Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
mene zanima kje bi se dal dobit blazine dost pocen za parterno borbo.
Odsoten
Forum d.o.o Zagorje!
LP
Odsoten
ja mene tut zanima kje bi se dal dobit blazine..... sm slišu da mogoče pr Cakiču, ki ma neke stare... nvem sm sam slišu..... kimurca prauš da u Zagorju?...
Odsoten
ja sam ni judo tatami!!
http://www.forum-zagorje.com/index.html
Tuki sem jst kupu pa še popust dajo!!
LP
Odsoten
Wandy 21 je napisal:
ja mene tut zanima kje bi se dal dobit blazine..... sm slišu da mogoče pr Cakiču, ki ma neke stare... nvem sm sam slišu..... kimurca prauš da u Zagorju?...
mislim da ima 2x1m judo 5cm rabljene ene 5 komadov še... najbolje pa da preveriš, Lp
Odsoten
Ojla!
Pošli mail, če rabiš judo blazine - lahko se dogovorimo za nakup novih. Možno je nabaviti tudi kimone za judo, jujitsu, aikido in karate, pa razl. ščitnike...
Lp
Odsoten
Za samo parterno borbo ponavadi zadostujejo že blazine debeline 2cm. Samo se ne boste smeli preveč metati:)). Ampak za samo delo v parterju, se pravi brez metanja in tega so 2cm blazine dovolj, teh mlazin pa je po slo. kar nekaj.
Odsoten
ja jaz bi tiste judo blazine,... 2mx1m... 5cm debele... (sej so 5cm debele, ne?) 
Odsoten
hm... jst bi tud rabu blazine
pa vec k 2c, debele 
Odsoten
a kdo ve mogoce kako zgledajo tiste tatami blazine debeline 4cm
http://www.mma.si/si/shop_seznam/65
a jih je ze kdo narocu, pa kok je cena me zanima? rabu bi jih lih ene 20 :
(...
aja... pa sej to bi blo kr kul za grappling, pa mete bi najbrz tut dost lepo ublazil... al se motm? 
Odsoten
Keso,mal manj boš Slemu pa bo 
Odsoten
eh... we work from the guard!

Odsoten
te blazine bi ble dobre... bi oblazile in dost trde bi ble... very nice, how much ? 
Odsoten
sm ze obupan... rad bi pokriu plac 20 kvadratnih metrov... pa ce bi se dal kako zrihtat da pride do ene 100.000sit... bi kdo lahko to postimu? :p
blazine pa naj bi ble dobre za jiujitsu! 
Odsoten
...kaj ti bojo blazine, k maš lahk beton za đabe 
Odsoten
fak... ka sm glup res
never mind, ne rabim blazin! :>:>:>
Odsoten