Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
gre keri???
da widim kak je to malo..ker grem jaz prvič..
Odsoten
....jst bom pomoje sam 1ga....pa mogoče 3ga......2zga mamo turnir...tko da jebiga.....drugač je pa kr kul, sam žespet je 70% tazga folka k gre to gledat sam da bi bli videni, in pol slišš vse vrste komentarjev.....polom
Odsoten
ne sai ne grem gledat...tekmovat grem.....
Odsoten
crocop je napisal:
ne sai ne grem gledat...tekmovat grem.....
res tekmuješ??? kera kilaža? ker klub?
Odsoten
ja res ja... 69 kil kadeti.....boksarski klub ring ptuj..samo drgač sem iz maribora
Odsoten
Lan sm biu "cutman" za moj "bivši"klub (BK Dolomiti) in morm reč da boš meu kr dobro konkurenco v tvoji kategoriji! Še posebi se pazi Kranjčanov (so dobr tehnično podkovani),če ne pa ni pene...sam srce uzem s sabo:D
Organizacija je bla tud na nivoju tko da...uživi pa valda kick some ass!!!
Škoda k ne morm bit na dveh mestih na enkrat-Kralj Tomislav kliče,haha
Odsoten
ja hwala ne.....kai bom meu pune konkurenco al kai????
Odsoten
....Kranjčani so glede boxa cari!!! Njihova tehnika je ubijalska.....zdej za kadete nastopa Alex (če se ne motm...pa tut ena taka kilaža mora bit) ....poprav me Rus......drugač pa sej bomo najverjetneje sam poufinala zamudil....jebiga.....upam da bodo Dolimiti raztural! 
Odsoten
bom dau wse od sebe....bomo probo bit najbolši 
Odsoten
velik sreče crocop, drgac so krančani res ful dobri pa se moj kolega bo u tvoji kategoriji tekmoval... tko da bos mogu pazt 
Odsoten
kolk je te ta twoj kolega star??
Odsoten
velik sreče pa čim manj se obremenjuj! Greš notr in razbiješ/zmagaš!
Odsoten
ja lei prvič je malo teško ne..ker nea wem kai nai pričakujem..pa hwala za spodbudo
Odsoten
Greš not nardiš kar lahko če ne gre pa potegneš še kako koleno ko dela eskivažo pa zmagaš (saj zase
) joke
Sm pogumno pa bo čeprav maš prvi meč lahko vse zmagaš nuben ni tako dobr da ga nebi mogu zmagat to mej v glavi!

Odsoten
crocop,model vso srečo (misl da je od kadetov tud en naš iz Dolomitov,Luka neki...)Dolomiti Ruls ,haha
Dej use od sebe,ne rini in zapomn si da se un boji lih tok k ti!!! (to je vse kar ti lah svetujem)...k**c sej je sam ena Glava
Odsoten
hwala wsem ne.....bom wam probo wrnit z prwim mestom waše spodbude...
Odsoten