Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Zaenkrat so pomojem tudi to lahko samo mokre sanje.
Navijal bi za St. Pierra to sem ziher ampak upam, da bi bil sposoben spraviti Silvo na tla in nevtraliziral reach. Potem pa St. Pierre machine na tleh.
Odsoten
GSP FTW!
Odsoten
Tole bo hudo, če se bo res zgodilo. 

Zadnjič urejal BWarrior (25.02.2011 12:33:41)
Odsoten
Sam sem pa odločno proti tej borbi. Konec koncev naj bi to bila športna liga a se mi zdi, da je UFC začel operirat zgolj iz finančnega vidika.
GSP kraljuje svoji kategoriji tako kot Silva. In zakaj bi mogel GSP zdej dobivati kile in izgubljati na svojem adutu - hitrosti na račun nekih promotorskih sanj? Zakaj pa Silva ne shujša? GSP je večkrat izjavil, da če bi šel gor se nebi nikoli vračal v welter.
Omembe vredno je tudi to, da je GSP premajhen za midlleweight! Za primer dam Brian Stanna, ki v oktagonu tehtal 205 poundou v borbi z Chrisom. Forrest, Franklin, ... so se borili v tej kategoriji...tega se ne sme zanemarit.
Zdi se mi pa, da je bil Fitch VS Penn set-up borba...so sodnikom rekl naj dajo draw, če gre do konca (kar pri Fitchu vedno gre), da bodo lahko promoviral ta "Super fight."
P.P. Nisem GSP fan!
Me pa prou zanima kaj bolj izkušeni pravte na to!
Lp 
Odsoten
gsp je res mogoče malo premajhen za welterweight...po drugi strani pa ne bi bil prvi borec na svetu, ki bi šel kategorijo više...konec koncev je tudi silva to probal in je pojedel ase tipa handerson in griffinn ko za malico.
po mojem bi še najbolj pravičen rezultat bil draw
težko se je odločit, kdo od dveh je boljši, mogoče bi morali nardit serijo fajtov, recimo na vsaj 2 zmage. pa da tudi silva gre v vsaj enem fajtu kategorijo nižje.
Odsoten
kokr jst vem bi se tepla na vmesni teži torej en bi shujšu drug se zredil do polovice poti.
men osebno je ljubši fajter GSP, ampak silva ga v stand-up borbi tud pr teh letih še zmeri poje po mojm.
UFC je zabaviteljska organizacija saj služi na gledalcih. Če si oni želijo neko borbo, zakaj je ne bi zrihtal in od tega meli astronomskih dobičkov?
Edina stvar k upam je da bosta šla na use al nč in da se ne bosta sam objemala pa prtiskala ob kletko. Naj mata mau borbe stoje pa ground and pound, kkšne lepe tranzicije za une k jih znamo cent na tleh itd. sam da ne bosta dolgovlačla do odločitve.
Odsoten
Sej maš prou po eeni strani...konc konceu je zabaviteljska organizacija. To, da bo pa vmesna teža je pa zakon! Zmedlo me je to, k je GSP večkrat reku, da če bo šel v midlle ne gre nikol več dol.
Se mi pa zdi, da ga GSP dobi na tla, če hoče. Glede na to kako dekoreran Wrestler je Košdrek.
Po drugi strani je pa res, da noben od njiju nima neke resne konkurence v kategorijah...
Free Sonnen! 
Odsoten
dosti borcev je raje dobi kile in gre v bolše kategorije
živi primer je fedor
on da bi pazil na prehrano in imel malce mn špeha bi komot šel na 90kg-85kg
samo potem bi izpadlo kod da se je predal
sam poglejte kakšn je ma 105 kg od tega 10 kg masti medtem ko ostali imajo 130kg in nč masti 
vem da je mal offtopic
samo če bi gsp dobil da fajt bi dokazal zakaj je to kar je 
Odsoten