Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1
Odsoten
kličko naj ga nareže
Odsoten
Ali kdo ve, na kerem program se bo dalo gledat fajt pa keri uri bo??
LP
Zadnjič urejal Mind (26.06.2011 16:22:36)
Odsoten
Kaj pol bo kej prenosa al je treba jit tja?
Odsoten
Mind je napisal:
Ali kdo ve, na kerem program se bo dalo gledat fajt pa keri uri bo??
LP
nemski rtl
22:45
RTL boks: Klitschko vs. Haye -
Odsoten
Najdu ja, tud na Nova TV bo baje. Hvala vseeno bodymaker...
Odsoten
Pizda tolk je Haye biu pametn pa govoru, kolk je Wladimir dolgočasn, nakar izvede tole. Sej nč ni naredu, razen ene treh udarcev. Aja pa metanje po tleh je blo tud zanimivo...
Odsoten
kera je pa ta haye pi... usake 15 sekund se je sam prtoževau nad kličkotom
sploh ne vem kako je lahko dobu kero kol (ajde mogoče si je eno samo zaslužu) rundo u fajtu.
veseu sm da je zgubu k je tok aroganten pa pametn biu
Odsoten
Odsoten
sm pričakoval mal več akcije...čudn je Haye padal po tleh, kličko ga je skoz nadzoroval, oba sta se pa zadrževala, skoz na distanci pa pipkanje....kličko ni preveč reiskiral odprtega fajta, ampak je šel bol po majhnih korakih do gotove zmage, je pa uspel osvojiti še tretji pas 
Odsoten
Haye je super odigral vse skupi ni sam gobec neki je pokazal(izmik,kontra,hitrost neki je zadel v bistvu več kot kličko)...fajt je zglede tak da je kličko skos rinu naprej ampak efekta ni blo nobenga prepočasen je bil za haye prov očitno da ne omenjam kolkrat ga je falil zarad dobrega izmika haye mene je haye prepričal in mislim da so sodniku mal čudn dosodel sploh glede razlike v pikah nevem otkot taka vlka razlika..remi bi bil pošten za mene.
Odsoten
Vrhunski boks ! Kolko je ta Klicko inteligenten in hladen pa to je neverjetno ! Pravi šampijon...
Odsoten
Klitschko je pokazal, da je vrhunski boksar in da boksa predvsem z glavo.
Haye je pokazal, da je dober ampak kljub njegovemu vrhunskemu izmikanju in hitrosti je treba nekaj tudi zadeti, žal izmikanje ni dovolj. Moje mnenje.
Odsoten
JB-TITO je napisal:
Klitschko je pokazal, da je vrhunski boksar in da boksa predvsem z glavo.
boksa se z glavo ne s pestmi in Kličko pametno boksa..kot da bi igral šah
Odsoten
Zadnjič urejal don matic (08.07.2011 12:12:08)
Odsoten
Strani: 1