Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
WORD tapp out!!!
VESEL BOŽIČ VSEM...We are all one (Genki)
Odsoten
jp, vesele Božične praznike! Pa da se usem 'popravjo' ušesa....
Odsoten
Mhm, vesele novoletne praznike vsem, drug let pa gasa v nove zmage... 
Odsoten
No bom pa še jaz rekel za svoj prvi post. Vesele božične praznike veliko zdravja in veselja vsem skupaj pa malo omejite na alkoholu
.
Odsoten
No vesele poraznike pa čim več zmag v novem letu vsem!

Odsoten
ma ja kurac je s temi poskodbami... js sm si lih lepo uho pozdravu, lahko nekak za silo spariram, pa pridem na trening in sm si na en nepojasnjen nacin med sparingom z domijem sfuku rebro na levi strani. boli me k sto mater... upam da bo do torka kukr tuk, tok da lahko tehnike delam ce nic druzga.
nc ostali pa lepo trenirajte... aja domi -> pamti pa vrati!
naslednic te s komolcem u rebro sunem

Odsoten
Pujs,fook it 
pocajti se čim prej (rebra so k**c,k se dougo celijo),pa se vidmo upam da že u tork 
...pa počivi kej ta čas in ne deli nč,kar tud jest ne bi! 
Odsoten
ma bedno mi je sm zato k ne morm trenirat... to da me boli se sploh ne obremenjujem, ampak zdej k bo spet treba pocivat, pa bom inaktiven me pa ubija 
Odsoten
....kaj jokate
...trenirite pa je!! ..jst pridm dans

Odsoten
upam da bos dobu po picki! 
Odsoten
pujs je napisal:
upam da bos dobu po picki!
jst tut 
Odsoten
pa drugič Turbo,dons sm mogu it dam pred sparingi...U lucky bastard,U 
p.s.: pujs pocajti se,pa da še tebe sredim-my ground game is improving

Zadnjič urejal Papa Muerte (05.01.2007 21:19:37)
Odsoten
hehehehe
ma ja... sej se mi zdi da gre na bols... upam da bo do torka ze, k sm cis zivcen k ne morem trenirat.
Odsoten
jst predlagam, da si odrežete ušesa. ne bo več nobenih težav. sej so itak že deformirana.
Odsoten
pujs je napisal:
hehehehe
ma ja... sej se mi zdi da gre na bols... upam da bo do torka ze, k sm cis zivcen k ne morem trenirat.
...jst zdej 1 mesc nism mogu trenirat.....učer sm pa naredu zjutri 'trening' (šola), taprau trening, pa pol še skor 1 uro teka....pa sm useen šou spat šele ob 6ih.......adrenalin nabija k ps!
@imperium ...pa jst nism meu klempava ušesa
sm meu neki druzga.....če se mi pa kdaj zjebejo ušesa, pa ne jebem, takoj nož pa ck-ck 
Odsoten