Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
mene zanimaa kje v sloveniji bi se dalo dobiti knjigo ki je jo je izdal fedor se je že bla ena tema o tem sam je zastarel ubistvu sm so predstavljal to knjjigo zdj mene zanima kej bi se dalo dobit
Odsoten
Glede na to da je knjiga iz precej specifične stroke, jo je verjetno kar težko dobiti v sloveniji, saj je ciljna skupina precej majhna. V knjižnicah je ni na voljo za izposojo, prav tako pa težko verjamem, da bi se jo dalo kupiti v knjigarnah. Nisem pa prepričan. Jaz vidim najenostavnejšo pot do knjige preko bestseller.si oz. na linku jo lahko naročiš. Seveda pa predlagam rajši Amazon, maš tudi dobro ohranjene rabljene knjige za nekaj več kot $10.
Odsoten
ubistvu si mi povedu use kar že vem
zto sprašujem ker mi glupo to naročat prek neta da bi kdo v slo mogoče imel že kak komd preveč pa da se kupi ...
drgač pa hvala ..
Odsoten
Zanč sm vidu eno knjigo o Fedorju, ki se imenuje "The Last Emperor" al neki tazga v knjigarni Konzorcij-Mladinska knjiga, če je to pravo ne vem upam da ti kaj pomaga.
Lp
Odsoten
KneeToDhead je napisal:
Zanč sm vidu eno knjigo o Fedorju, ki se imenuje "The Last Emperor" al neki tazga v knjigarni Konzorcij-Mladinska knjiga, če je to pravo ne vem upam da ti kaj pomaga.
Lp
enako, tudi jaz sem videl neko knjigo o fedorju v konzorciju, samo ne vem, če majo še kej zalog.
Odsoten
Ulikses je napisal:
KneeToDhead je napisal:
Lpenako, tudi jaz sem videl neko knjigo o fedorju v konzorciju, samo ne vem, če majo še kej zalog.
Oba mata prav, je v konzorciju pa vrjetn jo majo na zalogi, ker vem, da sta zmer 2 knjigi
Odsoten