forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#1 31.03.2006 09:23:59

Albert
VIJOLIČNI rang [ ]
Registriran: 23.03.2006
Objav: 35
Spletna stran

Rokoborba

Kako naj spoznam bolje ta šport?
če se to sprašujete potem se slišimo.

Odsoten

#2 03.04.2006 08:04:24

Albert
VIJOLIČNI rang [ ]
Spletna stran

Re: Rokoborba

Zanima me koliko vas se zanima za ta šport?
Predvsem me zanima LJ, ker bi rad da se v Lj ponovno aktivira rokoborba in da se temu športu ponovno vrne ugled.
Pišite! Tako bom dobil povratno informacijo .

Zadnjič urejal Albert (03.04.2006 08:07:34)

Odsoten

#3 03.04.2006 15:07:55

Turbo
Rdeči rang
Registriran: 11.03.2006
Objav: 1375

..mene ta šport sploh nezanima-nevem zakaj, ampak tko je(mogoče nisem navdušen nad tem??).....tko da ti nemorem dat nobene informacije niti kakšen koristen nasvet...

I'm a man. I lived it and I'm not afraid to die but when I die I'm going to paradise and I'm not worried!

NOVA SPLETNA TRGOVINA "LUTA LIVRE": .

Odsoten

#4 03.04.2006 21:08:13

Domi
RJAVI rang [II ]
Od: Šiška
Registriran: 05.03.2006
Objav: 242
Spletna stran

Men je rokoborba tko k skor vse borilne veščine izredno zanimiva!
Sicer treniram druge zadeve tko da se na rokoborbo ne bi vpisu, mi je pa zelo všeč, da obstajajo take pobude, ker žalosten je, da glavno mesto države nima rokoborbe...
A se ni rokoborba kakšnih 10 let nazaj poučevala na taboru?

Odsoten

#5 04.04.2006 11:39:53

vukica
MODRI rang [III ]
Registriran: 04.04.2006
Objav: 19

Albert je napisal:

Predvsem me zanima LJ, ker bi rad da se v Lj ponovno aktivira rokoborba in da se temu športu ponovno vrne ugled.

Povej kaj  konkretno te zanima o rokoborbi ( seveda športni - grško rimski stil) v Ljubljani  zadnjih 35 let pa ti lahko pomagam zbirati informacije in kontaktne osebe. Poglej na google: Tak Olimpija sam je zelo malo. Bolj na nivoju funkcionarjev. 
Obstaja pa na štajerskem še aktivna športna rokoborba.

lp vukica

Odsoten

#6 08.04.2006 15:03:34

Albert
VIJOLIČNI rang [ ]
Spletna stran

vukica je napisal:

Albert je napisal:

Povej kaj  konkretno te zanima o rokoborbi ( seveda športni - grško rimski stil) v Ljubljani  zadnjih 35 let pa ti lahko pomagam zbirati informacije in kontaktne osebe. Poglej na google: Tak Olimpija sam je zelo malo. Bolj na nivoju funkcionarjev. 
Obstaja pa na štajerskem še aktivna športna rokoborba.

lp vukica

Hvala za pomoč

Najprej je potrebno v Ljubljani najti klub ki uporablja blazine za vadbo. Seznam bo dobrodošel.
Nato bom skušal z njimi kontaktirati da bi dobil en termin za vadbo rokoborbe. Ta bo težka ker bo takoj konkurenca drugi borilni veščini. Ampak upam, da bodo razumeli kaj je bistvo tega sodelovanja.

Odsoten

#7 08.04.2006 15:09:27

Albert
VIJOLIČNI rang [ ]
Spletna stran

Ustvarjen je tudi forum o rokoborbi na naslovu:

http://rokoborba.mojforum.si/

Poanta vsega tega mojega dela je, da ljudi seznanim, informiram o tem športu, da tudi to obstaja v Sloveniji pa čeprav samo v SV delu.  Dolgoročna vizija je, da boste imeli možnost spoznati rokoborbo po celi Sloveniji. Torej, da bi nastali novi klubi.

Odsoten

#8 08.04.2006 16:04:25

JSF
Črni rang
Objav: 693
Spletna stran

Albert je napisal:

... Najprej je potrebno v Ljubljani najti klub ki uporablja blazine za vadbo. Seznam bo dobrodošel. ...

Glede oddajanja telovadnice: http://www.petercakic.com/gym.
Upam da ti bo v pomoč, mislim pa da je to ravno to kar isces.

Odsoten

#9 10.04.2006 07:47:32

cezar
MODRI rang [IIII]
Registriran: 13.03.2006
Objav: 26

dej nej nekdo napise kasni so treningi pri Cakicu.  a se splaca it pogledat ?  hvala za odgovore

Odsoten

#10 11.04.2006 00:06:33

Domi
RJAVI rang [II ]
Od: Šiška
Objav: 242
Spletna stran

Treningi so ful dobri! smile
Vsak trening ima teoretičen del, učenje novih prijemov, metov, itd., in pa praktičen del oz. sparing, kjer potem vse sprobavaš v praksi. Kul je k se mojster res posveti temu, da bi te čimbolj pravilno naučil tehnike in te redno popravlja, če kaj delaš narobe! Ne tko k v enih klubih k dvakrat pokažejo kakšno tehniko, pol si pa bolj ali manj prepuščen sam sebi...
No to je moje subjektivno mnenje, brez veze, da ti razlagam, prid na trening pogledat pa boš vidu!

Odsoten

Noga deske