Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Glejte fora je taka
zanima kickbox ...prosim napišite use kaj mora kmečki fant vedet o kickboxu
pa nočem bit en od tistih ki hodi 1 teden k kickboxu pa pol ve crossover pa misli da je car ...
star sm 14 let hodil sem prvo 3 mesce redno v fitnes ampak sem moral zaradi šole in premanj učenja useskup dat na stran in zdej med počitnicami pa pol še celo naslednjo leto mislim redno hodit ... isto je z kickboxom glede kondcije in teh stvari vem z 14 letnika imam 74 kg pa do nekje 76 kg tuki nekje je ...
glede teh razni ''lig'' ne mislim hodit k nekem light contaktu pa semi itd ... če že k-1 rules če lahko tako začnem ker večino udracev me ne boli ter polek tega mam dolge noge ter tudi zelo močen mislim da so to moje prednosti čeprav je razmerje udracev ter kickov nekje 50-50 usak dan delam redno trebušnjake 3x po 15 učasih tudi 5x po 15 tečem skoraj usak dan... velik sem pa 171 cm
Zdej pa kej hočem da mi experti ki ste tle mal razložite za kakršne vaje ... kake prednosti glede velikosti,kg itd...Drugače če so pa tudi kaki klubi v M.S bolj natančno sem iz Beltinec to je kakih 10km od Murske sobote
Lahko še pa tudi kaj povete
sprejemam use z veseljem 
Odsoten
Aha kere rokavice če lahko linkate oblačila itd... za kickbox
Odsoten
striček google ti je prijatelj
poglej mal kickbox klubi v sloveniji (poznam jih neki ampak so vsi v LJ) in ko kerga najdeš v bližini najboljš da greš tam pogledat in use uprašaš glavnega trenerja.
Zadnjič urejal binus (10.06.2011 22:03:42)
Odsoten
binus je napisal:
striček google ti je prijatelj
Nikoli ni biu
če mam tle forum zakaj bi iskal use okrog ?
Odsoten
urediu sm svoj post, preber še enkrat.
po tvojem opisu ti nč ne mormo pomagat, tm te bo pa profesionalc za te stvari vidu v osebi in najbolj da maš še uvodni trening da vidš kje si
Odsoten
Katere rokavice pa naj kupim ?
Odsoten
prvo maš kr čudne predstave o svojih zmogljivostih. če si visok 171 bl težko rečš da maš dolge noge, ker nisi glih ravno med najvišjimi. pa če temo zraven prištejemo tvoje kile in leta ne moremo reči, da si ravno v dobri formi. maš 14 let in to je krepko premalo, da bi sploh lahko začel hodit v fitnes. s tem boš naredil več škode kot koristi. daj času čas in se s poterpljenjem loti stvari. tek je že ena izmed dobrih rešitev tudi trebušnjaki ti ne škodijo. poskušaj najti raje vaje, ki jih lahko opravljaš sam doma, ker boš prihranil denar, čas in bilo bo bolj zdravo. sam nism ravno iz kickbox stroke zato ti težko svetujem kaj več, a potrebno je da greš korak po koraku in ne zglavo skozi zid. če te ne boli, ko te udari nek netreniran vrstnik to še ne pomeni da si že pripravljen na K-1 to boš lahko govoril ko se boš soočil z nekom, ki je močnejši in naučen udarjati. poleg tega pa se tudi avto začneš prvo učiti na praznem parkirišču šele nakoncu pistaneš na avtocesti.
Odsoten
hamoni je napisal:
prvo maš kr čudne predstave o svojih zmogljivostih. če si visok 171 bl težko rečš da maš dolge noge, ker nisi glih ravno med najvišjimi. pa če temo zraven prištejemo tvoje kile in leta ne moremo reči, da si ravno v dobri formi. maš 14 let in to je krepko premalo, da bi sploh lahko začel hodit v fitnes. s tem boš naredil več škode kot koristi. daj času čas in se s poterpljenjem loti stvari. tek je že ena izmed dobrih rešitev tudi trebušnjaki ti ne škodijo. poskušaj najti raje vaje, ki jih lahko opravljaš sam doma, ker boš prihranil denar, čas in bilo bo bolj zdravo. sam nism ravno iz kickbox stroke zato ti težko svetujem kaj več, a potrebno je da greš korak po koraku in ne zglavo skozi zid. če te ne boli, ko te udari nek netreniran vrstnik to še ne pomeni da si že pripravljen na K-1 to boš lahko govoril ko se boš soočil z nekom, ki je močnejši in naučen udarjati. poleg tega pa se tudi avto začneš prvo učiti na praznem parkirišču šele nakoncu pistaneš na avtocesti.
super povedano
Odsoten
vakku je napisal:
Katere rokavice pa naj kupim ?
niti ne veš za klube v svoji bližini pa te že zanimajo rokavice?
lej pejt ti raj prvo v klub in mej uvodni trening in se s trenerjem pogovor. boš ti sam vidu na čem si pa trener te bo mal uvedu v to pa tud na realna tla postavu če si preveč samoušečen
Odsoten
vakku, sklece deli, pa nč še desk pa ciglov razbijat z udarci, si še premlad za te stvari in boš prej ratu invalid kot pa dober borec:)
Odsoten
udarci te res ne morjo bolet, če še nisi bil na nobenem treningu...
Odsoten
Mislim da je blizu tebe powerkick murska sobota, poisci po googlu malo
Odsoten