forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#17 28.03.2007 20:17:46

Ris
RJAVI rang [IIII]
Registriran: 12.02.2007
Objav: 429

Re: SLOVENSKA ZVEZA TAJSKEGA BOKSA ČLAN OLIMPIJSKEGA KOMITEJA SLOVENIJE!

SZTB je IFMA= MUAY THAI
KBZS je WAKO= KICK BOKSING

dokument na forumu- PISMO RAZUMEVANJA -Slovenija/RAZMEJITEV kick boksing-Muay thai
potegnjena locnica med Muaythaiem (IFMA) kickboksing(WAKO)

Tukaj ni vec kaj DODATI..NO coment.Vse je z tem JASNO.Dokumentacija.Argumenti.Ni  mozna replika....to so DEJSTVA.

AMEN

Zadnjič urejal Ris (28.03.2007 21:30:11)

Odsoten

#18 28.03.2007 20:30:23

Artes
MODRI rang [III ]
Registriran: 21.03.2007
Objav: 22

Dragi moj Ris, kdo zavaja javnost je že dolgo jasno. Saj se ve kdo vodi SZTB in kaj je bilo v preteklosti (ne)narejeno. Ob tem izgubljajo le tisti, katerim je ta zveza, kot tudi vse druge namenjena in to so, ne funkcionarji, temveč  t e k m o v a l c i !!! Poglej sosednje države kako imajo to urejeno. Epilog bi že zdavnaj doživeti svoj konec, dijalog, sožitje, olimpijska listina pa da ti ne naštevam še vse mogoče...Premalo nas je, da bi se preštevali, ločevali zato je potrebno združiti moči in navzven prezentitrati borilne športe. Pustimo dobromislečim, da prevzamejo delovanje bilo katere zveze v roke in naj jim bo prvenstveno vodilo  Š P O R T, NE  P O L I T I K A !! Saj o tem govorijo vsi obezujoči akti o športu, katere je končno sprejel tudi olimpijski komite.

Vseen pa lep pozdrav in pridno treniraj, kajti priložnosti v tej ali drugi zvezi, vseeno kako se imenuje, bo kar dovolj, da se boš lahko dokazal. Če pa si eden izmed "politikov" razmisli o svojem nadaljnjem delu, v cilju dobrobiti slovenskega Muay thai-ja oz.borilnega športa.

Odsoten

#19 28.03.2007 21:02:13

Ris
RJAVI rang [IIII]

Artes je napisal:

Dragi moj Ris, kdo zavaja javnost je že dolgo jasno. Saj se ve kdo vodi SZTB in kaj je bilo v preteklosti (ne)narejeno. Ob tem izgubljajo le tisti, katerim je ta zveza, kot tudi vse druge namenjena in to so, ne funkcionarji, temveč  t e k m o v a l c i !!! Poglej sosednje države kako imajo to urejeno. Epilog bi že zdavnaj doživeti svoj konec, dijalog, sožitje, olimpijska listina pa da ti ne naštevam še vse mogoče...Premalo nas je, da bi se preštevali, ločevali zato je potrebno združiti moči in navzven prezentitrati borilne športe. Pustimo dobromislečim, da prevzamejo delovanje bilo katere zveze v roke in naj jim bo prvenstveno vodilo  Š P O R T, NE  P O L I T I K A !! Saj o tem govorijo vsi obezujoči akti o športu, katere je končno sprejel tudi olimpijski komite.

Vseen pa lep pozdrav in pridno treniraj, kajti priložnosti v tej ali drugi zvezi, vseeno kako se imenuje, bo kar dovolj, da se boš lahko dokazal. Če pa si eden izmed "politikov" razmisli o svojem nadaljnjem delu, v cilju dobrobiti slovenskega Muay thai-ja oz.borilnega športa.

-Ze ves cas,posebaj pa z tem "IZPADOM" na OKS se pa tudi ve   kdo vodi KBZS.Pa tudi kdo vodi POLITIKO in NE SPORT...KBZS ze vrsto let(vsekakor  je pa to vec kot ocitno od casa ustanovitve SZTB-l.2000!!!)
Epilog bo  pa zavladal- takrat ko bo zavladal red..Ocitno pa da bomo na tem podrocju morali se malo postoriti.....in ne polemizirati.

