forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#49 12.11.2008 14:24:15

KATANA
Črni rang
Od: Postojna
Registriran: 02.08.2007
Objav: 720
Spletna stran

Re: Postojna

V soboto je bil v Zagorju ob Savi že ljubilejni 25.Slovenija Open Zagorje kikcboxing turnir katerega smo se udeležili tudi tekmovalci iz DB in DV Katana iz Postojne. Tekmovanja se je udeležilo rekrdno število tekmovalcev cca 500 iz več kot 60 klubov iz 10 držav kot so Slovenija,Hravška,Italija,Austrija,Mađarska,Slovaška,Bulgarija,Poljska in celo Škotska. Prisotnih je bilo kar nekaj aktualnih evropskih in svetovnih prvakov kar govori o zelo močni konkurenci.

...Petar Ašanin 2.mesto glasbene forme fantje do 16 let
http://forum.mma.si/uploads.php?file=PICT0012.JPG

...glasbene forme

Za Katana Team Slovenija so nastopili Petar Ašanin (11) v glasbenih formah do 16 let in je z svojo bo-formo osvojil odlično 2.mesto, kar je njegov prvi uspeh na mednarodnih turnirjih. Peter je sicer popdrvak Slovenije v trdih formah z orožjem. Potem v kategoriji deklic do 16 let ja nastopila tudi Nikolina Ana Majkić (9) in osvojila odično 4.mesto oz. ga je delila z tekmovalko iz PDK Zagorje, kar je super uspeh glede na to, da je bila najmlajša v kategoriji. Njen čas šele prihaja zato smo veseli, da že sedaj posega po visokih uvrstitvah. Med člani pa sem nastopil tudi jaz in osvojil 1.mesto a žal se tega rezultata ne veselim kaj preveč saj je bila v moji kategoriji konkurenca zelo skromna.

...Nikolina Ana...semi contact

V semi contact je nastopila tudi Nikolina Ana v dveh kategorijah deklice do 28kg in v zelo napeti borbi izgubila v zadnji sekundi z točko razlike 11:12 od hrvaške tekmovalke. Temu je botrovalu tudi zelo dvomljivo sojenje glavnega sodnika in ne korektno štetje točk na zapisnikarski mizi, kjer je pri rezultatu 3:3 na mizi bilo še vedno 3:2 (video posnetek) in na koncu kjer stranski sodnik daje točko Nikolini vendar glavni po očitnem premislkeu daje točko nasprotnici (video posnetek cele borbe). Zaradi tega mi je hudo saj je tako identično izgubila v finalu državnega prvenstva. Ampak njenih pet minut šele prihaja tako,da se ne bomo klaj prevč obremenjevali z našimi sodniki, ki vemo kako sodijo. V kategoriji do 32 kg pa ni imela šans saj je naletela na res dobor tekmovalko in je izgubila po hitrem postopku zaradi velike razlike v točkah. Potem je nastopil še Matej Uršič (17) v kategoriji do 69kg in šel prvo kolo naprej a ni mogel nadaljevat tekme zaradi poškodbe nosu v light contactu in tako na koncu pristal nekje v sredini med cca 20 tekmovalci. Tudi sam sem nastopil v semi contactu over 35let-masters in se na moje lastno začudenje ,kar dobro odrezal v treh borbah in končal v finalu ter končno 2.mesto in srebrna medalja.

...semi contact over 35years-masters 2.mesto Slavko Majkić
http://forum.mma.si/uploads.php?file=PICT0138.JPG

...light contact

Oba z Matejem Uršičem sva nastopila tudi v light contactu do 69kg in se prvo kolo srečno prebila naprej vendar sva kasneje izgubila jaz od mladega tekmovalca iz Hrvaške in Matej od tekmovalvca iz Slovenije. V kategoriji jih je bilo res veliko prijavljenih se mi zdi cca 22 in sem stopil v borbo precej zadržano in z rezervo saj sem imel po tem še semi in forme open tako, da mi je bil cilj vse izpeljati do konca. Lahko rečem, da sem izgubil po svoji neumnosti saj sem ob koncu še vedno čutil dovolj moči itd...se vidi, da mi manjkajo sparingi in tekmovanja nimaš kej bo treba še veliko delati na tem. Nasplošno pa sem zadovoljen tako z mojimi nastopi kot mojimi varovanci in vse čestike jim za nastope.

