Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
jA pridi pogledat tako me bo tudi v primeru da se bom katastrofalno odboru vsaj eden an forumu hvalil BWAHAHAHAHA
Odsoten
Že ve mogoče kdo kje bo na tv posnetek in kdaj?
Zanima me če je še kje na internetu WFC1 file?
Lp
Odsoten
Miran, boriš se?
Odsoten
pongo je napisal:
joj folk pa kaj je z vami? to je problem slovenske fight scene... sam polena metat pod noge. men so bli fajti čist kul...skoraj vsi. borbe so ble odprte in na nož. shlemenko je mel po koncu fajta zlomlena 2 prsta vi pa jamrate oeni hpovprečnih borbah. ja pa pr tisti kimuri je blo žal konc runde tko da... babene ni daleč od največjih turnirjev. lepo se mejte, pa pridno trenirajte
...res nevem ker turnir si ti gledu Pongo! ...in jst nemislm nč polena metat(v prejšnm postu mi je zmankal časa, da bi se do konca razpisu....pride tut 'konec' na vrsto)
...sm že miljonkrat povedu da sm ful veseu da se neki tazga dogaja pr ns...ampak Pongo, dej po resnici povej če si pričakovou polen Tivoli? ...od 9ih borb so men ble sam 2ušeč (moje mnenje)
....ni mi ušeč Mađarevićeva borba,......po eni strani so mu dal 'dobrega' po drugi strani pa 'slabega' nasprotnika.....jst zmeri pravm, da borca moraš narest....nesmeš mu prehitr dt FUL dobrga nasprotnika, ker pol bo brezveze dobivu poraze(in s tem lahko tudi voljo, ugled, itd.) ....ampak da mu dajo ČISTEGA!!! standup borca, z pomoje da 0treningi v parterju, ki je že v štartu 100x slabši od Deana?!?! ....kar me je pa najbol znerviral je pa to, da je reku da je ta borc(sploh nevem imena) zadn k je pristou na borbo znjim.....jst pa pravm da usak mau bolši parteraš upa z 'pure' standup borcem MMA borbo (tut jst
)
....Ful zakon da se je odvila borba z Pelejem in Šlemenkom.....kr dobr sta obračunala....blo je dost atraktivno in smešno
....po mojem mnenju najbolša borba.... UGLAVNM SVAKA ČAST ORGANIZATORJEM!!!
...pa še mal 'kritičnegahumorja' bom dodou
....borci bo mogl met 'progo' do ringa zavito okol ringa id dolgo usaj 100m , da lahko komad pride usaj do polovice...hehe....pa sodnika bi blo za drugič dobr zamenjat 
aja...pa ful so mi ušeč mikrofoni v kotih, k lahk slišš 'taktiko' borca 
Odsoten
se strinjam turbo.... sam unga srba se je slišal tud brez mikrofona
... drgač sta ble men všeč tud sam dve borbi prva pa zadnja, to je to... sodnik je bil res APN totalno... žou mi je pa k se niso boril the snake, overim, silva, itd., o gostih pa da ne govorim
Odsoten
seveda ni noben pričakoval polnega tivolija. Slovenija je premajhna za MMA in borilne športe nasploh. Pravim sam da nima smisla pluvat po ljudeh in eventih ki so narejeni s srcem. Če bi bila cena vstopnice lahko nižja bi tud bla. sam žal so taki borci precej dragi...
mejte se
Odsoten
pongo je napisal:
seveda ni noben pričakoval polnega tivolija. Slovenija je premajhna za MMA in borilne športe nasploh. Pravim sam da nima smisla pluvat po ljudeh in eventih ki so narejeni s srcem. Če bi bila cena vstopnice lahko nižja bi tud bla. sam žal so taki borci precej dragi...
mejte se
...upam da se bo odvil tut WFC3....in zato bom napisu tko (mislm da se tut večina strinja stem)
...karta mora bit apsolutno nižja....od mojih kolegov sm šou sam jst, drugih 10je pa rekl da je mal predraga karta (res da se nespoznajo preveč na MMA-ampak niso pa totalni laiki)...bi pa zveseljem dal 50%cene, seprav 2500k ali 10eurov....sepravi jst+10kolegov(minimalno)x2,5k kart=27,5k ........karta je bla 5k...seprav jstx5k=5k
.....pa kokrt sm že reku da slo. ni pripravljena na borce kalibra Pele,Mirenić,Rea,šlemenko itd.... tko da je karta komooooot 2,5k, pa še več folka bo......pa nevem zakaj na vsaki MMA prireditvi napovedovalci krneki mutijo, Trbovlje, WFC...
