forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#1 09.02.2007 18:16:43

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]
Registriran: 20.03.2006
Objav: 420

Borilni šport in Španija

Eno vprašanje za drage grapplerje:

Trenutno (in še za nadaljnih 5-6 mesecev) sem v Valencii v Španiji. Mesto ima skoraj miljon ljudi ko se napolne s študenti in turisti, skratka populacije poln kurac. In valda grem takoj iskati kaksen klub za MT...stanje je porazno. Bil sem na nekem treningu Muay Thai-ja in malo je manjkalo da nisem trenerju na sparingu luknjo v glavi naredil. V glavnem zalost...

primernih boks klubov tudi nisem nasel...tko da sem se sprijaznil s situacijo in si dal narociti fokusarje (paote) iz slovenije tko da lahko s kolegom delam treninge na univerzi. Sam campus ima zelo razvito sportno infrastrukturo. ce mi bo pa dolgcajt, si bom nataknil rokavice in sel po campusu malo studente lomit...za duso

...je pa zanimivo da imajo ornk razvito BJJ sceno. Ker sm standup borec z nekaj osnovami parterja me zanima ali se mi splaca trenirat BJJ s kimonom ali grem raje na vale tudo.

stran kluba je

www.crazyvalencia.com

reference trenerja:

http://www.sherdog.com/fightfinder/figh … erID=10868
http://www.crazyvalencia.com/frames/tito.html

Odsoten

#2 09.02.2007 18:36:27

Papa Muerte
Črno-Rdeči rang
Od: Dravlje
Registriran: 08.07.2006
Objav: 782

Re: Borilni šport in Španija

Yo Pero wink Rus tuki big_smile
Prvo ,upam da se maš fino u Španiji (sonce,bejbe...),žou mi je da nisi najdu MT kluba k bi te zadovoljil - maš pa hudo alternativo BJJ!!!
box-ou sm kr neki let,tko da sem imeu naravn odpor proti čemerkoli kar se ni odvijalo stoje...sploh pa že sama kimona ni bla po mojem okusu! Ko sm pa prvič biu "submited",se je moje mnenje spremenilo za 100% wink JJ Rulz,sploh kot komplimentacija stand-up borbe (u keri si ti že gazda,ni kej).Tko da je moj nasvet ta;nabau si kimono pa na tla (No-Gi,lahko delaš dost boljš če se prej naučiš z Gi-jem "tuki se sicer ne bojo vsi strinjal z mano,sam fook it") in btw,klub zgleda kul pa coach ma res impresiven score big_smile
mej se,pa kako Paello pojej še zame lol

Zadnjič urejal Papa Muerte (10.02.2007 05:38:02)

-Fighting solves everything!-

http://www.youtube.com/watch?v=xEK0GPuoxTg

Odsoten

#3 09.02.2007 23:31:08

JSF
Črni rang
Registriran: 05.03.2006
Objav: 693
Spletna stran

z kimono se boš veliko prej naučil vse, preklop na brez kimone je kasneje zelo enostaven in efektiven...  veliko težje je pa obratno oz lahko se zgodi da te nekdo, čeprav kao znaš na tleh nekaj, da te nekdo s kimono submita za šalo, ker pač ne poznaš tiste plati... poleg tega pa se ti lahko zgodi tudi zunaj na ulici ksn street fajt, kjer boš definitivno imel kaj na sebi oz verjetno ne boš nag skakou ukol wink tako da je zadeva podobna, torej lahko si predstavljaš kimono kot vsakdanjo obleko, kot 3. roko ...

Uglavnem JA !!!! začni s parterjem čim prej !!! in kup si Gi za unih par fičnkov, dobiš jo tud na mma.si za par jurjev...

Odsoten

#4 10.02.2007 01:05:59

pujs
Rdeči rang
Registriran: 15.06.2006
Objav: 1078

definitivno... kr pejt, pa kimono si nabav... js bi si jo tut moru big_smile... sej si jo tut bom big_smile

bratko, kad imas problem, i ne mozes da ga resis sa pari, ga resis sa mnogo pari!!!!

www.ultimmate.si www.mma.si

Odsoten

#5 10.02.2007 09:58:58

SOKOL
Črno-Rdeči rang
Registriran: 14.07.2006
Objav: 751

hahah kaj si pa pričakoval Pero sej v Sloveiji bi tudi vsakega drugega trenerja nalomu če ne kr vsakega hahah smile

Train hard but enjoy your self! wink

Odsoten

#6 10.02.2007 12:37:54

Turbo
Rdeči rang
Registriran: 11.03.2006
Objav: 1375

...jp....kr prid v 'podvodni svet' ...pa kr s kimono se uč wink ...bo bolš!

...kar se pa trenerja tiče ma res impresiven score....sam tepu se je pa z ''bedniki'' večalmn majo usi po 1 borbo (poraz) ...sam MORAŠ MET JAJCA SE IT TEPST!!!! ...kr skoč u to šolo pa je!

I'm a man. I lived it and I'm not afraid to die but when I die I'm going to paradise and I'm not worried!

NOVA SPLETNA TRGOVINA "LUTA LIVRE": .

