Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1 2
Lep pozdrav vsem. Sem nov na forumu in neki me zanima.
A je v LJ kak klub, ki je usmerjen pretežno v grappling, ker me je ta stvar začela blazno zanimat (dosti bolj kot stand up) in iščem kak tak klub (BJJ/submission wrestling/sambo... kej takiga) da bi lahko 2-3x na teden treniral in se normalno, čez nekaj časa preizkusu na kakšnem turnirju?
Ima kdo kak predlog?
Hvala
Odsoten
Dobrodošel!
Maš klub Peter Cakič a.k.a. Ultimmate Academy.... www.petercakic.com www.ultimmate.si
...treningi greplinga so 3krat na tedn....maš pa še ostale zvrsti.....drugač maš pa tut grepling v valetudo Lj. (sam nevem kokrat majo) ....pa še ene par klubov je....
Odsoten
Turbo, a mogoč veš kolk bi me stalo na mesec, če bi hodu pr Cakiču 3x na tedn?
Hvala
Odsoten
Johnny Blaze je napisal:
Turbo, a mogoč veš kolk bi me stalo na mesec, če bi hodu pr Cakiču 3x na tedn?
Hvala
Najprej pozdrav na forumu!
Nekaj info imaš poleg omenjenih tudi tukaj na forumu pod klubi v Lj: http://www.forum.mma.si/viewtopic.php?id=118
Drugače za moje pojme v Lj je Ultimmate Academy najboljša odločitev če hočeš kvalitetn BJJ. Poleg zelo dobrih in uspešnih inštruktorjev imajo tudi zelo dobro opremljen gym, ki je odprt 7/365.
Cena za 3x... ali 7x na teden enaka in sicer 60 EUR. (razlika je le za 1x (20 EUR) oz. 2x (40EUR) tedensko). S to polno članarino hodiš lahko kadar koli na katere koli različne programe, termine... http://www.ultimmate.si/si/termini_treningov
Parterna borba je drugače prisotna skoraj na vsakem terminu, če ne prav v Jiu-Jitsu terminih pa v MMA...
Če se hočeš torej hitro in kvalitetno naučiti obiskuj treninge čim večkrat in tam imaš med redkimi v Slo to priložnost...
Sicer ti pa lahko Turbo zaupa koliko se tam z rednimi treningi naučiš v parih mesecih...
Lp
Odsoten
welcome Johnny Blaze 
kar je napisal JSF,ti lahko potrdim iz prve roke - glede parterja je Ultimmate Academy daleč najboljša odločitev,sam sem biu zaprisežen Stend-up fajter dokler me fantje niso začel metat pa krivit na tleh
,tko da sm se zdej tud sam vrgu v SG in to na polno!
Peter (Trener),je poln znanja in super pedagog tko da ti je žou za vsak trening ki ga zamudiš - skratka Ultimmate Academy RULZ 
p.s.: Turbo je pa trgou že po enmu mescu
,the Boy is Natural
Zadnjič urejal Papa Muerte (22.01.2007 13:11:32)
Odsoten
hehe.....jst sm kao ''neki znou'' k sm pršu u klub....usaj mislu sm (mal sm fajte pa instrukcionale (al kako se jim že reče) gledu) ....pa pridm tja (pa nemorm rečt da sm glih švoh pa jadan) pa me usi povrtsti (manjši, lažji, itd) začnejo metat okol.....kr nč mi ni bo jasn...skos sm mogu tapkat.....sam to mi je pa dal še večji zagon za trening.....
Zdej pa k sm že pou leta tm.....kr neki znam...mislm VELIK znam....res sm ful zadovoljen z academy-o 
Odsoten
kr prit na trening johnny blaze a.k.a. method man
...
treningi so super, fantje tut, gym je lepo urejen, tko da so pogoji za trenirat res odlicni.
pa v pou leta se da ogromno naucit... zdej si pa predstavli ce bos ustraju kakih 5 let... 
Odsoten
ja res je pujs ve on je ogromno napredoval. na tekmi skor zmagou. pizda res je car!!!
nč se vidmo
Odsoten
ja pujs pa kje si
Odsoten
pa kje si ti vandievle?!?!
(kdo si sploh? :>:>:>)
Odsoten
pujs je napisal:
pa kje si ti vandievle?!?!
![]()
(kdo si sploh? :>:>:>)
..zihr ena tvoja skrita oboževalka
....sam res...kok moraš znt po 5ih letih....jaooo....še malll 
Odsoten
Turbo,kako veš da je punca? jest sm mislu,da je vandievle ena verzija za VinDiesla
,to pa ja mora bit tip?
Zadnjič urejal Papa Muerte (22.01.2007 23:35:01)
Odsoten
uuu... i like! how much?
Odsoten
pujs je napisal:
uuu... i like! how much?
,for you mate is free 
p.s.: hud nick Vandievle (kdorkoli že si) 
Zadnjič urejal Papa Muerte (23.01.2007 00:00:41)
Odsoten
vandievle je tip, in pujs ti ga poznaš. tko da če bi fukal to "pičko" potem se vsi pedri, hehehe.
Odsoten
...pa sej nism resno mislu da je punca
...vi ste se pa takoj napalili...c c c 
Odsoten
Strani: 1 2