forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#1 09.02.2013 19:23:23

ursaa
BELI rang [ ]
Registriran: 09.02.2013
Objav: 1

Izbira kluba

Živjo,
že neki cajta razmišljam o kickboksu in tem,da bi ga začela trenirat.
Velik sm že pogledla po netu,kar se tiče klubov, ampak nevem za katerga se odločit. Zanima me katerga v Ljubljani bi mi vi priporočil,pa da ni cena glih 60€ na mesec pa,da je mogoče več punc,ker bi mi blo rahlo neprijetno v družbi samih tipov.
Aja pa vpis predvidevam,da je čez celo leto,al je to odvisno od klubov?

Hvalaa

Odsoten

#2 12.02.2013 15:46:57

binus
VIJOLIČNI rang [II ]
Registriran: 03.10.2010
Objav: 60

Re: Izbira kluba

Živjo.

Sam ne treniram kickboxa ampak verjetno ti bo vsak svetoval podobno kot jaz.

Kar se tiče izbire kluba se je zmeraj najbolje pozanimati preko interneta, da na grobo oceniš če ti klub ustreza (lokacija, termini treningov in članarina), potem pa greš osebno do vseh klubov iz ožjega izbora, ki si ga na podlagi internetne raziskave naredila in se tam na lastne oči prepričaš kako v določenem klubu vse poteka in se šele po tej osebni izkušnji odločiš za klub v katerem si želiš biti.

Zame je najbolj pomembna stvar v klubu vzdušje, ker tudi če je trener vrhunski, ti pa nimaš želje prihajati na treninge, ker ti tisto določeno okolje ne ustreza in se tam ne počutiš dobro, potem je najbolje izbrati drug klub.

Vedno je najbolje izbrati klub v katerem se dobro počutiš in imaš željo prihajati na treninge brez nekega občutka obveznosti. Trening mora biti želja in ne obveza.

Ob vsem tem pa ne smeš pozabiti preveriti, če je/so trener/trenerji dobri in če so vredni tvojega denarja.

Nekaj ljubljanskih klubov, ki jih poznam so Gepard, Chagi in Makoto.

Osebno ne morem govoriti za nobenega od teh klubov, ker pač tam nisem še nikoli bil ampak mislim da so vsi trije kar v redu izbire. Sama se pa pozanimaj bolj in kot sem že prej omenil, pojdi osebno do vsakega, ki ga boš imela v ožjem izboru in se pogovori s trenerjem kako in kaj.

Pa srečno!

Odsoten

#3 13.02.2013 15:11:09

Pelion
VIJOLIČNI rang [ ]
Registriran: 13.06.2011
Objav: 38
Spletna stran

Žiujo!

V našem društvu je precej žensk in mislim, da vsi radi prihajajo na trening, tudi cena je bistveno nižja od 60€/mesec smile Če želiš nas kontaktiraj in pridi na trening poskusit, če ti je ok.

Več info na:

http://www.kickboxing-pelion.si/

Lp

Kickbox društvo Pelion

Odsoten

#4 27.02.2013 20:53:43

armagedon
MODRI rang [IIII]
Registriran: 05.01.2012
Objav: 29

Zdravo..jaz bi ti priporočil KK Center....če pa misliš rekreativno trenirat potem je skoraj vseeno....vsi so približno tam tam..

Odsoten

Noga deske