forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#1 22.07.2010 17:44:06

MMA.si
Administrator
Od: Ljubljana, Celovška 172
Registriran: 05.03.2006
Objav: 2183
Spletna stran

Black House Gym - Machida in Anderson Silva intervju

spodaj intervju, ki prihaja iz trenutno enega najboljših MMA gymov na svetu...

----------------

http://www.profightstore.com/slike/rubrika%20-%20user_upload/Machida%20i%20Anderson.JPG

Iako Machida još nema predviđenog protivnika, vratio se punom treningu. Našao je baš ono što mu treba, i to u kampu „Black House“ koji vrvi poznatim MMA facama. Lyoto i Anderson  su za Sherdog (http://www.sherdog.com/videos) dobre volje i sa osmjehom na licu odgovarali na nekoliko zanimljivih pitanja. Sve to, prevedeno, možete pročitati ovdje.

„Evo nas, treniramo. Došli su nam Lyoto i Chinzo Machida. Pomažu mi mnogo i odlično nam je,“rekao je Anderson Silva u uvodu videa.

Sonnen je slijedeći izazivač za „Paukovu“ titulu prvaka. Machida je na određeno vrijeme posjetio „Black House“ kako bi pomogao prijatelju a i sebi. Otkriva koliko će trajati njegov posjet ovome kampu i u kakvoj je Anderson formi.

„Ostajem ovdje mjesec dana. Došao sam pomoći a u isto vrijeme naučiti nove stvari i promijeniti svoju rutinu. Uvijek je važno trenirati negdje drugdje  i pomagati nekome. Anderson se jako dobro pripremio za svog protivnika i biti će to dobra borba. Danas je odradio 15 rundi, od toga 10 u stojci i 5 u parteru. To nije za svakoga. Borac mora biti psihički pripremljen da bi to postigao. Siguran sam da će to biti još jedna borba obilježena njegovim uspjehom.“

Glasine kruže da je “ Rampage“  Jackson slijedeći Lyotov protivnik. Anderson smatra da je utrenirani Machida veliki zalogaj za bilo kojeg borca, a to smatra i za sebe.

„Imamo drugačije stilove od ostalih. Naša je igra tečna i zato nas je teško pobijediti. Poraz se dogodi ali Quinton ili bilo tko drugi neće imati lagan posao.“

Chael Sonnen uoči ove borbe relativno neuspješno pokušava izazvati reakciju veoma mirnog Andersona. Niti ovoga puta šampion nije imao puno toga za reći o njegovim izjavama i „umnim igrama.“

„Može govoriti što želi. Svaki borac promovira borbu kako sam misli da je najbolje. Mnogi to rade na krivi način pa nastane problem kada se sretnemo u Oktagonu, oči u oči. Kada se vrata kaveza zatvore shvate da su u situaciji koju nisu očekivali. Ja ću raditi svoj posao, kao i on.“

Fjodorova borba dokaz je da nema nepobjedivih u ovome sportu. Lyoto hvali Werdumovu performansu a suosjeća sa Rusom.

„Werdum je bio bolje pripremljen i iskoristio je svoju priliku. Kao što je Fjodor rekao, svi smo mi ljudska bića i kad-tad se neuspjeh dogodi.“

Machida je nedavno doživio prvi poraz u karijeri no zadržao je pozitivan stav.

„Naučio sam mnogo iz tog poraza te napredujem kao borac. Želim se dobro pripremiti za svoju slijedeći borbu. Protivnika nemam ali konstantno vježbam i radim na sebi.“

Lp, Peter
__________________________________________________________________________________
> borilna oprema in oblačila: www.mma.si/si/shop/1

Odsoten

Noga deske