Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1
Pozdravljeni!
Prosil bi poznavalce boks klubov v ljubljani, če mi lahko svetujejo pri izbiri kluba. Torej, treniral sem karate 10 let, sedaj pa bi rad poskusil boks. Vendar zaradi poklica, ker sem pravnik in imam stike s strankami, ne morem trenirat boksa v celoti, se pravi sparingov, da ne bi dobil modric. Prosim vas, če lahko posredujete info za kaksen klub, kjer imam možnost trenirat boks brez borb.
hvala vnaprej
Odsoten
Se mi zdi da box brez sparinga sploh ni box.
Je samo tolčenje v vrečo. Nobene taktike nobene distance posledično nobenega občutka. Skoraj isto kot če bi si vrečo kupil in doma nabijal vanjo.
Odsoten
Če ti ni daleč Vrhnika ti priporočam Bokasarski klub Braje ,ki ga vodi David Nagode in mislim, da se boš lahko z njim zmenil glede tvojih želja.
Njegov gsm 031 810 649
Lp
Katana
Odsoten
Pomojem sploh nebo problema glede sparinga ce mas tisto celado ko je cela zadelana
Odsoten
Peckop, nisem pomislu na to celado, hvala, bom pa kasneje poročal, če se bo čelada obnesla
Odsoten
karant je napisal:
Pozdravljeni!
P Vendar zaradi poklica, ker sem pravnik in imam stike s strankami, ne morem trenirat boksa v celoti, se pravi sparingov, da ne bi dobil modric.

Dobro skrije modrice....preverjeno... 
Zdej, ce imas pa odrgnine, zna bit problem, ja....
Odsoten
Stiki s strankami in da zaradi morebitnih modric ne treniraš boksa je bull shit. Jaz sem v zadnjih 3 letih uspešno zamaskiral vse modrice in odrgnine in to z navadnim pudrom za 2€ or something. Edino enkrat mi je nekdo omenil kaj je z mojim nosom, ki je bil zaradi aperkata res ogromen
Dokler ne nastopaš pred kamero, se (skoraj) vse da skriti. Anyway, hočem povedat tudi, da na treningih imaš čelado ki veliko pobere, prav tako se lahko namažeš proti odrgninam. Itak pa če želiš trenirat rekreativno, te nihče ne bo tepel na polno, da bi imel zlomljene nose, prebite arkade ipd.
Zadnjič urejal don matic (04.05.2010 17:00:06)
Odsoten
No, sej zato sem pa napisu, da sem na začetku v boksu in sem se obrnu na vse, ki imate podobne izkušnje, kako jih rešit. V karateju človek nima teh problemov, ker pač tam modric ne dobiš. Zato pa sem vprašu vas, ki imate s tem že izkušnje. Drugač sem se pa ze odloču, da bom šel trenirat boks, ker si želim mal uporabnih tehnik naučit. Hvala vsem
Odsoten
Najmanj modric bo če boš napadal in pa branil se dobro joke:) čelada sigurno pomojem in na začetku čim več povdarka na osvajanju gibanja in tehnike udarcev pol pa tabolše pride:)sparing:)
Odsoten
Jaz sem dobil več modric pri karateju kot pri boksu 
Odsoten
matejo je napisal:
Jaz sem dobil več modric pri karateju kot pri boksu
hahaha ja kam pa?
jst mam od boxa brazgotino za skos
Odsoten
Strani: 1