Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1
Zdravo!
Zanima me, kako profesionalni borci "skidajo" kilograme za vago. Vem, da nekateri na vagi tehtajo kar precej manj kot drug dan na tekmi. Ker imam sam trenutno tak problem - do 15 decembra bi moral shujšati pribljižno 6 kilogramov (če je to sploh možno), bi rabil pomoč oziroma nasvete, kako bi to naredil čim bolj optimalno...
Najlepša hvala vsem!
Odsoten
1. Zbriši kruh z jedilnika
2. ne mešaj ogljikovih hidratov z beljakovinami (jej sam riž ali samo puranje meso)
3. solate lahko poješ kolikor hočeš
4. Obvezno po 18.00 brez hrane
Odsoten
napaka
Odsoten
RoKi_BaLbOa je napisal:
napaka
Hvala za nasvet! 
Odsoten
Biker Boy je napisal:
Zdravo!
Zanima me, kako profesionalni borci "skidajo" kilograme za vago. Vem, da nekateri na vagi tehtajo kar precej manj kot drug dan na tekmi. Ker imam sam trenutno tak problem - do 15 decembra bi moral shujšati pribljižno 6 kilogramov (če je to sploh možno), bi rabil pomoč oziroma nasvete, kako bi to naredil čim bolj optimalno...
Najlepša hvala vsem!
da se kar nekaj kg dol dati, zelo odvisno pa v kakšnem stanju si sedaj. ni ti treba bit lačen ali ločevati hrane itd.. narediti moraš le pravi - zate individualni program prehranjevanja, kjer do nekaj dni pred fajtom ješ tako da izgubljaš, okoli fajta pa optimalno, da imaš še vedno energijo.
V vsakem primeru pa če hočeš do 15. res to doseči bi moral začeti čim prej in če rabiš pomoč okoli individualnega programa prehrane, imam en praktičen način in ti lahko pomaga učinkovito
pošli mi PM ali email
Odsoten
Strani: 1