Odsoten

#7 10.02.2007 14:33:55

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]

kao da imajo instruktorji 3 crne pasove Gracie BJJ. glavni trener naj bi imel nek full impresiven grappling score (ADCC veteran, ful nekih titul iz BJJ tekmovanj...).

verjetno mi bo kr kolega poslal kimono za judo (ta je verjetno kul tudi za BJJ ane?)

pizda dal sem si iz slovenije narocit celoten VT paket. samo se tatamije mi mora kdo poslat big_smile

thanks za info folk

Odsoten

#8 10.02.2007 19:29:39

Papa Muerte
Črno-Rdeči rang

Adrenaline je napisal:

kao da imajo instruktorji 3 crne pasove Gracie BJJ. glavni trener naj bi imel nek full impresiven grappling score (ADCC veteran, ful nekih titul iz BJJ tekmovanj...).

verjetno mi bo kr kolega poslal kimono za judo (ta je verjetno kul tudi za BJJ ane?)

pizda dal sem si iz slovenije narocit celoten VT paket. samo se tatamije mi mora kdo poslat big_smile

thanks za info folk

lol tatamije kr tuki pust lol
ja pogoje maš pa vrhunske ni kej,tko da kr razpali big_smile ,pa Judo kimono je good tud za BJJ (sam da se ne trga) wink
kaj nej ti še rečem...uživi še zame,pa čim več Špancev stapki wink big_smile

Odsoten

#9 12.02.2007 09:20:10

tapp out
RJAVI rang [II ]
Registriran: 21.11.2006
Objav: 221

Čao Pero.
Glede na to da si začel z no-gi in imaš osnovo ti tut jst predlagam gi.Sej če si pa uzameš še mal cajta za no-gi ti pa najbrš ne bojo kompliciral.Sam bi probu vse kar ponujajo na koncu pa bi se najbrš odloču za VT.
Ti jim kr nared mal luken u glavi nej si zapomnejo kje je Slovenija!!
WAR Pero

LP
Miha

Odsoten

#10 12.02.2007 19:40:54

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]

Danes sem sel ta gym pogledat in je blo kar hecno presenecenje. tistih tipov iz GJJ ni vec...tko da zdej imajo boks, ki ga fura en starejsi trener iz brazilije - bivsi profesionalec. hecno je da imajo tisti mehiski stil boksanja, ko ful delajo eskvaze pa gard spuscajo. boks je v glavnem kar na nivoju. treningi pa so 2x na dan. dodaten plus je se ta da je trener levicar kakor jaz. Nekii brazilci imajo cez BJJ gi in no gi, medtem ko lastnik gyma fura MT. Kakor zgleda je MT se najbolj svoh od vseh...skratka celoten MMA paket na enem mestu s fitnessom in ringom.

koncno lahko zacnem normalno trenirat!

Odsoten

#11 12.02.2007 19:43:55

Đejk
Črno-Rdeči rang
Registriran: 05.11.2006
Objav: 925

Kva pa spolh je BJJ.

Odsoten

#12 12.02.2007 19:56:47

Papa Muerte
Črno-Rdeči rang

Đejk je napisal:

Kva pa spolh je BJJ.

Brazilian Jiu Jitsu wink

Odsoten

#13 12.02.2007 20:30:15

Đejk
Črno-Rdeči rang
Registriran: 05.11.2006
Objav: 925

Papa Muerte je napisal:

Brazilian Jiu Jitsu wink

tnx.

Odsoten

#14 13.02.2007 14:33:28

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]

no evo danes lahko koncno napisem opisem sceno v klubu...

-boks je v klubu na zelo visokem nivoju. verjetno visjem kot ga trenutno premore slovenija. edino hecna da se trenira latino boks. to pomeni da je ful eskivaz... umikanj (ala oscar de la hoya). klub ima 3 profesionalce, sam trener pa je iz argentine. boks je hud pa tudi treningi so kr zahtevni

-dva brazilca imata cez BJJ in vale tudo. Trenirajo z gijem in brez gija, oba imata poln kurac enih tekmovanj za sabo tko v VT kakor v BJJ

-MT pa je tko bolj hecen. verjetno jim bom malo js kazal malo bo pa se lastnik kluba. je pa decko zelo motiviran. baje da je prejsnji teden bil 1 teden na treningih Tyrone Spong,...tko da nekaj se ocitno dela.

torej...zjutraj bo boks in po boksu thai. popoldan pa BJJ in VT! masaker! boks 2x na dan bi bla tudi divja fora. bom se malo premislu!

lp!

Odsoten

#15 13.02.2007 15:28:14

wakko
Črno-Rdeči rang
Od: Maribor
Registriran: 13.04.2006
Objav: 951

dai pokaži jim malo kaki smo slovenci..neznani..samo dobri... smile kick  some asses

Zadnjič urejal crocop (13.02.2007 15:48:51)

šumska ninđa

Odsoten

#16 13.02.2007 15:41:48

TONY JAA
Črni rang
Od: Ljubljana
Registriran: 17.11.2006
Objav: 687

pizda ti mislš sam trenirat gor...kaj pa šola-a ni bil to prvotn načrt?
drgač si si pa kr dobr najdu...nebo ti dolčas....pa tko k je crocop napisu...kick some asses....

NEVER ARGUE WITH STUPID PEOPLE. THEY WILL DRAG YOU DOWN TO THEIR LEVEL AND PUMMEL YOU WITH YEARS OF EXPIERENCE

Odsoten

Noga deske