Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1 2
slike in Dejanova statistika borb: http://24ur.com/sport/ostalo/zavec-osta … prvak.html
še iz hrvaških medijev:
Zavec razbio Delgada u Ljubljani
Najbolji slovenski sportaš Dejan Zavec (31-1-0) uspješno je odradio četvrtu obranu IBF-ovog naslova svjetskog prvaka u velteru. U fantastičnoj atmosferi Sportpark Arene u Stožicama Dejan je slavio prekidom u 5. rundi protiv izazivača Paula Delgada (25-10-1).
Meč je bio čista jednosmjerna ulica: Zavec je bolji boksač od Delgada i to je svima jasno. Posao je započeo rušeći Delgada dvaput u 2. rundi, da bi zaključio priču s aperkatom koji je slijedio poslije nekoliko jakih krošea u 5. rundi. Bravo za Dejana koji bi u slijedećem meču mogao krenuti na nekog od top velteraša - u Ameriku - prema ujedinjavanju pojaseva.
Poslije meča Zavec je zahvalio publici:
- Hvala Slovenija, hvala vam što nas podupirete u tako velikom broju, od srca vam hvala. Osjećao sam pritisak da moram završiti rano meč, ali jedno je na papiru, u ringu me malo iznenadila tvrdoća i želja suparnika. Zato sam malo i griješio, ali sam imao i sreće da je on također bio željan borbe i da je napadao.
U uvodnim su mečevima očekivano do pobjeda stigli slovenski poluteškaš Denis Simčič u meču za WBF-ov pojas, njemačka boksačka nada Christina Hammer, naš Vedran Akrap, i ostali favoriti. vir: T.K., profigtstore
Odsoten
xxax je napisal:
Jan Zaveck... On boksa tud pod tem imenom.
Ja ker je nemcom lazje za zapomnit pa bol domace
Zadnjič urejal peckop1234567 (19.02.2011 11:24:47)
Odsoten

Odsoten
Strani: 1 2