...glasbene forme open

A to me je pa že precej načelo saj so to disciplino, ki naj bi bila ob 18h in za denarno nagrado ter velik pokal dali šele ob 20.30 ko je bila dvorana že skoraj popolnoma prazna in eden od tekmovalcev je že obupal in odšel. Jaz pa se žal nisem mogel več ogrevat in vedno bolj sem čutil bolečine od prejšnih nastopov tako, da sem res nastopil na silo in mi je seveda orožje padlo iz rok ,ter zaradi tega izgubil pokal. Ja življenje ni praznik pravjo ha ha pa drugič boljš.

Lp
Katana

Zadnjič urejal KATANA (12.11.2008 15:28:48)


...borec je človek,ki je dosegel ravnotežje med občutkom
   strahu,da je človek in občutkom ponosa,ker je človek...
 
www.ka-te-slo.blogspot.com, www.katanateamslo.blogspot.com , www.katanatati.blogspot.com

Odsoten

 

#50 25.05.2009 12:39:26

KATANA
Črni rang
Od: Postojna
Registriran: 02.08.2007
Objav: 720
Spletna stran

Re: Postojna

Katana Team Slovenija iz Postojne osvojili dva naslova državnih prvakov in štiri naslove podprvakov

http://forum.mma.si/uploads.php?file=PICT0155.JPG

16.05.2009 je bil na Ptuju finalni turnir za državno prvenstvo KBZS v semi contactu in glasbenih formah. Udeležilo se ga je 12 klubov in 139 tekmovalcev, med njimi tudi najmlaši člani DB in DV Katana iz Postojne. Petar AŠANIN (12), Luka GREGORN (9) in Nikolina Ana MAJKIĆ (9) so skupno osvojili kar dve zlati in štiri srbrne medalje, ter dvanajst pripadajočih diplom. Žal pa nekateri čalni Katana Team-a iz Postojne , ki sicer šteje 9 tekmovalcev niso mogli nastopiti na zaključnem turnirju zaradi poškod, nekateri pa tekmujejo samo v light contactu. Te rezultati so sad dobrega in resnega dela v klubu, ter rednega treniranja, vztrajnosti in nabiranja izkušenj mladih tekmovalcev tudi na mednarodnih tekmovanjih. Najuspešnejša članica je bila Nikolina Ana Majkić, ki je po osvojitvi 1.mesta na turnirju v glasbenih formah trdi stil z orožjem v kategoriji dečki/deklice do 12 let , osvojila skupno tudi naslov državne prvakinje. Prav tako je osvojila naslov državne prvakinje v semi contactu deklice do 10 let do 135cm brez konkurence. Poleg tega je v semi contact borbah osvojila še 3.mesto na turnirju in po seštevku treh tekem osvojila še naslov državne podprvakinje v kategorji deklice do 10 let do 145cm. Takoj za njo po uspehu je novinec v Katana Team-u, ki trenira šele dobrih 9 mesecev in je izjemno pozitivno presnečenje,ter izjemne talent Luka Gregorn, ki je v glasbenih katah trdi stil z orožjem dečki/deklice skupaj z Petrom Ašaninom postal državni podprvak, saj sta na koncu imela enak sešetevk točk po ocenah sodnikov. Luka Gregorn pa je presenetil tudi z 3.mestom na turnirju po odličnih borbah in je na koncu osvojil skupno 2.mesto v seštevku ter naslov državnega podprvaka saj je na pred zadnjem turnirju v Ormožu suvereno zmagal vse nasprotnike in osvojil svoje prvo turnirsko zmago. Tudi Petar Ašanin je v bobrah semi contact dečki do 12 let do 155cm pokazal, da mu ne manjka veliko in , da je napredoval saj je izgubil za las v zadnji sekundah borbe in s tem tudi svojo prvo turnirsko medaljo. Trener Slavko Majkć je izjemno zadovoljen in ponosen na vse svoje mlade varovance, vendar pravi, da ni počitka, saj jih sedaj čaka še finale državnega prvenstva KBZS v light contctu konec junija v Murski Soboti, kjer se bodo ravno tako borili za najvišje stopničk, ter finale v ring disciplinah v začetku septembra v Krškem in še pomebne mednarodne tekme kot je že ta vikend v Puli Adria Open (HR) in v začetku junija Svetovni pokal 14.Best fighter v Riminiju(IT), kateri so pomembni za vstop v slovensko mladinsko reprezentnco v kickboxingu ,ki bo konec septembra nastopila na Evropskem prvenstvu WAKO na Hrvaškem za otroke, kadete in mladince. To pa so tudi njihove sanje , želje in cilji, ki pa jih bodo prej ko slej dosegli.

