forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#1 22.03.2014 19:19:02

dnobm
MODRI rang [I ]
Od: Koper, Ljubljana / Slovenija
Registriran: 13.09.2011
Objav: 12
Spletna stran

PDT Pukulan Pentjak Silat Bukti Negara SEMINAR

DNOBM organizira prvič v Sloveniji seminar indonezijske borilne veščine PDT Pukulan Pentjak Silat Bukti Negara, z Gurujem Walter van den Broeke. Seminar bo potekal v soboto, 12.04.2014, od 12:00 do 17:00 ure v telovadnici italijanske gimnazije Koper.

Walter van den Broeke je svojo pot v Pentjak Silat-u pričel v veščini znani kot Pukulan leta 1978 pod vodstvom Pak Flohr-a. Po smrti njegovega prvega učitelja je Walter imel priliko trenirati in se učiti sistem Serak direktno pod vodstvom družine de Vries. Po letih učenja in treninga pri družini de Vries, je Walter spoznal Pendekarja Paul de Thouars-a, kateri mu je dal priliko trenirati njegovo obliko Serak-a. Kasneje so prešli v drugo obliko Silat-a, to je Silat Bukti Negara, katero še danes promovirajo in širijo v sodelovanju z raznimi organizacijami kot so IKEAF, Talio International, KORA, Nair Silat, Matjan Silat… po različnih državah po vsem svetu, kot so Nizozemska, Belgija, Nemčija, Švedska, Anglija, Italija, Španija, ZDA.

PDT Pukulan Pentjak Silat Bukti Negara je prefinjen borilni sistem, kateri temelji na udarcih in je bil razvit na podlagi več desetletij konstantnega treninga ter praktičnih izkušnjah na ulicah. Sistem temelji na elementih Pukulan Pentjak Silat Serak-a.

Bukti Negara je borbeni sistem baziran na kratki borbeni razdalji, oblikovan za konfrontacijo z več nasprotniki, kateri uporablja notranje in zunanje telesne fizikalne lastnosti, kote na podlagi tridimenzionalne geometrije premikov, uničujoče udarce in kompleksnem “footwork-u”. Vse te osnove so potrebne za doseganje perfekcije v Pentjak Silat Bukti Negara. Paulove življenske izkušnje v borbah in poučevanju so mu omogočile da je razvil to edinstveno borilno veščino v pravo borilno znanost.

Več info o PPSBN. : http://www.pdtbuktinegara.com/

Vabljeni vsi ljubitelji borilnih veščin!

Obvezna oprema: športna oblačila ali kimono, obutev namenjena samo za v telovadnico.

Cena: 30€

Za več informacij:
tel: +386 (0) 40/764-452
email: scombat@gmail.com
url: http://www.silat.si/
FB dogodek: https://www.facebook.com/events/481110138684895/

Zadnjič urejal dnobm (22.03.2014 19:21:00)

Odsoten

 

Noga deske