Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Klubi v Ivančni Gorici
................................................................................................................................................................
1. Vnos novega kluba:
Predstavitev naj bo kratka in jedrnata!
Če še ni ustvari novo temo z imenom kraja, kjer se nahaja klub. Nato v tisti temi (kraju) dodaj objavo, v obliki predstavitve kluba. Kot primer si oglej prvo objavo v že ustvarjenih temah krajev.
2. Komentarji k klubu:
Dovoljeno je dodajati kratke komentarje klubu, kot priporočilo ali odgovor na zastavljeno vprašanje. Negativne pripombe in žalitve niso zaželene.
3. Povpraševanje po klubu
Dovoljeno je objaviti povpraševanje v nekem kraju v katerem se išče borilni stil ali znanje po tem. Uporabniki lahko tudi predlagajo potrebo in interese po klubu v določenem kraju.
...............................................................................................................................................................
Lep pozdrav vsem skupaj!
Sem čisto frišen na vašem forumu in danes prvič prisoten,upam pa,da v prihodnje bolj stalna stranka.
Zanima me,če je kdo hodil ali še hodi v slednji klub: http://www.tkd-klub-kang.com/
V kratkem se imam namen vpisati in sem malo firbčen,če je zadeva in klub ok?
Mogoče v Grosuplju obstaja še kakšen drug klub-veščina razen karateja?
Hvala in lep dan še naprej!
Zadnjič urejal MR.POPAJ (23.11.2007 11:46:42)
Odsoten
dobrodosel na forumu!
za klub se nisem slisal,tko da ti ne morm kej dost povedat,ce ne pa lahko prides v grosuplje,kjer treniramo kickbox pod vodstvom trenerja mateja fischerja.v kratkem smo se tud preselil v novo dvorano,kjer imamo odlicne pogoje za trening,pa tud ekipa je zakon,vabljen
Odsoten
almighty,sem ti poslal PM..
Odsoten
V Ivančni Gorici je res TKD klub, trener je mislim da bronasti na evropskem, tudi član slo reprezentance.
Kot jaz vem delajo kar dobro, bo(mo) pa v kratkem poskrbeli tudi za MMA sceno, če bodo stvari "stekle"
LPM
Odsoten
Matejo,kdaj bo to v kratkem,mislim MMA-scena?
Odsoten
V Ivančni Gorici je začel delovati nov klub in sicer:
KLUB TAJSKEGA BOKSA "NAK MUAY" IVANČNA GORICA
Treningi so preizkusno 1x na teden in sicer ob sobotah med 18:30 in 20h, po potrebi in zanimanju bo seveda treningov več. Treningi bodo potekali v telovadnici srednje šole Josip Jurčič, trener je Franci GRAJŠ!
Prvi trening z demonstracijami bo v soboto, 17.01.2009 ob 18:30 uri, vabljeni na ogled ali brezplačen trening.
Lep pozdrav!
P.S. Admina prosim, da v tej štreni pobriše neumnosti...
Zadnjič urejal matejo (08.02.2009 19:17:47)
Odsoten
Bravo Frank
Odsoten
matejo je napisal:
V Ivančni Gorici je začel delovati nov klub in sicer:
THAI BOXING KLUB "NAK MUAY" IVANČNA GORICA
Treningi so preizkusno 1x na teden in sicer ob sobotah med 18:30 in 20h, po potrebi in zanimanju bo seveda treningov več. Treningi bodo potekali v telovadnici srednje šole Josip Jurčič, trener je Franci GRAJŠ!
Prvi trening z demonstracijami bo v soboto, 17.01.2009 ob 18:30 uri, vabljeni na ogled ali brezplačen trening.
Lep pozdrav!
P.S. Admina prosim, da v tej štreni pobriše neumnosti...
Je stvar zaživela...oz. ali treningi potekajo po tem urniku,ki si ga objavil?
Zadnjič urejal Livestrong (29.01.2009 17:44:14)
Odsoten
ewo še mal informacij, wse piše
www.kickbox-spirit.com/test
Odsoten
Uradna stran kluba tajskega boksa NAK MUAY je http://www.nak-muay.si/
Odsoten