forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#17 24.06.2010 12:19:49

flego
VIJOLIČNI rang [IIII]
Registriran: 25.11.2007
Objav: 85

Re: Fedor Emeliananko končuje svojo MMA kariero ?

jas pa glih zato spotujem mirka....še noben neje slišal za ta rek...The greatest glory lies not in never falling,but in rising every time we fall!....ne bo odšel brez borbe,če bi vsak borec odšel po prvem porazi ki ga dobi bi blo zdaj neven kolko manj borcev...se treba mogoče bol potrudit,mirko to dojel da bo treba spremenit stvari ker vedno bodo prihajali čist drugačni borci,mladi ki so začeli z MMA-jem in ne z drugo borilno veščino,bolj pripravljeni,ampak to še ne pomeni da bi se mogel takoj predat,zarad tega bo mene mirko vedno doberpa če bo zgubil od zdaj naprej vse borbe......saj to njegova odločitev če hoče končat kariero...sam je totalna bedarija vse skup....

Believe in yourself. Believe in your own potential for greatness. Believe that you can change the world. It is something that is within each of us. Believe in the Power of One." - Evan Tanner

Odsoten

#18 24.06.2010 16:07:39

sajito fu
RJAVI rang [I ]
Registriran: 16.02.2007
Objav: 183

Meni bo žal fedorja, saj bo potem tudi z njim odšla ta identiteta neuničljivega stroja terminatorja. Pred koncem kariere pa bi bila res češnja na smetani, če bi raztural oveerema.. potem res lahko odide kot bog zasluženo in s pokončno glavo v penzion.

Odsoten

#19 25.06.2010 14:10:15

Smak
VIJOLIČNI rang [I ]
Registriran: 26.01.2009
Objav: 49

Žurnal24, že objavlja neresnice o koncu njegove mma kariere

Odsoten

#20 25.06.2010 17:46:08

MMA.si
Administrator
Od: Ljubljana, Celovška 172
Registriran: 05.03.2006
Objav: 2183
Spletna stran

najnovejši intervju s Fedorjem je objavljen na portalu MMAfighting...  evo prevod tistega najzanimivejšega dela o njegovem nadaljevanju ter dogovarjanju z UFCjem:

Vprašali so ga kako komentira debate o tem ali je najboljši P4P borec sveta:

"Resnično mi je vseeno in ne razmišljam o tem. Nekako se je to zmeraj rešilo samo. Pojavili so se neki novi borci in ljudje so želeli videti kako bi se zanšel proti njimi. To se bo zmeraj dogajalo."

Ter vprašanje okoli UFCja:

"Kar se tiče UFCja...ko se zaključi moja pogodba s Strikeforcom - imam še dve borbi, bo imel UFC dovolj časa in priložnosti, da se pripravi in ponudi predlog pogodbe, ki bi me zanimala"

Lp, Peter
__________________________________________________________________________________
> borilna oprema in oblačila: www.mma.si/si/shop/1

Odsoten

#21 25.06.2010 18:21:45

peckop1234567
RJAVI rang [II ]
Od: Ruse,Maribor,Slovenija
Registriran: 29.11.2009
Objav: 233
Spletna stran

to mi je pa že bolj všeč

http://prize-x.com/index.php?option=com … ZEX-PECKOP

Don T Start No Shit, Won T Be No Shi

Odsoten

#22 25.06.2010 18:35:41

flego
VIJOLIČNI rang [IIII]
Registriran: 25.11.2007
Objav: 85

to se res že mal bolše sliši:)...rad bi videl da bi fedor naredil red v ufc-ju med težkokategorniki.

Believe in yourself. Believe in your own potential for greatness. Believe that you can change the world. It is something that is within each of us. Believe in the Power of One." - Evan Tanner

Odsoten

#23 25.06.2010 20:00:43

gegardmousasi
VIJOLIČNI rang [III ]
Registriran: 09.11.2009
Objav: 74

terminatorenko je pravi gentleman, profi od glave do pete... ne varjemem da bo prešel v ufc.
umaknil bo ko bo začutil čas za to! bori se največ 3x letno, sedaj mu ni treba več komu dokazat.
drugi borci so od fedorja daleč kot svetlobno leto...

k1 - crocop, ray sefo, ernesto hoost....
mma - fedor emelianenko, gegard mousasi, vitor belfort, crocop...

Odsoten

#24 29.06.2010 13:23:46

TASO_Kp
MODRI rang [II ]
Registriran: 10.10.2009
Objav: 13

Fedor je že zdej dokazal, da je eno največjih imen v zgodovini borilnih športov. Tako in drugače. Kapo dol.

P.S.: "To" s Fabriziom pa mu res ni blo treba..tongue

Odsoten

Noga deske