Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
...
Zadnjič urejal zana23 (21.12.2006 06:43:54)
Odsoten
....
Zadnjič urejal zana23 (21.12.2006 06:43:17)
Odsoten
roko si je poskodoval na tekmi v NZ. Verjetno Leonard pozna boljse svojo roko kakor Drazenko. Pa ceprav je ta iz Banja Luke (nas covjek, hehe).
Recem Leonardu: mai sok, mai kao, K1 mai meuuman muay thai (ni komolcev, ni kolen, K1 ni enak muay thai). ... samo z glavo je zamajal 
Odsoten
....
Zadnjič urejal zana23 (21.12.2006 06:42:55)
Odsoten
Sej ubistvu podroben življenjepis Draženka nas ne zanima. Mislim, da smo obdelali prvi fajt do potaknosti.
Zanima pa me, zakaj niso plače fighterjev javne, kot recimo plače poslancev.
Res me zanima, koliko je zaslužil Fister, pa Anastasov.....ubistvu koliko org. cenijo trening in srce teh borcev, ki še nimajo svetovnega "imena".
LPM
Odsoten
....
Zadnjič urejal zana23 (21.12.2006 06:42:34)
Odsoten
...mal umirit konje...ker če ne bo Turbo noreu
hehe 
...edit by turbo...
...Pero, a slučajno veš kok sta Dali pa Klemn dobila?
Odsoten
se ene lovske od tistega napovedovalca sm se spomnu... k je reku "... v glavnem mestu ljubljane" lol! precej smesn utrinek, ce se obrnem nazaj pa mal pomislim 
Odsoten
No zdej pa moj komentar ker vem da ste ga vsi tako nestrpno čakali ....................pa ga nism mogu napisat ker sem mel dva dni mačka
Glede na to da sm 1,5Ure zamudu se ne pritožujem ker se so fajti začeli tako pozno - to je čist normalno pač kdo tega ni vedu se je nafuku in pol tam tulu na organizatorje (hahah- vsaka šola nekaj stane se boste že naučili)
no prvi fajt pač za ogrevanje čist cool hvala bogu da je sta bla full korektna borca pač sta bla toliko enakovredna da je za večino gledalcev (amaterjev ki niso bli nikoli v ringu) brezveze no jst sm kr užival, čeprav sm vidu že vsaj 200-250 takih fajtov, pač vsak je nekaj novega.
No nebom vse komentiral sm površno zadnji fajt je bil full dobr nimam kaj tip je rez dokazu da je klasa. Anastasov je tudi pokazal da ma full srce plust tega je sama živčna kita dobr trga zdej kak jacare bi ga stresu če bi šla drgač pa je anastasov car. kramberger je tudi lepo delal sm tu bi mogu sodnik večkrat opozorit nasprotnika ker je delal preniske eskivaže in ni mogu nč delat. edino Maksut se mi ni zdel bogve kaj mislim da če bi pršu na državno v MT bi kaj hitro pušnu (roke spušča, kolena niso tista prava čeprav se mu je glih na enega takega nasadu, lowkicki ??? še bi se dalo naštevat) za Marolda bi pa priporočal malo manj fitnessa pa več na eksplozivnosti, tehnika še delat, pa preveč se je zaletel že po prvih 20Sek bi skoraj obležal od kontre- krošeja sm ga je samo oplazu. mma borbe tako tako slabo se je vidlo stvari na ekratn ko sta bla na tleh ker sm bil full visko
drgač pa je bol dobro motla me je samo publika ki je zravn mene komentirala pa še tega niso vedli da na hlačah če piše WINDY da to ni ime borca ampak da je to firma?? pa tako pametni so bil hahah pa če je bil mma in ko sta šla borca na tla kr vsi buuuuuuu katastrofa kaj nardit s tako debilno publiko

Odsoten
... kak jacare bi ga? hehehe
kako smesn si. kak jacare bi ga posilu, milo receno 
drgac je pa dobr. cestitam na zmagi.
Odsoten
pujs je napisal:
drgac je pa dobr. cestitam na zmagi.
no no ne zdej pretiravat ni niti jacare neki bog mogoče bi ga pa s kakim krošejem presenetu itd

Odsoten
@turbo: vem, pa ne povem 
Odsoten
Adrenaline je napisal:
@turbo: vem, pa ne povem
...sam še to me zanima....a to piše u pogodbi, al...? ...kr zvedl smo kok dobi Draženko....pa res nevem u čemu je fora, zakaj borci ne povejo kok dobijo dinarja....a je možno da dobijo 'izpod mize' da ne plačajo davka?
Odsoten
jah dejansko tle se ne placuje davka. tukaj je meneger je tvoj edini davek, ki ti jemlje vec kot drzava 
turbo...recimo temu poslovna etika. eni jo imajo, drugi pac ne
Odsoten
SOKOL je napisal:
pujs je napisal:
drgac je pa dobr. cestitam na zmagi.no no ne zdej pretiravat ni niti jacare neki bog mogoče bi ga pa s kakim krošejem presenetu itd
mogoce. sm to zal ne bi bil dalibor, prej kak denis kang oz. eden izmed vrhunskih borcev v 185pounds diviziji. Jacare sodi v sam svetovni vrh, ti ga pa primerjas z anastasovim. oz... pravis da bi ga lahko ta presenetu 
Odsoten
sokol! noben ni nestrpno pricakoval tvoj komentar....who are you ...?
kok so dobil vec k 500 eurov ziher ne ,al pa se to ne ...
Odsoten