...ponosno lahko povem, da je iz Katana Team Slovenija-Postojna poleg mene povabljena v reprezentanco Slovenija tudi Nikolina Ana Majkić za nastop na Svetovnem pokalu WAKO Riminiju, poleg nje bodo predvidoma nastopili tudi Luka Gregorn, Gorazd Demič in Matej Uršič, ki pa bodo tekmovali za Katana Team Postojna in v primeru dobrega rezultata imajo prav vsi še možnost kandidature v reprezentanco za prihajajoče EP na Hrvaškem za otroke, kadete in mladince., ki bo konec septembra. Že to je izjemen uspeh našega kluba, da že po le dveh letih delovanja in tri sezone tekmovanja imamo dva reprezentanta in upamo na še kakšnega, upoštevajoč, da smo po številu tekmovalcev nekje med zadnjimi klubi, po številu osvojenih naslovov in medalj pa med prvimi petimi klubi od 26 v KBZS.

Lp
Katana

Zadnjič urejal KATANA (25.05.2009 13:17:03)


...borec je človek,ki je dosegel ravnotežje med občutkom
   strahu,da je človek in občutkom ponosa,ker je človek...
 
www.ka-te-slo.blogspot.com, www.katanateamslo.blogspot.com , www.katanatati.blogspot.com

Odsoten

 

#51 29.06.2009 12:21:37

KATANA
Črni rang
Od: Postojna
Registriran: 02.08.2007
Objav: 720
Spletna stran

Re: Postojna

Sezona 2009 je za Katano bila izjemno uspešna oz. najboljša do sedaj. Dosegli smo kar nekaj lepih, da ne rečem izjemnih rezultatov tako na državnih prvenstvih kot v mednarodnem merilu.

http://forum.mma.si/uploads.php?file=Copy%20of%20zagorje%20ob%20savi%207.3.2009%20089.jpg
Katana Team Slovenija - Postojna

Državno prvenstvo KBZS za leto 2009 skupni seštevek štirih tekem v semi in light contactu, ter glasbene forme:

1.mesto Nikolina Ana Majkić semi contact deklice do 10 let do 135cm
1.mesto Nikolina Ana Majkić glasbene forme trdi stil z orožjem dečki/deklice do 12 let
1.mesto Gorazd Demič (Vale Tudo Ljubljana) light contact st kadeti 13-15 let do 63kg
1.mesto Gorazd Demič (Vale Tudo Ljubljana) light contact st kadeti 13-15 let do 69kg
1.mesto Slavko Majkić glasbene forme trdi stil z ororžjem člani
1.mesto Slavko Majkić glasbene forme mehki stil z oroćjem člani