KBZS je WAKO= kickboksing
SZTB je IFMA= Muay thai

CISTO PREPROSTO:
dokumenti,argumenti ,dejstva + njihovo upostevanje= sozitje  in sodelovanje med ŠPORTNIKI in športnimi delavci ne glede na zvezo kateri pripadajo...Tu ni potrebno nikakrsne POLITIKE!!!!

EPILOG pa vsekakor -v kratkem..pravno in formalno Sztb  nima kaj izgubiti ,ker tudi NIC nima!!

Lp tudi tebi.Tudi ti pridno treniraj...!V dobrobit KICK BOKSA....

Sawasdee.

Zadnjič urejal Ris (28.03.2007 22:14:36)

Odsoten

#20 28.03.2007 21:29:04

mirancar
Črno-Rdeči rang
Od: Branik21e
Registriran: 27.06.2006
Objav: 858
Spletna stran

In jst sm mislu da smo glavni mi BORCI ?!?!?!

SHOW THEM NO FEAR, SHOW THEM NO PAIN

Odsoten

#21 28.03.2007 21:39:42

Ris
RJAVI rang [IIII]

mirancar je napisal:

In jst sm mislu da smo glavni mi BORCI ?!?!?!

VEDNO SO GLAVNI  BORCI-LJUDJE!     BUDA V BORCIH..... v LJUDEH....

Odsoten

#22 29.03.2007 17:16:46

matejo
Črni rang
Registriran: 30.09.2006
Objav: 508

Škoda. Ampak je povsod tko tko da mene nič ne čudi. Tudi sam sem bil v vsaj treh različnih organizacijah v "vrhu" ali bolje "pri koritu", pa sem prostovoljno odšel, ko sem videl, kaj se dogaja za kulisami.

In zdaj mi niti na misel več ne pride, da bi se priključil kakšnemu "odboru" ali čem drugem, kjer vidiš, kaj znajo eni delat.

Samo še šport - zase smile

KTB "NAK MUAY" Ivančna Gorica
www.nak-muay.si

Odsoten

#23 30.03.2007 00:46:03

Ris
RJAVI rang [IIII]

matejo je napisal:

Škoda. Ampak je povsod tko tko da mene nič ne čudi. Tudi sam sem bil v vsaj treh različnih organizacijah v "vrhu" ali bolje "pri koritu", pa sem prostovoljno odšel, ko sem videl, kaj se dogaja za kulisami.

In zdaj mi niti na misel več ne pride, da bi se priključil kakšnemu "odboru" ali čem drugem, kjer vidiš, kaj znajo eni delat.

Samo še šport - zase smile

NE ni povsod tako...le pri nas je  mozno tako...

Zadnjič urejal Ris (30.03.2007 01:00:38)

Odsoten

#24 30.03.2007 04:01:32

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]
Registriran: 20.03.2006
Objav: 420

nobene veze nima za katero zvezo tekmujes. glavno je kaj in kako treniras. tukaj smo vsi na jasnem: muay thai

Ce bi toliko pomenilo za katero zvezo tekmujes, potem bi lahko se malo pohecal in rekel, da so kickbokserji prinesli boljse rezultate od tajskih bokserjev na evropskem pokalu v tajskem boksu. to pa se cuje zelo smesno. se posebej ce upostevamo dejstvo da so tej "kickbokserji" v resnici muay thai borci (rozle, borojevic, madjarevic...), ki so enkrat sluzli SZTB. zakaj so najboljsi borci v zvezi pobrali h konkurenci pa vsi dobro vemo...

od tajskega boksa bo le redko kdo povlekel soliden zasluzek. obogatel nobeden. to ni nogomet, ko lahko ze v vaski ligi dobis pogodbo izplacano v cevapih in kajmaku. tega se morajo dragi politicarji cimprej zavedat. vsi se kregamo okoli drobtin, trpijo pa sportniki, ki dejansko vlagajo vec truda v ta sport, kot ga bo kakrsenkoli politik.

podobno se je dogajalo ko sem se veslal. ista sranja so se dogajal v klubu in veslaski zvezi. mesanje osebnih interesov, retardiranih custev in pohlepu so pripeljala do tega da sem kot mulc gledal kako en trener drugega lomi z francoskim kljucem po glavi...

