Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
jas pa glih zato spotujem mirka....še noben neje slišal za ta rek...The greatest glory lies not in never falling,but in rising every time we fall!....ne bo odšel brez borbe,če bi vsak borec odšel po prvem porazi ki ga dobi bi blo zdaj neven kolko manj borcev...se treba mogoče bol potrudit,mirko to dojel da bo treba spremenit stvari ker vedno bodo prihajali čist drugačni borci,mladi ki so začeli z MMA-jem in ne z drugo borilno veščino,bolj pripravljeni,ampak to še ne pomeni da bi se mogel takoj predat,zarad tega bo mene mirko vedno doberpa če bo zgubil od zdaj naprej vse borbe......saj to njegova odločitev če hoče končat kariero...sam je totalna bedarija vse skup....
Odsoten
Meni bo žal fedorja, saj bo potem tudi z njim odšla ta identiteta neuničljivega stroja terminatorja. Pred koncem kariere pa bi bila res češnja na smetani, če bi raztural oveerema.. potem res lahko odide kot bog zasluženo in s pokončno glavo v penzion.
Odsoten
Žurnal24, že objavlja neresnice o koncu njegove mma kariere
Odsoten
najnovejši intervju s Fedorjem je objavljen na portalu MMAfighting... evo prevod tistega najzanimivejšega dela o njegovem nadaljevanju ter dogovarjanju z UFCjem:
Vprašali so ga kako komentira debate o tem ali je najboljši P4P borec sveta:
"Resnično mi je vseeno in ne razmišljam o tem. Nekako se je to zmeraj rešilo samo. Pojavili so se neki novi borci in ljudje so želeli videti kako bi se zanšel proti njimi. To se bo zmeraj dogajalo."
Ter vprašanje okoli UFCja:
"Kar se tiče UFCja...ko se zaključi moja pogodba s Strikeforcom - imam še dve borbi, bo imel UFC dovolj časa in priložnosti, da se pripravi in ponudi predlog pogodbe, ki bi me zanimala"
Odsoten
to mi je pa že bolj všeč
Odsoten
to se res že mal bolše sliši:)...rad bi videl da bi fedor naredil red v ufc-ju med težkokategorniki.
Odsoten
terminatorenko je pravi gentleman, profi od glave do pete... ne varjemem da bo prešel v ufc.
umaknil bo ko bo začutil čas za to! bori se največ 3x letno, sedaj mu ni treba več komu dokazat.
drugi borci so od fedorja daleč kot svetlobno leto...
Odsoten
Fedor je že zdej dokazal, da je eno največjih imen v zgodovini borilnih športov. Tako in drugače. Kapo dol.
P.S.: "To" s Fabriziom pa mu res ni blo treba..
Odsoten