Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
so že majce???
Odsoten
turbo a si ze dubu kej?
Odsoten
turbo so te dobli na meji????
Odsoten
hehe....res sori za nevšečnosti...ampak kokr mi je blo dans rečeno, bi konc tedna mogle že bit majce......upam da niste jezni...če pa ste pa pridte u soboto ob 3h v gym na sparing 
Odsoten
hehe ,to Turbo...take some Respect,Bro 
Odsoten
ne upam prit..ker nimam prevoza...lahko pa prides w soboto w kranj...na sparing
Odsoten
wakko je napisal:
hehe....u soboto sm u NovemMestu...moram pujsa manijaka pa vorkapića razbit...tko da... 
Odsoten
ja jaz pa sem w soboto w kranju..neki sapringi pa to..pa zlamaj jih...
Odsoten
Turbo je napisal:
wakko je napisal:
hehe....u soboto sm u NovemMestu...moram pujsa manijaka pa vorkapića razbit...tko da...
ja ne 
Odsoten
Turbo je napisal:
wakko je napisal:
to bi mogl pod humor premaknt 

war NM! 
Odsoten
mene tud nasmeje
ga mormo u zaklonisce povabt

Odsoten
Manijak je napisal:
mene tud nasmeje
ga mormo u zaklonisce povabt
![]()
![]()
![]()
...sam da me naute po delih v italijo prodal, pa pridem 
Odsoten
Turbić majc se zmer ni?
dej peezda, petek se bliza, moram mal smekat zvecer u mestu z novo majco 

Odsoten
walda..te pa bom mogo staro majco od wanderleia it wun...pa kai si te ti nor...wuni je že 17 stopinj...ko bo jih 20.........morjo ze majce bit...nea se špilaj
....ker nikoli ne weš kai te čaka w zaklonišču...mogoče boš kai iz tleh pobirat mogo...hehehe
Odsoten
menda bodo majce nasledn tedn !!
pujs za ta vikend boš pa mogu še tastaro od norega čuka dt gor
mah ej sej si ga šmeks u njej majkemi 
Odsoten
no takole fajterji ena dobra novica! majce so sedaj končno navoljo!! Ta teden še čakam na vaša morebitna naročila za prvo rundo tiska!
Cena majice je sedaj še bolj ugodnih 10,6 EUR ! Gre pa za kvalitetne majice, tisk spredaj z logom mma.si ter zadaj s poljubnim logom. Logo na hrbtu je torej lahko poljuben, to kar ste že izbirali iz predlogov ali pa vaša ideja, logo! Lahko tudi obesite sliko sem gor, če bo zainteresiran še kdo za ta logo!
Zadeva bo navoljo po pošti ali s prevzemom v Lj! Naročila lahko objavte men, Turbotu, tukaj pod to temo, na email prodaja@mma.si ali kasneje tudi preko spletne trgovine MMA.si.
Lp
Odsoten