Zadnjič urejal Adrenaline (30.03.2007 04:04:43)

Odsoten

#25 30.03.2007 10:54:12

matejo
Črni rang
Registriran: 30.09.2006
Objav: 508

Adrenaline je napisal:

podobno se je dogajalo ko sem se veslal. ista sranja so se dogajal v klubu in veslaski zvezi. mesanje osebnih interesov, retardiranih custev in pohlepu so pripeljala do tega da sem kot mulc gledal kako en trener drugega lomi z francoskim kljucem po glavi...

To sem hotu povedat. Tud v drugih športih.

KTB "NAK MUAY" Ivančna Gorica
www.nak-muay.si

Odsoten

#26 30.03.2007 12:47:03

Ris
RJAVI rang [IIII]

Adrenaline je napisal:

nobene veze nima za katero zvezo tekmujes. glavno je kaj in kako treniras. tukaj smo vsi na jasnem: muay thai

Ce bi toliko pomenilo za katero zvezo tekmujes, potem bi lahko se malo pohecal in rekel, da so kickbokserji prinesli boljse rezultate od tajskih bokserjev na evropskem pokalu v tajskem boksu. to pa se cuje zelo smesno. se posebej ce upostevamo dejstvo da so tej "kickbokserji" v resnici muay thai borci (rozle, borojevic, madjarevic...), ki so enkrat sluzli SZTB. zakaj so najboljsi borci v zvezi pobrali h konkurenci pa vsi dobro vemo...

od tajskega boksa bo le redko kdo povlekel soliden zasluzek. obogatel nobeden. to ni nogomet, ko lahko ze v vaski ligi dobis pogodbo izplacano v cevapih in kajmaku. tega se morajo dragi politicarji cimprej zavedat. vsi se kregamo okoli drobtin, trpijo pa sportniki, ki dejansko vlagajo vec truda v ta sport, kot ga bo kakrsenkoli politik.

