forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#49 31.03.2007 20:59:13

RoKi_BaLbOa
RJAVI rang [ ]
Registriran: 02.09.2006
Objav: 140
Spletna stran

Re: SLOVENSKA ZVEZA TAJSKEGA BOKSA ČLAN OLIMPIJSKEGA KOMITEJA SLOVENIJE!

samo ti se res boriš kot ris.. haha

Odsoten

#50 01.04.2007 12:51:07

WINDY
MODRI rang [I ]
Registriran: 01.04.2007
Objav: 10

EVO TUDI JAZ PRILAGAM V PODPORO SZTB se en dokument-pismo podpore IFME-SZTB pri sprejemu muay thaia v OKS..Nerazumljivo je  vstrajno upiranje KBZS,sprejetju  muay thia v OKS....BOLANO,NIZKOTNO, dalec od ŠPORTNEGA obnašanja ....
Mecejo TEMNO luc Na SLOVENSKI šport v TUJINI...sploh pa na ljudi ki vlecejo glavne niti v SLOVENSKEM ŠPORTU.
KAKO LAHKO DOVOLIJO,takim ljudem sedeti v OKS!!! in nasploh upravljati z ŠPORTOM??? SRAMOTNO......nepotrebna AFERA!!!

http://www.najblog.com/media/3304/20070401-21-12-06_Slovenia%20recognition%20letter.jpg

Zadnjič urejal WINDY (01.04.2007 12:54:10)

Odsoten

#51 01.04.2007 12:52:53

WINDY
MODRI rang [I ]

ČE TO NI DOVOLJ KAR  VIDITE NA TEH STRANEH POTEM ..................
skratka povdarjam da gre za popolnoma nepotrebno afero katera že dobiva VELIKE razsežnosti tako na slo.tleh kakor tudi v tujini in sega v sam vrh športa v SLO

Naj omenim,da se v Slovenskem športu do sedaj še ni zgodil primer podoben temu da je zveza izpolnjevala vse pogoje tako mednarodne kot naše in je bila dejansko že sprejeta v OKS potem pa ni bila potrjena na sami skupščini OKS-ja (kljub VSEM potrebnim dokumentom)  !!!!!!!Razlog naj bi bil IZPAD posameznih članov iz KBZS  na sami skupščini????!!!
kar je pa po mojem mnenju povsem nerazumljivo in predvsem NESPREJEMLJIVO
hkrati se vprašam kdo? Dovoli takšne reči ...???

Zadnjič urejal WINDY (01.04.2007 13:07:46)

Odsoten

#52 01.04.2007 13:11:43

RING-MAN
MODRI rang [IIII]
Registriran: 30.03.2007
Objav: 26

WINDY je napisal:

ČE TO NI DOVOLJ KAR  VIDITE NA TEH STRANEH POTEM ..................
skratka povdarjam da gre za popolnoma nepotrebno afero katera že dobiva VELIKE razsežnosti tako na slo.tleh kakor tudi v tujini in sega v sam vrh športa v SLO

Razlog naj bi bil IZPAD posameznih članov iz KBZS  na sami skupščini????!!!

NAJ BI BIL ????
DEFINITIVNO JE BIL !!!!!
Saj OKS-ju po takem IZPADU !!!!!ni preostalo drugega kot da sprejem odloži

Zadnjič urejal RING-MAN (01.04.2007 13:12:21)

Odsoten

#53 02.04.2007 11:29:20

matejo
Črni rang
Registriran: 30.09.2006
Objav: 508

Dragi vodilni iz obeh strani - najprej na tečaj retorike k Romihu, pa na kakšen komunikacijski seminar, pa se bodo stvari rešile kar same od sebe.

Zveze so (naj bi bile) ustvarjene zato, da pomagajo članom. Ne pa da se slo fajterji borijo izven zveze celo za drugo državo. Samo zato, ker pač nočejo pripadati določeni zvezi.

LPM

KTB "NAK MUAY" Ivančna Gorica
www.nak-muay.si

Odsoten

#54 02.04.2007 12:56:26

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]
Registriran: 20.03.2006
Objav: 420

tajci znajo boljse anglesko od nas!

Odsoten

#55 02.04.2007 13:26:49

RING-MAN
MODRI rang [IIII]

matejo je napisal:

Dragi vodilni iz obeh strani - najprej na tečaj retorike k Romihu, pa na kakšen komunikacijski seminar, pa se bodo stvari rešile kar same od sebe.

Zveze so (naj bi bile) ustvarjene zato, da pomagajo članom. Ne pa da se slo fajterji borijo izven zveze celo za drugo državo. Samo zato, ker pač nočejo pripadati določeni zvezi.

LPM

Drzava mora najprej podpreti RESNICO -ne pa ustvarjat AFERE...da ne bo borcev sram predstavljati tako drzavo in se bodo raje odlocali borit za tujo drzavo .NAj drzava ne dopusca razna (sranja) v športu,naj podpre ljudi ki KRVAVO in POŠTENO delajo ze vec let....

Kar se pa retorike tice je ta najmanj pomembna v tem trenutku-pomembna so dejstva,argumenti v slo športu,ker bodo po tem in ne po retoriki dolocene zadeve odpadle same osd sebe...

Odsoten

#56 02.04.2007 15:06:58

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]

ce ne znas pisati / govoriti te 'obcinstvo' ne more resno jemati.  ne recem, da je ta forum cvet pravopisja. sam konkretno nisem do konca uspel prebrati enega od teh razjarjenih postov, ker me je po dveh uvodnih stavkih minila volja do branja. pa brez zamere.

