Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
hvala! kakor zgleda bom v pro boks kempu 
diplomo iz gradbeništva pišem tukaj!
hasta luego chicos!
Odsoten
Adrenaline je napisal:
hvala! kakor zgleda bom v pro boks kempu
diplomo iz gradbeništva pišem tukaj!
hasta luego chicos!
bod pridn pa k napišeš diplomo pri nazaj u slo da boš en lumpini stadion zgradil:)
Odsoten
to ja...ti samo piši...pol pa biznisi
Odsoten
eh tle je jeba karkoli napisat. vreme je cez dan ze napol poletno. pickice vse naokrog, zuri vsak dan. kr jeba 
lastnika kluba ucim muay thai po treningih boksa, on meni v zahvalo pa rihta vip vstope v vse najbolj elitne klube 
... najbolj hecno da je en slovenceljn po 2 tednih bivanja tle napisan na vseh guest listah,...medtem ko kaksni spanci ki ji poznam, al kaksni tuji studenti placujejo po 30eur vstopnine. js s kolegi pa kr cez vip hehe
latest news: treninge je zacel vodit bivsi profesionalni svetovni prvak v boksu po lestvici WBO iz venezuele!
Odsoten
Svaka čast Pero! 
Odsoten
alo pero..kolko je karta za letalo..priem tja..ti samo zrihtaj da ga pijemo...spau bom pa ze neki...se najdejo neke dekline......
Odsoten
stari pocekiraj na www.ryanair.com. js sm sel ronchi (trst) do londona in potem od tam v valencio!
...imamo tudi enga brazlca ki je treniral z BTT, ce sem ga prav stekal. po tleh je zivi stroj. vse stvari ki sem se jih spomnil iz borb in ki bi jih lahko oznacil kod t eksotika v grapplingu jih je naredil s prve. vse flying armbare, flying reverse triangle choke, kimura-flying armbar tranzicija.
ce bo kdo imel kak interes ga pripeljemo v slo za kak seminar!
Odsoten
kr zavidam ti 
Odsoten