Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
A kdo mogoče ve kje bi lahko kupil kakšne ščitnike za ušesa? Mislil sem nekaj v tem smislu: http://www.weplay.com/wrestling/headgear/
Pa če ima kdo kakšno drugo idejo za zaščito ušes nej mi tud prosim pove, ker namreč ne bi rad imel ušes kot Randy, Saku.... 
Odsoten
Fant tle maš na izbiro dve stvari in eno moraš izbrati
Al hočeš bit lep al hočeš bit borec ?!?!?!?!
Zadnjič urejal mirancar (31.03.2007 20:11:18)
Odsoten
mirancar je napisal:
Al hočeš bit lep al hočeš bit borec ?!?!?!?!
To je čisti "bullshit"! Prvič, nisem profesionalni borec in si s tem ne služim denarja. Drugič greplam iz užitka in za rekreacijo. Tretjič, zakaj ne bi uporabljal ščitnikov, če so zato narejeni. Poleg tega ima ogromno borcev čisto normalna ušesa. Zakaj? KER UPORABLJAJO ŠČITNIKE!
Zakaj bi potem na trenigih sploh uporabljali čelade, ščitnike za zobe....Al boš borec, al boš pa imel zobe!
Zadnjič urejal BadMF (31.03.2007 20:38:10)
Odsoten
hehe...
BadMF,pred trningi si jih namaži s kremo pa mal zmasiri! Če ne ma pa en član pr nas "naušnike",pa ga bom uprašou kje jih je dubu 
Odsoten
ma kr nabav si... js sm ze mogu it enkrat rezat useso, k se mi je kri nabrala not, pa sm predoug caku, tko da pomoje taki scitniki kr prou pridejo... lol @ Al boš borec, al boš pa imel zobe! <- haha 
Odsoten
BadMF je napisal:
mirancar je napisal:
Al hočeš bit lep al hočeš bit borec ?!?!?!?!To je čisti "bullshit"! Prvič, nisem profesionalni borec in si s tem ne služim denarja. Drugič greplam iz užitka in za rekreacijo. Tretjič, zakaj ne bi uporabljal ščitnikov, če so zato narejeni. Poleg tega ima ogromno borcev čisto normalna ušesa. Zakaj? KER UPORABLJAJO ŠČITNIKE!
Zakaj bi potem na trenigih sploh uporabljali čelade, ščitnike za zobe....Al boš borec, al boš pa imel zobe!
Nikoli še nism spariral s čelado in folk z naušniki mi je malo smešen ma ni panike vsak si sam izbere kaj in kako tko da res nism mislu nc slabga in upam da te nism uzalu.
Odsoten
...ma boli me ku*ac za ušesa....sam da mam ženo 
Odsoten
Turbo je napisal:
...ma boli me ku*ac za ušesa....sam da mam ženo
Js je pa še nimam, pa rabim še cela ušesa dokler je ne dobim.

Odsoten
mirancar: nisi me užalu, sam ne strinjam se stvojim načinom razmišljanja. Seveda pa ima vsak pravico do svojega mnenja. 
Odsoten
Papa Muerte je napisal:
hehe...
BadMF,pred trningi si jih namaži s kremo pa mal zmasiri! Če ne ma pa en član pr nas "naušnike",pa ga bom uprašou kje jih je dubu
Dej prosim vpraši, kje bi lahko js to nabavu, ker mam spet "napihnjeno" uho!
Hvala!
Zadnjič urejal BadMF (17.05.2007 10:34:54)
Odsoten
miran, glih ta najlepsih borcev se moras bati... se uprasas zakaj? 
Zadnjič urejal dogzilla (17.05.2007 12:54:39)
Odsoten
dogzilla je napisal:
miran, glih ta najlepsih borcev se moras bati... se uprasas zakaj?
zato, ker sm delijo batine, pa nc ne dobivajo 
Odsoten
Takih pa ni, da bi sam talal. Tist k to pravi, je res taprav street fighter 
Odsoten
Mah kje manjak, povej kaku smo lepi, k samu talamo!!! 
Zadnjič urejal agizzz (17.05.2007 20:39:26)
Odsoten
agizzz je napisal:
Mah kje manjak, povej kaku smo lepi, k samu talamo!!!
ni lepsih
hehe
Odsoten