2.mesto Luka Gregorn semi contact dečki do 10 let do 145cm
2.mesto Luka Gregorn glasbene forme trdi stil z orožjem dečki/deklice do 12 let
2.mesto Petar Ašanin glasbene forme trdi stil z ororžjem dečki/deklice do 12 let
2.mesto Nikolina Ana Majkić semi contact deklice do 10 let do 145cm

3.mesto Matej Uršič light contact mladinci do 69kg

5.mesto Slavko Majkić semi contact do 69kg člani
6.mesto Matej Uršič semi contact mladinci do 69kg
6.mesto Slavko Majkić light contact člani do 69kg
9.mesto Petar Ašanin semi contact dečki do 12 let do 155cm
9.mesto Jernej Puntar light contact člani do 89kg
10.mesto Djuričič Boban light contact člani do 84kg

Mednarodni turnir Austrian Classic 2009 Walchsee, Austrija 27.-28.03.2009 (1470 tekmovalcev , 23 držav)

2.mesto Nikolina Ana Majkić glasbene forme trdi stil z orožjem dečki/deklice do 12 let
2.mesto Nikolina Ana Majkić glasbene forme trdi stil z orožjem dečki/deklice 13-15 let
3.mesto Nikolina Ana Majkić semi contact deklice do 28 kg
3.mesto Petar Ašanin glasbene forme trdi stil z orožjem dečki/deklice do 12 let
3.mesto Uršič Matej light contact mladinci do 69kg
3.mesto Slavko Majkić glasbene forme mehki stil z ororžjem člani
4.mesto Slavko Majkić glasbene forme trdi stil z ororžjem

Mednarodni turnir Adria cup Pula Hrvaška 29.05.2009 (270 temovalcev 3 države)

1.mesto Luka Gregorn semi contact dečki do 10 let +32kg
2.mesto Gorazd Demič light contact mladinci do 69kg
2.mesto Gorazd Demič light contact mladinci do nad 69kg
3.mesto Mišo Dostanič light contact člani do 69kg
3.mesto Luka Gregorn semi contact dečki do 10 let do 32kg
3.mesto Petar Ašanin semi contact dečki do 42kg
3.mesto Petar Ašanin semi contact dečki do 47kg

Svetovni pokal WAKO Rimini Italija 05.-07.06.2009 (1840 tekmovalcev iz 25 držav nastopi za reprezentanco Slovenije)

1.mesto Slavko Majkić glasbene forme mehki stil z orožjem člani
2.mesto Slavko Majkič semi contact nad 40 let do 75kg
3.mesto Slavko Majkić glasbene forme trdi stil z orožjem člani
4.mesto Nikolina Ana Majkić glasbene forme trdi stil z ororžjem do 12 let (naredila prestop in dobil -0.5 točke, dugače bi bila medalja )
5.-8.mesto Luka Gregron semi contact dečki do 32kg (eno borbo zmagal od 16-ih v kategoriji, če bi še v 1/4 finalu bi imel najmanj bron, zgubil pa je od fanta, ki je potem zmagal v kategoriji in ima črni pas?)

Evropsko prvenstvo WAKO, 22.-27.09.2009 Pula, Hrvaška ( 1200 tekmovalcev, 31 držav, reprezentanc )

3.mesto Gorazd Demič light contcat st.kadeti 13-15 let nad 69kg
4.mesto Nikolina Ana Majkić glasbene forme ml.kadetinje 10-12 let trdi stil z orožjem
5.-8.mesto Nikolina Ana Majkić semi contact ml.kadetinje 10-12 let do 32kg


Svetovno člansko prvenstvo WAKO v semi in full contactu, ter glasbenih formah in aerokickboxingu, 26.-29.11.2009 Lignano Sabbiadoro Italija (600 tekmovalcev iz 42 držav)

3.mesto Slavko Majkić semi contact veterani do 69kg
4.mesto glasbene forme mehki stil z orožjem člani