Prvic v zg.OKS je bila delovna komisija za sprejem njenih clanov in njeno STROKOVNO mnenje  prelozeno. Z "IZPADOM "dobesedno izpadom-ker nacin in nastop vodilnega clana KBZS  ki ni bil  nikakor v ponos OKS se manj pa slovenskemu športu, to ,to ....je bilo  tisti trenutek potrebno doziveti  v zivo!! Ni besed z katerimi bi se ta" TEATER" dalo opisati...neponovljivo.   Na tej seji  so z svojim nastopom oponirali le SEBI nikogar od uradnega osebja SZTB ni bilo na skupšcini,ker v tej fazi naj ne bi bila potrebna prisotnost....napaka. Vendar pa so zadeve argumentirane z strani nasih "opazovalcev" ki so bili  na seji in so vse dogajanje tudi evidentirali-posneli, tako in drugace,prezentirano  pa bo v vsej svoji sirini -v kratkem vkljucno skupaj z dokumenti ki bodo prisli iz tujine-novinarji ,tv....press,nase in mednarodno pravo....
SZTB-je rodila Muay thai v SLO  izpolnjuje VSE nase in mednarodne pravne regulative za sprejem v OKS in da kot taka ne dobi svoj prostor pod soncem,ze 7let je eden redkih ce ne celo EDINI primer na sportni sceni Slo in širse! Zaradi  posameznikov KBZS...seveda.
Tudi ko je bila zveza " kompletna"? je bila iz istih razlogov in iz istega centra opstruirana!! Mogoce se motim????????? Problem je ves cas le na ENI strani KBZS! In nima nikakrsne zveze z prehodom dveh drustev v KBZS oz njihovim "sluzenjem" v novi zvezi ,oz z "stanjem" v pos.zvezah ,se manj pa z športom! Ze zdavnaj pred tem je bila zadeva zaradi istih razlogov zavirana- ze od ustanovitve l.2000!  JE to v korist sportnikov.??...športa....??posameznikov...politicarjev?.....
Odgovor je izkljucno na eni strani ves cas KBZS.....SZTB  zal  ne premore sirino dojemanja z katero bi dovolj prepricljivo  na enostaven in hiter nacin razlozila ta NESMISEL...
Uziva pa zato VSO podporo siroke mednarodne sportne scene -na podrocju Muay thaia in "celo"  KICK BOKSA -ironija (z izjemo posameznika iz NEMCIJE,kjer se na osnovi - OSEBNIH  interesov kljubuje nekaterim clanom SZTB..)Postavlja se vprasanje: SZTB,njeno vodstvo,tekmovalce spoštujejo povsod po SVETU-le z strani KBZS
"preklop" ni zmozen?????Zakaj? Potrebna je percepcija razmisljanja vodstva KBZS ,da bi se lahko odgovorilo na to "zapleteno" vprasanje....
Z vsem tem dogajanjem -kdo koga......                                                       športnik -športnika-NE,
Muay thai -Kick boks-NE,                   
Politik -Politika tudi NE,
Clovek -cloveka JA....                                                                                                         To ni v nacelu delovanja športa opustevajoc in spoštujoc vsa nacela tradicije katero predstavlja -Muay thai,zato se z takim nacinom SZTB ne bo in se ne more sprijazniti  ,bo pa uporabila vsa  domaca in tuja pravna sredstva za zascito,zavarovanje športa in resnice ....

Zadnjič urejal Ris (14.04.2007 09:27:19)

Odsoten

#27 30.03.2007 14:12:00

Yaksha
RJAVI rang [III ]
Od: Kras
Registriran: 29.06.2006
Objav: 365
Spletna stran

O vsem tem bi lahko razpravljali se 200 let in nebi prisli do nobenega zakljucka. Edina realna moznost (v tem trenunku) je da vsak tekmuje v svoji zvezi. Tako bomo imeli 2 prvaka za isto kilazo. Naslednji korak pa bi moral bit neka velika finala kjer bi se prvaki srecali.
Na ta nacin se bo dolocilo kdo je "pravi" prvak in ta bi potem zastopal Slovenijo v tujini.
Drugace pa bo vladala samo zmeda (kot vse povsod) in se bomo samo osmesili pred drugimi.

Tudi v drugih drzavah tudi je vec prvakov in isto velja za svetovno prvenstvo, vsak se bori za drugo zvezo, tako da rezultat je znan vsem, 45 svetovnih prvakov (mah) in nihce ni pravi svetovni prvak. Na ta nacin se nikoli ne ve kdo je, je bil ali bi lahko bil najboljsi.

Zadnjič urejal Yaksha (30.03.2007 14:13:58)

RESPECT YOURSELF AND YOUR OPPONENT!!! by nubo11
ยัคชา ทีมต่อสู้ - มวยไทย

http://www.yaksha.si

Odsoten

#28 30.03.2007 14:22:30

Ris
RJAVI rang [IIII]

Yaksha je napisal:

O vsem tem bi lahko razpravljali se 200 let in nebi prisli do nobenega zakljucka. Edina realna moznost (v tem trenunku) je da vsak tekmuje v svoji zvezi. Tako bomo imeli 2 prvaka za isto kilazo. Naslednji korak pa bi moral bit neka velika finala kjer bi se prvaki srecali.
Na ta nacin se bo dolocilo kdo je "pravi" prvak in ta bi potem zastopal Slovenijo v tujini.
Drugace pa bo vladala samo zmeda (kot vse povsod) in se bomo samo osmesili pred drugimi.

