Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
LP
Zanima me s čim oz. kaj za snovi se skriva v boksarski vreči. Sam imam doma osnovo( se pravi zunanjost-vrečo) brez notranjega polnila, zato bi vas vprašal s čim je najboljše napolnit notranjost vreče. Pozitivna stvar pri tej vreči je da je velika kar 150cm in mislim, da jo je brezveze zavčrt, raje dam not stare cunje če že ne drugega...Prosim na konkretnih odgovorih, s čim bi jo vi napolnili...
Odsoten
Odsoten
mivka
Odsoten
kunta je napisal:
mivka
a ni potem malo pretežko vse skup..
Odsoten
Ne,sam prave "vložke" moras dati v strop/steno...
Odsoten
Osebno bi ti svetoval stare cunje. Vendar je najboljše, če jih prej narežeš na majhne kose saj tako najlepše zapolnijo vrečo. Končni izdelek tega je da ima vreča tapravo težo in ni pretrda za udarjanje.
Odsoten
Noben človek pri zdravi ne bo od začetka boksal v mivko. Morda po ene 10 letih karateja, drugo je zanesljiv recept za sfučkat zapestja, sploh če delaš doma malo v tri dni. Jaz sem drugače noter nažokal vse stare cunje pri bajti in je čisto fina, ko se posede tudi dovolj trda, nabavil sem prazno. V eni starejši so pa notri bile ploščice iz neke mehkejše in upogljive plastike.
Odsoten
Razdrezane stare cunje ti je najboljš...sam imam isto.
Odsoten
Je kdo vagal svojo vrečo polnjeno s starimi cunjami? Zanima me, da ocenim če bo moj strop zdržal...
Odsoten