Tako sedaj nas v jesenskem delu sezone čaka še pet tekem ( se pravi skupaj jih bo 12 v enem letu) po kratkem predahu in enotedenskih počitnicah, potem pa so v Katani med počitnicami treningi vsak dan tudi dopoldan in sicer 05.09. Krško finale DP KBZS v full contactu, K-1 rules in low kicku, kjer upam, da bomo imeli dva, tri tekmovlace v članski in mladinski konkurenci, potem 20.-26.09 EP v Puli za otroke, kadete in mladince, kjer upamo, da bosta Nikolina Ana in Luka poklicana v reprezentanco, SP za člane v Avstriji oktobra in novembra v Franciji, kjer jaz upam, da bom zastopal Slovenijo za veterane in člane v formah, semi in light contactu, ter 26.Slovenija Open v Zagorju novembra in za konec leta Croatia Open v Pakracu decembra 2009. Lahko povem, da sem zelo ponosen na dosežene rezulate glede na to koliko imam članov in tekmovalcev ter ,da sodelujemo šele slabe tri leta v KBZS. To je rezultat vseh nas tako tekmovalcev, trenerja, staršev , sponzorja občine Postojna in tudi vseh tistih, ki so nas kakorkoli podpirali in nam pomagali. Seveda se tukaj lahko zahvalim tudi KBZS, ki nas podpira, spoštuje in tudi pomaga ter nagrajuje za naš trud in dosežene uspehe. Letos imamo tri kandidate za reprezenanco Slovenije in smo zelo ponosni na to.

Lp
Katana smile

Zadnjič urejal KATANA (05.12.2009 21:12:49)


...borec je človek,ki je dosegel ravnotežje med občutkom
   strahu,da je človek in občutkom ponosa,ker je človek...
 
www.ka-te-slo.blogspot.com, www.katanateamslo.blogspot.com , www.katanatati.blogspot.com

Odsoten

 

#52 29.06.2009 21:09:44

Danijel
VIJOLIČNI rang [IIII]
Registriran: 24.08.2007
Objav: 88

Re: Postojna

bravo
keep up the good work

Odsoten

 

#53 27.09.2009 13:26:33

KATANA
Črni rang
Od: Postojna
Registriran: 02.08.2007
Objav: 720
Spletna stran

Re: Postojna

Včeraj se je končalo Evropsko prvenstvo za kadete in mladince v kickboxingu WAKO, ki je potekalo v Puli na Hrvaškem od 22.-26.09.2009. Tudi Katana Team iz Postojne je imela dva člana v reprezentnaci, ki sta pripomogla izjemnemu skupnemu uspehu Slovenije z več kot 20 medaljami. Sodelovalo je cca 1200 tekmovalcev iz 31 držav, kar je rekordno število. Ta rezultat uvršča Slovenijo med najboljše evropske reprezentance.

http://forum.mma.si/uploads.php?file=EP%20WAKO%20Pula%2C%20Hrva%C5%A1ka%2022.-26.09.2009%20039.jpg
Gorazd Demič in Nikolina Ana Majkić pred borbo...

Nikolina Ana Majkić je nastopila v semi contactu do 32 kg ml.deklice 10-12 let in osvojila 5.-8.mesto med 10 v konkurenci. V 1/8 finala je imela srečo z žrebom in šla naprej potem pa je dobila v 1/4 starejšo, višjo  in izkušenejšo tekmovalko iz Belgije ,ki je zasluženo zmagala. Kljub temu se je Nikolina Ana dobro borila in njen čas šele prihaja saj je bila med najmlajšimi na tem EP in se bo v tej kategoriji borila še 2-3 leta. V glasbenih formah trdi stil z orožjem deklice 10-12 let pa je osvojila odlično a nehvaležno 4.mesto in zgrešila za 0,5 točke bronasto medaljo. Svojo formo z bo-jem ali dolgo palico po domače je naredila skoraj brez napak in požela ogromen aplavz med publiko in ostalimi tekmovalci. Mnogi so bili mnenja tako publika kot tekmovalci, da bi morala biti tretja in, da si Irska tekmovalka ni zaslužila takih ocen za svoj nastop, a nimamo kaj saj je bil glavni sodnik anglež in nasploh je bilo prevelikega razhajanja med soniki pri ocenjevanju. Kljub vsemu je to izjemen uspeh za še ne 10 letno Nikolino Ano, kateri je bil to prvi nastop na EP in drugi za reprezentanco in je po mojem in mnenju selektorja opravičila zaupanje, ter pokazala, da je izjemen talent in, da se lahko v bodočnosti bori z najboljšimi.

