Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Ker sam BV raje prakticiram in preizkušam, kot pa filozofiram in čitam o njih, ti nebi vedel odgovorit. Zato imamo načitane filozofe, ti bodo zihr oni znali povedat :p
Odsoten
pomojem ena težjih stvari v BV je, da razumeš njihovo filozofijo do potankosti...
naučiti se udariti in ne vedeti zakaj je tako je najmanjši problem.
Odsoten
jaz bi pa rekel, da vsi že znamo udariti, saj imamo to že prirojeno, malo težje je se naučit "dobro" udarit, najtežje pa se je naučit izognit se udarcem, finomotorične tehnike itd. (zopet kot za koga). Pol pa imamo še nadarjene praktikante in antitalente, pa še en kup faktorjev.
Kar se tiče filozofije BV je zame sekundarnega pomena (pazi ne pravim , da ni pomembno).
Sicer pa , kot sem že rekel in še vedno trdim, BV se izvaja z dejanji, ne pa s filozofiranjem in preučevanjem teorij.
Isto kot vožnja avtomobila, dosti jih je izdelalo praktični del brez napake, ko jih pa vidiš kako sranje zganjajo na cesti in kako ratajo prestrašeni, ko se znajdejo v neki situaciji, te kar zvije.
BV = Borilne Veščine, ne pa Blebetalne Veščine
Vsi so hudi z besedami.
Odsoten
bv - hahaha, se mi zdi, da veljaš za najhujšega
sonca
Jurson
Odsoten
Tebi se marsikaj zdi.
Tudi , da jaz kričim na treningih, pa še zdaj nisi povedal na kaj se je to nanašalo. Aja, sem pozabil, marsikaj je bilo že povedanega, samo pozorneje je treba brat.
Jurson, pojma nimaš
Snega (za tiste , ki radi smučajo)
Mei Hua
Zadnjič urejal mei hua (16.12.2010 12:24:22)
Odsoten
Odsoten
Sej Tai Ji brez fa jina je kot avto brez bencina, ma kaki brez bencina, brez motorja.
Odsoten
mhm, res ja.
Odsoten