Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
ewo lahko grem sem posiko na internetu... Zakon o potnih listinah (Uradni list RS, št. 3/2006) v 7. členu določa, če državljan Republike Slovenije do 15. leta starosti potuje v tujino ali iz tujine brez spremstva zakonitega zastopnika, potrebuje za potovanje dovoljenje zakonitega zastopnika.
Torej če si star 15 ali več let ni nobenih ovir..
7. člen
Če državljan do 15. leta starosti (v nadaljnjem besedilu: otrok) potuje v tujino ali iz tujine brez spremstva zakonitega zastopnika, potrebuje za potovanje dovoljenje zakonitega zastopnika.
Ne glede na določbo prejšnjega odstavka, lahko v posebno upravičenih primerih, ko je otrok nameščen v zavodu ali rejniški družini, ali ko je zakoniti zastopnik nedosegljiv, zaradi zavarovanja otrokovih koristi, dovoljenje izda pristojni center za socialno delo.
Dovoljenje iz prejšnjih odstavkov tega člena se izda na obrazcu, ki vsebuje podatke iz 1., 2., 3. in 4. točke drugega odstavka 23. člena tega zakona ter serijsko številko potne listine za otroka in osebo, s katero otrok morebiti potuje v tujino ali iz tujine.
Dovoljenje iz prejšnjih odstavkov tega člena potrdi pristojni organ ali organ Republike Slovenije v tujini, ki je pooblaščen za opravljanje konzularnih zadev.
Podatke iz tretjega odstavka tega člena si lahko organ iz prejšnjega odstavka pridobi tudi iz evidence iz 30. člena tega zakona.
Zadnjič urejal wakko (02.04.2008 14:37:06)
Odsoten
ima kdo kak podtek>/kontakt za tajski box kamp na nizozemskem?? najraje pri ramon dekkerju ce je mozno
hvala za kako informacijo
Odsoten
Odsoten
Kaj kdo ve za kaki kamp v sloveniji alpa za kikboks
Odsoten
je kdo med 12.jan in 25 feb na tajskem in misli trenirat? Da nardimo kak meeting..
Odsoten
od 13.jan do 11.feb v Fairtex Pattaya campu. grem sam tako da bi bil kak meeting dobrodošel 
Odsoten
če hočeš mi lohk na PM kak kontakt pustiš pa se bomo slišal, ker js bom tud sam. lp
Odsoten
Rad bi vprašal če kdo pozan kaki camp v slo za BV
Odsoten
pa kaj je s tabo??? saj pa imas temo kjer so zbrani klubi po vsej sloveniji...
Odsoten
Kampa, v pravem pomenu besede, taki kot so na Tajskem, ga v Sloveniji zaenkrat še ne boš našel, ker ni pravih pogojev tukaj za kaj takega... Imaš pa v "KLUBI PO SLOVENIJI" informacije o raznih klubih, kjer se lahko včlaniš in treniraš po njihovem terminu.
LP
Odsoten
Ne jaz sem mel v mislih da se jih na enem kupi več dobi na enkrat za kaki teden in pol tam trenirajo skupaj pod voddstvom različnih trenerov in pol majo kake tekme pa tak to sem jaz mislil.
Zadnjič urejal peckop1234567 (13.01.2010 07:56:32)
Odsoten
Ima namen kdo iti letos poleti v kak kamp na tajsko?? Lahk na PM..
Odsoten