forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

  • Indeks
  •  » Slovenija
  •  » AFC - Adrenaline Free Fight Challenge Vol.7 UNLEASHED

#1 06.11.2013 10:54:28

moorchy
MODRI rang [I ]
Registriran: 05.02.2008
Objav: 12

AFC - Adrenaline Free Fight Challenge Vol.7 UNLEASHED

http://shrani.si/f/3Z/De/3n9XdmGE/4343434343434343434.jpg

AFC- Adrenallin Freefight Challenge...Profesionalna Borilna Organizacija...!!! ADRENALIN,BORBA,ZNOJ IN KRI...!!!

Vabimo vas 23.NOVEMBRA V Soboto na Veliki Borilni Spektakel Mešanih Borilnih veščin v Trbovlje kjer bomo zopet priča Vrhunskim Borbam v kategoriji MMA in K-1.

NEWCOMERS FIGHT- Tokrat se bosta pomerila domačin DINO KASUMOVIČ in in borec ki je v AFC že nastopil SENAD BAŠIČ. V kategoriji do 100kg.!

JASMIN POPARA bo tokrat branil svojo zmago ki si jo je prislužil ko je na zadnji borbi nasprotniku zadal močan udarec v glavo zaradi česar je nasprotnik dobil večjo rano iz katere je močno krvavel po zdravniški prekinitvi prišel do svoje prve zmage karieri. Tokrat mu bo nasproti stal domači borec IVAN KARAČIČ ki bo vsekakor naredil vse da si sojo prvo zmago zagotovi že na prihajajočem AFC. TONI CESTNIK bo svojo zmago lovil proti MARKU VARDJANU v kategoriji do 77 kg. ŽAN ŠINIGOJ ki je svojo zadnjo borbo kronal z zmago bo pesti prekrižal z enim najboljših hrvaških borcev do 72 kg MATIJO BLAŽIČEVIČEM ki je slovenski publiki že zelo dobro poznan. EDVIN RAMDEDOVIČ borec ki se po krajšem premoru vrača v profesionalen ritem bo sigurno velika ovira borcu ki predstavlja barve hrvaške BORIS MARTINOVIČ v kategoriji do 72kg. JASMIN FEJZIČ ki bo v AFC nastopil prvič bo prav tako svojo priložnost v kategoriji do 84 kg vsekakor želel spremeniti v zmago. Domačin LUKA ALUF ki je še na zadnjem AFC veljal za neizkušenega je to v drugi rundi spremenil v svojo korist ko je po brutalnem nokautu na tla spravil takrat absolutnega favorita Ljutiča in presenetil večino gledalcev v dvorani. Tokrat mu bo v kategoriji do 72kg nasproti stal izkušen borec ki prihaja iz črne gore. Vrača se tu domačin TIBOR ČELAN ki bo svojo drugo zmago lovil proti MATEJU PLAVCU v kategoriji do 93 kg. FAHRUDIN FERIZOVIČ ki bo v kategoriji +100kg pesti prekrižal s predstavnikom črne gore bo vse več kot odlična predstava za publiko.

Tudi v glavni borbi v kategoriji+100kg. Kjer se bosta pomerila slovenski veteran RUDOLF PAVLIN in GORAN SENKIČ bomo vsekakor priča vrhunski predstavi obeh borcev ki se bosta borila za nastop na naslednjem AFC kjer bo zmagovalec pesti prekrižal z DARKOM STOŠIČEM v borbi za naslov prvaka teške kategorije. Seveda bomo v predborbah spremljali še nekaj borb kjer bomo videli mlade in sveže obraze slovenske MMA in K-1 scene ki se bodo borili da se v prihajajočih eventih povzpnejo na sam vrh AFC LESTVICE!

TOREJ OGROMNO RAZLOGOV DA TEGA BORILNEGA SPEKTAKLA NE SMETE ZAMUDITI...!!!
Pridruži se tudi ti in postani del Najboljše Profesionalne Borilne Ekipe. AFC BEST FIGHT TEAM... SKY IS THE LIMIT!

PRODAJA VSTOPNIC!!!

Vstopnice bodo na prodaj na blagajni dvorane na sam dan dogodka od 19.00. dalje in preko spodnjih povezav. V predprodaji si lahko zagotovite vstopnice po nižjih cenah.

VSTOPNICE TRIBUNE 12€

VIP-PROSTOR 25€ V PREDPRODAJI 20€

PARTER MIZA ZA 4 OSEBE 100€ +POGOSTITEV!!! (ŠTEVILO OMEJENO)

Več informacij:

MAIL! AFCNEWCOMERS@GMAIL.COM

TEL! 070/464/588

http://shrani.si/f/2k/RP/4ooFH7mS/140135267589443910751910.jpg

Odsoten

 
  • Indeks
  •  » Slovenija
  •  » AFC - Adrenaline Free Fight Challenge Vol.7 UNLEASHED

Noga deske