Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Klubi v Ptuju
................................................................................................................................................................
1. Vnos novega kluba:
Predstavitev naj bo kratka in jedrnata!
Če še ni ustvari novo temo z imenom kraja, kjer se nahaja klub. Nato v tisti temi (kraju) dodaj objavo, v obliki predstavitve kluba. Kot primer si oglej prvo objavo v že ustvarjenih temah krajev.
2. Komentarji k klubu:
Dovoljeno je dodajati kratke komentarje klubu, kot priporočilo ali odgovor na zastavljeno vprašanje. Negativne pripombe in žalitve niso zaželene.
3. Povpraševanje po klubu
Dovoljeno je objaviti povpraševanje v nekem kraju v katerem se išče borilni stil ali znanje po tem. Uporabniki lahko tudi predlagajo potrebo in interese po klubu v določenem kraju.
Odsoten
KUNG FU KLUB PTUJ
Treniramo tehniko ving tchun kung fu, tekmovalno pa low kick, k-1 pod vodstvom svetovno znanega Milana Prosenice.
Redni treningi ob torkih in četrtkih ob 19.00 v dvorani Boks klub-a Ptuj + tekmovalni treningi.
Odsoten
ql to....jaz pa treniram boks na ptuju...
Odsoten
Pri Doklu, al pri Pučkotu?
Odsoten
pri pučkotu
Odsoten
mene zanima samo kam se naj obrnem ker me zanimajo borilne veščine ter bi rad treniral na ptuju?lp
Odsoten
Klub borilnih veščin Ptuj
Treniramo ob torkih in četrtkih od 20:00 do 21:30, tekmujemo pa v vseh disciplinah.
Kontakt:
041 820 263 ter 070 869 675
Lep pozdrav!!
Odsoten