Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Najpoznatiji nizozemski MMA teškaš Alistair Overeem sljedeći mjesec ulazi u oktogon sa snažnim Amerikancem Brettom Rogersom. Bit će to prvi Nizozemčev nastup u Strikeforceovom oktogonu nakon dvoipogodišnjeg odsustva.
Alistair je u razgovoru za portal mmamania.com prokomentirao svoje buduće planove, najviše prostora posvetivši Fjodoru Jemjeljanjenku i njegovom promotorskom timu M-1 Global.
"On mene naziva steroidnim siledžijom i kao zbog toga ne želi borbu sa mnom, a žele meč s borcem koji je 3 puta pao zbog steroida (Barnett op.a.)??" - započeo je razgovor Alistair.
"Fjodor nije više borac kakav je bio u Prideu, nije nepobjediv. Želim se boriti s njim ali njegov menadžment to onemogućava. Razumljivo s njihove strane, ako Fjodor izgubi više ne mogu drugima diktirati uvjete poput ko-promocije, što bi značilo kraj M-1 Globala. Naravno da me zato izbjegavaju, ja sam veliki rizik za njihov biznis.
Vadim Finkelstein je sramota za sve Ruse, baš me zanima hoće li se Fjodor boriti u lipnju kako je najavljeno. S tom ekipom ne manjka iznenađenja,. Scott Coker, Strikeforceov menadžer, će od njih dobiti sijede na glavi (smijeh)."
Alistair je za kraj najavio kako će nokautirati Rogersa unutar prve dvije minute. Nakon toga je sve moguće, pa i nastup u UFC-u, u kojem bi rado demonstrirao udarce koljenom na glavi Brocka Lesnara.vir: pfs
Odsoten
A se šali?
Odsoten
Te pa v ring da malo spoka
Odsoten