...sej pongo, pejt magar ti gor...pa bo use skupi še cnej pršl 
lp
Odsoten
čeprav je bla karta malo predraga pa se apsolutno strinjam da se turnirji takšnega kalibra tudi v prihodnjosti morajo odvijati..............kot je že nekdo omenil ni važno če najavljeni gostje pridejo ali ne "ti" greš gledat borbe ne pa ksihtov;)...........je pa res tudi to da če ne bi najavljali "takšnih" gostov da bi ostalo še več sedežev praznih....................skratka škoda da si nisem uspel ogledati turnirja ker sem pač dva dni (sobota,nedelja) ubijal špricarje na trgatvi 
@sokole
nazadnje ti je blo le preveč teh ušivih 5000 SIT 
oprosti moral sem 
Odsoten
Ja sej to je fora, tko k je Turbo napisu.
zdej k je bla karta 5 jurjev je blo slabih 1500 ljudi, pa še za vsaj 500 od teh sm siguren, da so katro za đabe dobil...
, no pustmo to, jst sm siguren, da z drugačnim načinom reklame in pa z nižjo ceno karte (npr. 3000 sit) spravte v halo vsaj 3000 folka. Pol pa pazi kaj se ti bol splača..., res pa je tko k smo že žmiljonkrat pisal, da je tud slovenska publika svojga denarja vredna. Jst upam, da wfc 3 bo, šu ga bom gledat ne glede na to al nastopa Petkovič al pa Rizzo, sam definitivno bi pa blo več folka če bi se boril več Slovencev, pa tudi Hrvatov. Ne mi pa oblublat neka velka imena če se že v naprej ve, da jih ne bo, ker pr fanih k sm jst to pomen razočaranje, običn folk pa itak neve kdo je Mark Hunt pa Owereem itd. pa za 5 jurjev tud jst ne bi šu "kr neki gledat" - ker v Sloveniji je žal še ogromn folka ne ve kaj je to mma in kako zgledajo borbe. Očitno je treba ta šport predstaviti širši publiki, al pa tekmovanja organizirat v manjših halah npr. za 2000 ljudi, kjer bo tudi vzdušje povsem drugačno - to pa povsem drugač vpliva na pogled in mnenje o celotnem eventu, glede tega so ble pa Trbovle zmer zakon!
Odsoten
to pa povsem drugač vpliva na pogled in mnenje o celotnem eventu, glede tega so ble pa Trbovle zmer zakon!
hvala domi
Odsoten
Če smo realni organizator s kartami ni pokril borcev, ker že flayerji pa oglaševanje plakati pa take stvari kot so ring, ozvočenje, dvorana tok stanejo da se že konča. Tko da mislm da itak nebi blo razlike če bi bla karta pol nižja posledično bi blo tud več folka na eventu, tud taki k jih to ne zanima prov preveč bi si ogledal že sam iz firbca, tko da bi blo na konc kasa enaka pr kartah. Jst mislm da bi komot še kakšen fight not ukluču k ni tok top ampak bol povprečen, seveda mislm ta fight za uvod takrat k smo čakal skor eno uro..
Odsoten
Zdravo.
Ukvarjam se s fotografijo in se prvič oglašam tukaj. Pokrili smo omenjeni dogodek v Ljubljani in ker se mi zdi, da na netu vlada neko pomanjkanje fotografij v zvezi s takimi dogodki, sem spodaj prilepil link do fotografij iz WFC2, Hala Tivoli, Ljubjana:
http://www.e-fotoportal.com/gallery.asp?ID=685
Upam, da mi administratorji tega ne zamerijo...
Vsekakor želim organizatorjem naslednjič več uspeha in iznajdljivosti pri sami reklami, posledično večjem obisku teh prireditev in zanimanju slovenskega občinstva za take in podobne prireditve, kar bi vsekakor pozitivno vplivalo tudi na same klube.
Pozdrav
Odsoten
hvala za link s fotografijami in dobrodošel na forumu
Odsoten
kr ušečne fotografije, men so kul..
Odsoten
Hvala za slike 
Odsoten