http://forum.mma.si/uploads.php?file=EP%20WAKO%20Pula%2C%20Hrva%C5%A1ka%2022.-26.09.2009%20041.jpg
Nikolina Ana Majkić v popolni opremi pred borbo...

http://forum.mma.si/uploads.php?file=EP%20WAKO%20Pula%2C%20Hrva%C5%A1ka%2022.-26.09.2009%20040.jpg
...in še v garduGorazd Demič pa je nastopil med st.kadeti 13-15 let v light contactu nad 69kg in v 1/2 izgubil od Marka Filipoviča iz Hrvaške , ter osvojil končno odlično 3.mesto in bronasto medaljo Tudi Gorazd je dal vse od sebe, a se pozna, da ima še malo premalo izkušenj na velikih tekmovanjih in za prvi nastop smo lahko zadovoljni saj je šele letos začel spoznavati in trenirati  kickboxing, zato mislim , da tako kot za Nikolino, njegov čas še prihaja.

Vsi iz Katane čestitamo našim tekmovalcem in smo zelo ponosni na oba.

Lp
Katana bravo

Zadnjič urejal KATANA (28.09.2009 17:05:08)


...borec je človek,ki je dosegel ravnotežje med občutkom
   strahu,da je človek in občutkom ponosa,ker je človek...
 
www.ka-te-slo.blogspot.com, www.katanateamslo.blogspot.com , www.katanatati.blogspot.com

Odsoten

 

#54 05.04.2010 21:53:51

KATANA
Črni rang
Od: Postojna
Registriran: 02.08.2007
Objav: 720
Spletna stran

Re: Postojna

http://www.shrani.si/f/2I/nU/3eJAO3fL/maia-carlos.jpg

Lp
Katana


...borec je človek,ki je dosegel ravnotežje med občutkom
   strahu,da je človek in občutkom ponosa,ker je človek...
 
www.ka-te-slo.blogspot.com, www.katanateamslo.blogspot.com , www.katanatati.blogspot.com

Odsoten

 

#55 30.09.2010 21:54:47

KATANA
Črni rang
Od: Postojna
Registriran: 02.08.2007
Objav: 720
Spletna stran

Re: Postojna

http://forum.mma.si/uploads.php?file=plakat%20oktober%202010%20postojna%20-%20Kopija.jpg

Lp
Katana samurai


...borec je človek,ki je dosegel ravnotežje med občutkom
   strahu,da je človek in občutkom ponosa,ker je človek...
 
www.ka-te-slo.blogspot.com, www.katanateamslo.blogspot.com , www.katanatati.blogspot.com

Odsoten

 

#56 08.10.2010 10:00:32

KATANA
Črni rang
Od: Postojna
Registriran: 02.08.2007
Objav: 720
Spletna stran

Re: Postojna

http://www.shrani.si/f/r/Ah/RD3YzJ1/1/plakat-za-vpis-oktober-2.jpg

http://www.shrani.si/t/r/Ah/RD3YzJ1/plakat-za-vpis-oktober-2.jpgLP
Katana

Zadnjič urejal KATANA (09.10.2010 12:56:53)


...borec je človek,ki je dosegel ravnotežje med občutkom
   strahu,da je človek in občutkom ponosa,ker je človek...
 
www.ka-te-slo.blogspot.com, www.katanateamslo.blogspot.com , www.katanatati.blogspot.com

Odsoten

 

Noga deske