjavio je Rampage za MMAManiju dodavši:

- Ne mogu reći hoću li se i kada sljedeći put boriti. Već sada imam mnogo drugih glumačkih ponuda, a puno mi je lakše provoditi više vremena s obitelji kada se bavim ovim poslom nego kada moram svaki dan visiti u dvorani. U godinama sam kada moram početi misliti i o tim stvarima. Ne kažem da se ne želim više boriti, no budućnost će reći što je najbolje za mene. -

Odsoten

#5 23.10.2009 09:42:24

Đejk
Črno-Rdeči rang
Registriran: 05.11.2006
Objav: 925

Sam pol se bo pomeru prot evansu v TUFU al ne

Odsoten

Noga deske