Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Pozdravljeni!
Kot je večini že znano sem po končani borbi na eventu GFC uradno izzval Carlosa Maio, da se v bližnji prihodnosti srečava v cage-u. Tisti, ki me poznate, ali pa vsaj spremljate moje rezultate, dobro veste, da nikoli ne bi izzval slabšega borca od sebe. Prav to je tehtni razlog, da sem se odločil za Maio. Maia je po mojem mnenju odličen v BJJ, kar dokazujejo tudi njegovi rezultati. Zase menim, da sem najboljši slovenski borec do 63 in pa 65 kilogramov. Menim, da bi bila to ena najboljših borb na slovenskih tleh. Maia je boljši od mene v parterju, zavedam pa se, da sem boljši v stand up-u, čeprav tudi moj parter ni zanemarljiv.
Skratka obveščam vas, da Carlos Maia ne premore niti toliko spoštovanja, da bi podal odgovor na moj izziv. Vsak posameznik lahko sprejme ali zavrne borbo, vendar menim, da je to (respect) dolžnost vrhunskih športnikov, ki delujejo v smeri borilnih veščin.
Carlos Maia res si ne zaslužiš z mano v cage. Nisi dorasel.
Lep pozdrav,
Miha Utroša
Odsoten
-Koliko polnokotntaknih borb pa imata oba?? Število? Ta podatek bi bil zanimiv.
Zadnjič urejal wai kru (12.11.2010 21:42:40)
Odsoten
Obadva imata veliko tekmovanj in zmag v BJJ in submission grapplingu, drugače pa ima Miha Utroša 9 profesionalnih borb v MMA-ju (7-2), boril se je tudi proti top ten fighterju v evropi Graham Turnerju, ki je imel za sabo že 22 profesionalnih borb, medtem ko ima Carlos Maia 1 profesionalno borbo v MMA-ju (1-0), vendar pa ima veliko več izkušenj v BJJ in je svojega nasprotnika v MMA borbi zaklenil v 29 sekundah. Zato mislim, da bi bila ta borba zelo zanimiva,če gledamo stil borbe obeh borcev (Miha stand-up, Maia BJJ). In obadva sta premagala istega nasprotnika.
Zadnjič urejal Nazzy18 (12.11.2010 16:49:43)
Odsoten
- Torej je njun score 9:1. Skupno oba 10 polnokontaktnih fajtov. Zanimiva statistika.
Zadnjič urejal wai kru (12.11.2010 21:54:35)
Odsoten
Ja to bi znal bit neke sorte derbi main event za slo sceno do 65kg!...upam da se zmenijo.
Odsoten
To bi bilo zanimivo, tk kot rok štrucl in jasmin bečirović...take borbe bi blo fajn gledat ne pa trenutni wfc fightcard. Čim več slo prestavnikov, tujce v drugi vrsti...
Odsoten
bakiflex je napisal:
To bi bilo zanimivo, tk kot rok štrucl in jasmin bečirović...take borbe bi blo fajn gledat ne pa trenutni wfc fightcard. Čim več slo prestavnikov, tujce v drugi vrsti...
Mogoče celo v tretji. Najprej domači potem tujci. Povsod po svetu je tako,le pri nas je malo / dosti drugače. Vse kar je tuje je boljše kot domače, čeprav je dostikrat ravno obratno. Je pač patriotizem na "visokem" nivoju, v ospredju so pa neke čisto druge "vrednote".
Zadnjič urejal wai kru (13.11.2010 15:12:47)
Odsoten
Ja zanimivo bi bilo videt ta fight, mogoče se pa Maia oglasi in odgovori na ponudbo..
Odsoten
zanimivo...
Odsoten
to pa bi res bil en od bolsih slovenskih fajtov zanimovo bi blo vijet
Odsoten
zanimivo je tud to, da ima Maia tudi soliden standup ne samo BJJ... 
Odsoten
Maia ima soliden stand-up, Utroša pa ima soliden parter. Utroša začne po novem letu tekmovati v Mhuay thai B. class. Če ima Maia tako soliden stand-up, zakaj potem ne sprejme fajta?
Odsoten
- Zato ker se večini tujcev ki se športno udejstvujejo v Slo na takšen ali drugačen način -kot trenerji ali tekmovalci ( naj bo to basket, nogomet, rokomet, karate, BJJ...itd) j...e za sport in Slovenijo, sem pridejo da zadostijo svoje svoje osnovne življenske potrebe ali pa po domače, enostavno apetite po denarju. V glavnem je to osnovni razlog, zato in predvsem zato prednost domačim borcem in ostalim, katerim so poleg financ v ospredju tudi nekatere druge prioritete.
Zadnjič urejal wai kru (16.11.2010 15:30:38)
Odsoten
Ne vem zakaj tak cerkus treba zagnaja okol tega.Vse eno pa bi lahko malo več pokazal spoštovanja do Carlosa Maie.Sam sem vidu v živo njegov prvi, ki ga je mel v Brežicah(K-1 and Free Fight Night Brežice 4 ), svojega nasprotnika je obrenu in submittu, ko za hec.Tak, da ne vem zakaj tuk negodovanja sam zato če ne sprjeme fajt.Raj bodimo ponosni na njega, da je v Sloveniji in da se lahko od njega naučimo marsikej.
Peace
Odsoten
- Saj smo ponosni, da smo na naše domače ljudi malo manj "ponosni". To je ponos posebne vrste:)
Zadnjič urejal wai kru (16.11.2010 22:04:57)
Odsoten
Fora ni v tem da Maia ni sprejel fajta, fora je v tem da ni dal sploh nobenega odgovora...glede njegovega fajta pa ti lahko samo povem da BJJ mojstru ni tezko zakleniti tajskega bokserja..drugace je pa tudi miha istega nasprotnika premagal pod 1 minuto..tako da to ni merilo.
Odsoten