forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#1 03.09.2012 07:20:38

R.Lisac
BELI rang [I ]
Registriran: 03.09.2012
Objav: 2

2. dopolnjena in razširjena izdaja brezplačne e-knjige FREE FIGHT 1

Ljubitelji borilnih veščin in športov, lepo pozdravljeni!

Najprej bi se rad vsem zahvalil, ki ste si tako množično sneli pred približno 4 leti moje e-knjige, kar nisem mogel verjeti, da so takšne cifre v Sloveniji možne. Free fight 1 in Free fight 2 si je v enem mesecu snelo okoli 20000 ljudi! Hvala vam, s tem ste več kot poplačali moj trud.

Za vas sem razširil in dopolnil brezplačno e-knjigo FREE FIGHT - ULTIMATIVNI BORILNI ŠPORT 1. Prej je imela 70 strani, zdaj pa jih premore 129! Kaj je novega v e-knjigi?

- Vse borbene principe sem podkrepil in razložil na osnovi velikega števila tehnik.
- Dodal sem čez 250 fotografij, za podroben prikaz tehnik .
- V knjigi boste našli celo zbirko vaj z veliko žogo, s pomočjo katerih boste bistveno izboljšali gibanje pri borbi na tleh.
- Predstavil sem dva drila, kako lahko med borbo razvijete nenehni agresivni pritisk v smeri naprej.
- Našli boste tudi več variacij, kako izvesti kata gatame (arm triangle) v različnih situacijah.

...in še bi lahko našteval!

Materiala je torej precej. Brezplačno e-knjigo si snamete tako, da obiščete mojo spletno stran www.robertlisac.com , se naročite na moje e-novice in dobite po mailu KODO, ki jo vnesete na moji spletni strani, da si lahko snamete to in vse ostale e-knjige, torej še FREE FIGHT 2 in VAJE Z BOKSVREČO.

Velik del poletnih počitnic sem namenil pisanju te knjige, ko so drugi ležali na plaži in srkali svoje pirčke, zato upam, da vam bo nova verzija všeč, saj sem skupaj z mojo ekipo iz kluba vložil precej energije v ta projekt. Vesel bom vseh vaših komentarjev!

Želim vsem prijeten začetek tedna,

LP Robert

Odsoten

#2 04.09.2012 15:35:35

Addon
VIJOLIČNI rang [IIII]
Registriran: 14.01.2010
Objav: 92

Re: 2. dopolnjena in razširjena izdaja brezplačne e-knjige FREE FIGHT 1

Super zadeva.

When the pin is removed, Mr. Grenade is no longer your friend.

Odsoten

#3 04.09.2012 16:41:16

sajito fu
RJAVI rang [I ]
Registriran: 16.02.2007
Objav: 183

Super Robert smile, zelo dobro smile. Mislim, da je to zelo dobrodošla stvar, še sploh v Sloveniji, kjer take literature ravno ni na pretek, sploh pa ne v našem jeziku z našimi avtorji. POHVALNO.

Odsoten

#4 04.09.2012 21:02:01

MMA.si
Administrator
Od: Ljubljana, Celovška 172
Registriran: 05.03.2006
Objav: 2183
Spletna stran

bilo je že veliko pohval na to temo na tem forumu - od izdaje dalje smile no in evo še ena zakon

http://www.robertlisac.com/wp-content/uploads/2012/08/FreeFight1Novo1-150x150.jpg

Lp, Peter
__________________________________________________________________________________
> borilna oprema in oblačila: www.mma.si/si/shop/1

Odsoten

#5 05.09.2012 11:10:41

R.Lisac
BELI rang [I ]
Registriran: 03.09.2012
Objav: 2

Addon, Sajito Fu in Peter, hvala za pohvale. Vedno sem jih vesel. Prav prijetno sem bil presenečen, koliko ljudi je bilo te dni tako prijaznih, da je na facebooku link za e-knjigo share-alo naprej. Toliko prijaznih odzivov in takšne pomoči res nisem pričakoval. Hvala vsem, verjemite mi, da to vašo podporo res zelo cenim!

Sajito fu, prav imaš, ni prav veliko literature na to našo tematiko, sploh pa ne v slovenščini. Ali sploh obstaja še kakšna publikacija o MMAju v slovenščini?

Hkrati pa je prav "slovenščina" velika ovira zame, ker je Slovenija tako majhna in populacija, ki se s tem krasnim športom ukvarja tudi ne blesti ravno po pretirani številčnosti v naši deželici. Za avtorje, ki bi radi živeli od te svoje strasti (pisanje o borilnih športih) to pogosto pomeni, ali to popolnoma opustijo, ker v primerjavi z vloženim trudom nimajo prav veliko od tega, ali pa se preusmerijo na tuji trg.

Lp Robert

======================
www.robertlisac.com
======================

Odsoten

Noga deske