Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Po uspešnem debiju Worlds Strongest Mana - Poljaka Mariusz Pudzianowski ( http://www.mma.si/si/arhiv_novic/932 ), se govori o njegovi naslednji borbi proti veliko bolj nevarnemu nasprotniku - bivšemu UFC prvaku Timu Sylvi. Borba naj bi se odvijala 23. aprila v Bostonu - Massachusetts, ZDA.
Odsoten
Poljak ga bo zdrubu do konca.Hitrejši je močnejši sploh tak da K.O.
Odsoten
Tole nej bi blo 21. maja... k Tim se tepe z Wes Sims-om aprila.
Odsoten
Poljak bo zgubil. Tut slučajno ni hiter, slaba kondicija, tehnika pa na psu.... Čeprav je tut Sylvia daleč od tistega kar je bil
Zadnjič urejal FRiKi (20.05.2010 23:59:05)
Odsoten
na katerem eventu pa bo to in v kateri organizaciji ?
Odsoten
Je že blo...
Odsoten
FRiKi je napisal:
Poljak bo zgubil. Tut slučajno ni hiter, slaba kondicija, tehnika pa na psu.... Čeprav je tut Sylvia daleč od tistega kar je bil
Lepo ga je zdominiral Sylvia
Odsoten

Poljski snagator Mariusz Pudzianowski sinoć je doživio svoj prvi poraz, izgubivši od bivšeg UFC prvaka Tima Sylvije nakon što ga je ovaj prisilio na predaju u drugoj rundi.
Vući kamione i nositi kamene blokove je jedna stvar, no ulazak u oktogon s bivšim UFC prvakom je ipak malkice drukčije, pogotovo ako nemaš neku solidnu podlogu u borilačkim sportovima. Pudzianowskom nije pomogla niti gromoglasna podrška američkih Poljaka u dvorani u Worchesteru.
Poljak je dobro započeo borbu, ali se primijetio nedostatak kondicije što je Sylvia znao iskoristiti. Tim Sylvia ušao je u borbu sa 140 kg i građen kao da svaki dan jede u McDonaldsu, no i takav je bio previše za Pudzianowskog. Poljak je izdržao prvu rundu, da bi u drugoj sam od sebe legao u parter i nakon nekoliko Timovih udaraca iz side mounta tapkanjem predao borbu.
O razlozima zašto je predao borbu Pudzianowski je rekao: "Znao sam da bih mogao odužiti borbu, ali zbog nedostatka kondicije shvatio sam da nema smisla to učiniti. Nedostatak kondicije je bio ključan faktor zašto sam predao borbu."
Također je spomenuo da će se nakon dva tjedna odmora ponovno vratiti u dvoranu.vir:pfs
Odsoten
Video borbe Pudzianowski vs Sylvia
Odsoten
sajito fu je napisal:
FRiKi je napisal:
Lepo ga je zdominiral Sylvia
Sylvia je tut za v penzijo, trenutno je nekje na takšnem nivoju kot Kimbo Slice 
Odsoten
Pudzianowski za sramotni poraz od Sylvije uzeo 110 tisuća dolara!
Čak 110 tisuća dolara zaradio je "najjači čovjek na svijetu" Mariusz Pudzianowski za nedavni poraz protiv bivšeg UFC-jevog prvaka Tyma Sylvije na eventu Moosin u Worchesteru. Za pobjedu, je Sylvia uzeo više od dvostruko manje, odnosno 50 tisuća.
Od ostalih boraca najviše su profitirali Ragael Natal sa 14 tisuća, Mike Campbell 12, te Travis Wiuff sa 10 tisuća zelembača.
Amerikanac hrvatskog porijekla Stipe Miočić uzeo je samo dvije tisuće dolara unatoč pobjedi protiv Paula Barryja u svojoj drugoj profesionalnoj borbi. vir:pfs
Odsoten