Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
ja res zanimiv je tale interviju
Odsoten
Se "my 2 cents".
Event je bil precej v redu. Fighti mogoce mal cudni, ker se je omenjalo kategorije po kilazi, v ringu pa dva s 30 kilami razlike (npr. Fister) - velika kategorija
Lepi Dasa? LEPI Dasa? LEPI DASA? Kako je lahko ta clovek sploh kam povabljen. ta dokaz da v sloveniji moras izgledat kot juznjak in nikakor ne smes imeti znanja petja, da ratas "zvezda" (pa ceprav samo enodnevnica)... WTF?
Ok - zamuda z zacetkom - to odpustim, ker sem eno veliko stvar tudi sam organiziral poleti, tako da mi je jasno, da za prvic to ni lahko.
Schatzi - malce dolgocasen, ampak bi slo skozi
Sausages - stari stanovski prijatelji... Vse lepo in prav, ampak oni ne znajo na playback blefirat - so le pravi band - morali bi jih pustit v zivo spilat...
V glavnem, po mojem mislenju zelo dober event. Upam, da se bo se kaj takega videlo, bilo pa je seveda tudi par napak, ki pa so cisto normalne pri organizaciji takih dogodkov.
LEPI DASA???????????????????? To mi se dolgo ne bo slo iz glave...
Aja, celo moja bivsa, s katero sva sla gledat tole je rekla da je blo full dobro, s tem da doma, ko sva se skupaj zivela, takih stvari nisem mogel/smel gledat
WTF LEPI DASA????
Odsoten
.
Zadnjič urejal zana23 (21.12.2006 07:05:37)
Odsoten
komentarji tukaj naprej: http://www.forum.mma.si/viewtopic.php?pid=4571#p4571
Odsoten