Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1
Živjo, mene pa zanima če obstaja poleg kk center in makoto v Ljubljani sploh še kakšen klub kjer se da trenirat kickbox s treningi vsaj 3x tedensko?
Zadnjič urejal Bojan (26.10.2010 18:11:39)
Odsoten
-
Zadnjič urejal Adrenaline (29.12.2015 18:08:43)
Odsoten
Pa še se jih najde, takole iz glave se spomnim na Chagi, Gepard in Khun Kao (slednji ma tajski boks).
Odsoten
So v vašem klubu(red devil) bolj ljudi z tekmovalnimi ambicijami ali rekreativci? Ker sem gledal slike pa mi je izgledalo vse skupaj na zelo visokem nivoju, sam pa imam komaj kakšno leto treningov in sem še bolj zelen....
Lp
Zadnjič urejal Bojan (27.10.2010 00:23:38)
Odsoten
Goku je napisal:
Pa še se jih najde, takole iz glave se spomnim na Chagi, Gepard in Khun Kao (slednji ma tajski boks).
Hvala.
Odsoten
Ker je klub odprt sele septembra 2010 lahko zaenkrat govorim samo o zacetnikih (s par izjemami). Nobenega ne silim na tekme, če ga to ne interesira. Podatek, da so treningi 5x tedensko pove dosti o ambicijah kjuba.
Vabljen si na ogled in poskusni trening. Za več informacij lahko pokličeš na 041 321 641.
Odsoten
Pozdravljeni!
Katana Team Slovenija odpira v Ljubljani sekcijo za kickboxing od 02.11.2010 in sicer ponedeljek, sreda, petek od 15h do 16.30h za otroke in mladino do 08 do 15 leta. Odrasli od 16 let so tudi dorbodošli vendar zaenkrat bolj rekretaivno in po dogovoru in nimam v planu večje skupine delat...zaenkrat. Tudi ob sobotah imamo tremin od 11h do 12-30h v Cube Fintes centru , Ul Prvoborcev 25, Ljubljana -Bežigrad poleg O.Š. Danile Kumar. Prvi tedne je tedne kickboxinga in dnevi odprtih vrat za vse popolnoma brezplačno. Plakati bodo in flayerji bodo kmalu zunaj. Otroci in mladina bodo delali predvsem semi (pol) in light (lahki) contact, ter jasno glasbene forme. Odrasli od 16 let pa light, full contact, low kick, kick light in K-1 rules.
Lp
Katana
Odsoten
me zanima cena pri red-devlsi
cena treningou + doplačilo za fitnes
Odsoten
Če te zanima kickbox bi ti kar priporočal KK Center... Al nočeš tja? Za Muai thai se pa nespoznam zelo dobro, vem samo da je Khum Kao dober.
Ej Katana, kdo bo pa treninge vodu?
Zadnjič urejal xxax (10.03.2011 15:38:58)
Odsoten
Glede na to da je bil trener red devila dolgo časa "paradni konj" khun kao, poleg tega, da je bil večkratni državni prvak bil na tajskem,.... je red devil gym tudi zelo dobra izbira.
Odsoten
Paradni konj
)))
cena 50 eur na mesec +25eur za fitness
Odsoten
Rekreativen kickboxing imamo v ŠD Pelion tako, da dobrodošel. Za več informacij me dobiš na 040-549-581 (Jure), cena pa je zelo ugodna...
lp
Odsoten
Spletna stran ŠD Peliona: http://www.kickboxing-pelion.si/kickboxing-pelion/
Odsoten
Moj glas je za KK Center...
Odsoten
Strani: 1