Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Sedaj sem gledal napravo za raztezanje vendar je precej draga in me zanima če je že kdo probal to nared in mi pove svoje izkušnje in tudi za vse ostale predlog.In sicer si mislim napavit škripec in ga napestiti kar tam kjer imam boksarsko vrečo in v njega napelet vrvico in zavozlat v krog tako da bom lahko noter zahaklal nogo in nadrugi strani pa bi sam držal in vlekel vrvico proti sebi da bi se noga dvigala in tako raztezala.Zanimajo me vaša mnenja, predlogi kako še bolje in bol poceni to nared in tudi kaj menite če je to vredu za raztegnit.
Odsoten
Pa natezalnca zna bit tud fajn.. 

Odsoten
Kak pa zgleda???
Odsoten
hehe 
.... to se lahko brez tega doma raztegneš brez problema,samo poglej si malo po internetu katere vaje so dobre za raztezanje.
Odsoten
Ja sej vem sej se tudi raztezem tako doma.Samo se mi zdi to vreji ke stimulira konec odarca bolj kot kere druge vaje če prav so druge tudi učinkovite
Odsoten
pecko, neumnosti stresaš, preberi si na internetu ali v literaturi o golgijevem tetivnem aparatu ali o mišičnem vretenu oz. refleksu na nateg. Preberi si o pomembnosti stabilizacije med raztezanjem in podobno.
Ko boš kaj več vedel o tem boš tudi več vedel o raztezanju in tvojih idejah, ki si jih verjetno dobil v Van Damme filmih.
LPM
Odsoten
OK hvala za predlog
Odsoten
Matejo sem iskal po internetu vendar nisem nič našel razen o rehibilitaciji gležnja vendar nevem kaj ma to tu veza.Zato bi te prosil če mi lahko ti ali kdo ki kaj ve o tem napiše.Sej bom še šel v knjižnico vendar sedaj mam gužvo v šoli pa treningi kikboksa in košarke še povrhi tak da imam zelo natrpan urnik.In če bi se dalo komu vzet malo časa in mi malo obrazložit.
Odsoten
peckop1234567 je napisal:
Matejo sem iskal po internetu vendar nisem nič našel razen o rehibilitaciji gležnja vendar nevem kaj ma to tu veza.Zato bi te prosil če mi lahko ti ali kdo ki kaj ve o tem napiše.Sej bom še šel v knjižnico vendar sedaj mam gužvo v šoli pa treningi kikboksa in košarke še povrhi tak da imam zelo natrpan urnik.In če bi se dalo komu vzet malo časa in mi malo obrazložit.
to za rehabilitacijo gležnja bi te prosil če lahko daš link.
Odsoten
Odsoten
hvala
Odsoten