Tudi v drugih drzavah tudi je vec prvakov in isto velja za svetovno prvenstvo, vsak se bori za drugo zvezo, tako da rezultat je znan vsem, 45 svetovnih prvakov (mah) in nihce ni pravi svetovni prvak. Na ta nacin se nikoli ne ve kdo je, je bil ali bi lahko bil najboljsi.

Ni nobene zmede...Glej potegnjena locnica med IFMA/SZTB Muay thai in Wako/KBZS Kicboksing. Tu ni VEC nobene zmede....vsak je v svoji panogi PREDSTAVNIK Slovenije!TO je CISTO in JASNO.Ni potrebna nobena razprava.

Zadnjič urejal Ris (30.03.2007 14:22:54)

Odsoten

#29 30.03.2007 14:45:46

Yaksha
RJAVI rang [III ]
Spletna stran

Prav ce pravis da ni nobene zmede potem OK. Edino da bo lahko kak slovenski "prvak" ki ne bo pravi Prvak. Samo to.
Potem pa jaz se vprasam: Je bolje biti 2. od vseh borcev na teritoriju ali 1. od svoje zveze?
Jaz sem rajsi 15. od celotne Slovenije kot 1. od ene regije, vsaj vem pri cem sem in kaksen je moj nivo.

Ce potem so se politicno drugace zmenili to je drugo. Tudi "The Greatest" ni bil svetovni prvak medtem ko je bil v jeci. Ampak vsi so vedli kaksna je resnica.
In primerov je se prevec, nazalost.

Cau

Zadnjič urejal Yaksha (30.03.2007 14:57:05)

ยัคชา ทีมต่อสู้ - มวยไทย

Odsoten

#30 30.03.2007 15:01:26

mirancar
Črno-Rdeči rang
Od: Branik21e
Registriran: 27.06.2006
Objav: 858
Spletna stran

Ko slisimo besedo Muay thai Slovenija na kaj najprej pomislimo ? na SZTB? KBZS? Ali je prvo kar nam pride na pamet SANJSKI MATCH MAKING kot je  Jazbinšek-Pupovac,Bečirovič-Trlep,Borojevič-Bregar,Vorkapič-Vrban,Mandarevič-Anastazov .!? Vsi ki imaste moc za organizirati muay thai evente mislim da so to dvoboji kateri bi napolnili dvorano ter dali drzavne prvake !!!

SLOVENIJA UNITE !!

SHOW THEM NO FEAR, SHOW THEM NO PAIN

Odsoten

#31 30.03.2007 15:21:35

Yaksha
RJAVI rang [III ]
Spletna stran

mirancar je napisal:

Ko slisimo besedo Muay thai Slovenija na kaj najprej pomislimo ? na SZTB? KBZS? Ali je prvo kar nam pride na pamet SANJSKI MATCH MAKING kot je  Jazbinšek-Pupovac,Bečirovič-Trlep,Borojevič-Bregar,Vorkapič-Vrban,Mandarevič-Anastazov .!? Vsi ki imaste moc za organizirati muay thai evente mislim da so to dvoboji kateri bi napolnili dvorano ter dali drzavne prvake !!!

SLOVENIJA UNITE !!

+1

ยัคชา ทีมต่อสู้ - มวยไทย

Odsoten

#32 30.03.2007 15:57:18

Ris
RJAVI rang [IIII]

mirancar je napisal:

SLOVENIJA UNITE !!

Seveda ce bi bila SZTB v casu svojega formiranja -pred 7 leti ,uradno priznana kot je bila KBZS v casu svoje ustanovitve,bi bilo tovrstnih:
-Borojevicev,Trlepov,Jazbinskov,Vorkapičev.......
Se veliko ,veliko  VEC!  Tudi to je eden od kljucnih razlogov nasprotovanja
s strani KBZS....strah ima VELIKE oci. SZTB bi bila mogoce malo PREVELIKA,
in bi bila ogrozenost prevec OCITNA.....
BOLANO!!+( ce jaz nimam-zakaj bi imel SOSED....ni to od nekje znano?)

SLOVENIJA UNITE!

Zadnjič urejal Ris (30.03.2007 19:34:32)

Odsoten

Noga deske