Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Ne jem in nisem nikdar jedel nobenih dodakov-s pravilnim režimom prehrane se da zaužiti vse kar potrebuješ. Govorim seveda za treninge borilnih veščine pri nas v povezavi s tem na kakšnem nivoju večina ljudi trenira (le peščica ima količino in intenzivnost treningov ter tekmovanj tako, da nujno potrebuje dodatke).
Moje mnjenje 
lp
Odsoten
Pelion to ni čist res... na splošno je hrana tako osiromašena, da so dodatki potrebni če samo ležiš in nič ne športaš... za kvalitetno hrano pa itak vemo kolko je treba odštet... res je da je sedaj poleti hrana (predvsem zelenjava) dosti boljša (osebno itak pojem večino iz lastnega vrta), vendar pozimi pa je kvaliteta hrane (sadje in zelenjave) v trgovinah obupna... da o mesu, ne glede na letni čas, ki je polno toksinov sploh ne govorim... do rib sem osebno precej skeptičen, ker nimam pojma kje plavajo... še najboljše meso je po mojem mnenju domače vzgojen zajc X-D
Odsoten
izmed mnogih zadev, ki sem jih preizkusil, sem sedaj pristal na dodatkih Herbalife. Omogočajo uravnoteženje prehrane na celodnevni ravni. S samimi dodatki, imam z njimi daleč najboljši efekt - dejansko čutim razliko, tako na treningu kot izven, kar za kake prej preizkušene ni veljajo. Poleg tega vse od Herbalife bazira na naravni osnovi, kar pomeni da je 100% bio, dejansko veš kaj dobiš in od kje (vir). Brez stranskih efektov kot se mi je to dogajalo pri ostalih: napenjanje, mozolji, zdvigovanje na treningu itd... Lahko si pogledate kaj se dobi tukaj http://www.mma.si/si/shop/2 in če želi kdo kaj preizkusiti in se prepričati naj me lahko kontaktira. Posredujem lahko tudi kake brezplačne testerčke.
Odsoten