forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#1 21.09.2010 20:29:14

van_halen
MODRI rang [III ]
Registriran: 03.04.2010
Objav: 21

Boks Sparing!!!-Kako to izgleda...Tips....

Pozdravljeni

Zanim me kako izgledajo sparingi, predvsem pri boksu boxing_direkti2

Ali se tolče na polno moč, ali se špara...plidkan

Koliko te obvaruje čelada in ali jo dobiš v centru kjer treniraš na posojo ali jo moraš sam kupiti....

Me močno mika da bi probal predvsem zaradi ferbca da vidim če imam sploh kaj refleksov in kako je če te en ki obvlada orenk "prtegne" .... torta

Lp

Odsoten

#2 21.09.2010 21:27:13

MMA.si
Administrator
Od: Ljubljana, Celovška 172
Registriran: 05.03.2006
Objav: 2183
Spletna stran

Re: Boks Sparing!!!-Kako to izgleda...Tips....

čelado ti že zaradi same higiene predlagam da si nabaviš svojo, tu link do naše ponudbe: http://www.mma.si/si/shop_iskanje/čelada

Lp, Peter
__________________________________________________________________________________
> borilna oprema in oblačila: www.mma.si/si/shop/1

Odsoten

#3 22.09.2010 15:46:42

BARAKUDA
RJAVI rang [II ]
Registriran: 17.06.2008
Objav: 263

Vsake tolk časa dosadi pa jih mal fašeš ampak bo za preživet.Drgač si  pa čelado kr svojo raj kup boljš ka v vseh klubih jih ne uporabljajo nimajo...mike tyson je tud treniru s čelado!!!!

Odsoten

#4 22.09.2010 18:50:22

Mind
VIJOLIČNI rang [III ]
Registriran: 19.04.2009
Objav: 68

to je stvar dogovora s sparing partnerjem, al se šparaš al pa bolj na hard. Pa na udarce se moraš itak navadit, ko dobiš po nosu al pa direkt v čeljust.....če nočeš bit moder okoli oči, si kupi čelado. Je pa tako da na treningih se praviloma ne razbijamo. Če hočeš pa kej več pa treneri pa pejt na DP v boksu ali pa na ligo prvakov, kjer je pa obvezna čelada pa ponavad ti vsiljo svojo. Bolje je kupt svojo pa dobro oz. stadardizirano za tekmovanja. Iz izkušenj ti povem, da se na treningih tudi naučiš in navadiš boksat s čelado, ker je zelo nerodno, ko pridš na tekmovanje ti pa nisi navajen na čelado in v sparingu ti "nagaja", se sname, čudno ti je, jest sm mel kr problem na začetku, ker nisem treniral s čelado pa sem šel drugam na sparing pa me je zelo motila, ker me je prtegnu pa sem si non-stop jo popravlu pa prekint je blo treba fajt, da mi je trener popravu. Tvoja je odločitev, kako boš treneru. LP

Človeka ne določata ne slava ne denar ampak trohica plemenitosti, ki jo ima v sebi.

- Mate Parlov

Odsoten

#5 26.09.2010 20:56:21

van_halen
MODRI rang [III ]
Registriran: 03.04.2010
Objav: 21

Ok hvala za odgovore marbit še to katera čelada je res dobra????

Odsoten

#6 26.09.2010 23:14:59

don matic
RJAVI rang [III ]
Registriran: 23.11.2007
Objav: 313

Imaš več različnih vrst čelad, tako da najboljše da sam ugotoviš. Na primer zase lahko povem, da mi je boljše, če je notranjost iz blaga in ne usnja ker mi manj "opleta" ko mam mokro glavo, prav tako imam tako s ščitniki za ličnice (še mal nos čuva pri krošejih:).

Če pa sprašuješ za znamke je pa kot pri ostalih stvareh... Green Hill, Twins, King..

In this city I am judge, jury, and parole officer.

Odsoten

Noga deske