P.S. iztok je bil strokovnjak za te stvari. tisti ki je uspel prebrat njegov sms je bil za moje pojme genij.

love

pero

Odsoten

#57 02.04.2007 15:34:49

RING-MAN
MODRI rang [IIII]

Adrenaline je napisal:

ce ne znas pisati / govoriti te 'obcinstvo' ne more resno jemati.  ne recem, da je ta forum cvet pravopisja. sam konkretno nisem do konca uspel prebrati enega od teh razjarjenih postov, ker me je po dveh uvodnih stavkih minila volja do branja. pa brez zamere.

P.S. iztok je bil strokovnjak za te stvari. tisti ki je uspel prebrat njegov sms je bil za moje pojme genij.

love

pero

G.Pupovac to ker vas mine volja do branja v redu pač vaš problem oz vaša pravica.Za nas,ki smo na strani SZTB-ja pa to ne predstavlja problema tako kot si ga vi zamišljate nam ni pomembno pravopisje in ostale slovnične fore  bla,bla,bla....

ZA NAS SO POMEMBNI ARGUMENTI IN DEJSTVA
IN ČE SEDAJ VSI KI SMO NA STRANI SZTB-ja TA TRENUTEK UTIHNEMO IN NE DODAMO VEČ NITI ENEGA POSTA KOT TAKEGA AMPAK SAMO DOKUMENTE JE DOVOLJ
SAJ JE VSE KOT SEM ŽE OMENIL 
KRISTALNO JASNO .......

l.p. Dragan

p.s. upam da si tega prebral do konca.

Zadnjič urejal RING-MAN (02.04.2007 15:41:28)

Odsoten

#58 02.04.2007 16:30:57

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]

to je bilo berljivo! ne me napacno razumeti Dragan, vsec mi je pac da je zadeva berljiva in jasna. trosenje custvenih izpadov na nekem forumu, je milo receno izguba energije. jamranje in tezenje me v zivljenju tudi ni nikdar prepricalo.

pisanje z velikimi crkami (v internetnem zargonu je to yelling - kricanje), pa pomeni, da me nekdo hoce s tem prepricevati v nekaj. to pa ni relevantno, ker prepricevanje se dela z dejstvi in zapeljevanjem wink

Moj klub je tudi clan SZTB, tako da glede dolocenih stvari si deliva podobno mnenje.

lp

Odsoten

#59 04.04.2007 13:39:08

WINDY
MODRI rang [I ]

Dokument ki pove vse  in dokazuje vse...KDO  BOLANO IN SRAMOTNO ZAVIRA ŠPORT V SLO!!!!

http://www.najblog.com/media/3304/20070404-8001.jpg

Mislim ,da dodajanje kakeršnega koli komentarja v nadaljevanju ni potrebno.
Rad  pa bi,da se oglasijo vodilni iz kbzs in razložijo vsem zakaj to početje.
Dobivam občutek,da bo kbzs odločala o prihodnosti slo športa saj se pojavlja in nasprotuje kar tako in iz samo njim znanih razlogov.
Zakaj že, lahko to počnete???

Zadnjič urejal WINDY (04.04.2007 13:39:59)

Odsoten

#60 04.04.2007 17:00:13

SOKOL
Črno-Rdeči rang
Registriran: 14.07.2006
Objav: 751

uf ni me blo en tedn - kok je enga teksta za prebrat smile

Train hard but enjoy your self! wink

Odsoten

#61 04.04.2007 18:56:00

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]

sej nasprotuje ze nevem koliko let. razumem jih. konec koncev jim SZTB predstavlja konkurenta, ki jim bo odziral drzavna sredstva. ker zivimo v duhu kapitalizma, pa bo zmagal tisti, ki je pac najbolj sposoben. in verjamite, da ce bi bila SZTB v poziciji SKBZ bi se identicno obnasala. ta boljsi bo pac zmagal in ker je to cisto naraven proces, nima smisla izgubljat zivce in histerizirat.

love

pero

Odsoten

#62 04.04.2007 20:21:45

WINDY
MODRI rang [I ]

Adrenaline !!!

Ma kva bluziš-sej ti papirji vse POVEDO,
kako mores primerjat dve popolnoma nasprotni poziciji.
Kaj bi bilo,ce bi bilo....kako ti ves kaj bi SZTB,pa sj tuki ni kaj govort .
KBZS je kick boks ,SZTB MUAY thai.  Ena je članica OKS -druga pa zarad te ENE to ne more bit! TO so dejstva podprta z dokumenti.
O čem ti govoris...o šortu v SLo al o čem drugem?
PO DRUGI STRANI PA PRAVIŠ DA SI TI ČLAN KLUBA,KI JE ČLAN SZTB???
   V tvojih postih pa je razbrati kontra nastrojenost do maticne zveze...Kaj bi ti rad povedal? Verjetno na tak nacin Izkazujes lojalnost do kluba ,zveze ki ji pripadas.
In vmes nic ne histeriziras..
Zanimiva pozicija,malo tu malo tam ...pa vsakmu mal prvoščiš a ne?(potih da te gdo ne sliš...)

A ni tako ???

l.p.

Zadnjič urejal WINDY (04.04.2007 20:25:25)

Odsoten

#63 04.04.2007 20:27:28

RoKi_BaLbOa
RJAVI rang [ ]
Registriran: 02.09.2006
Objav: 140
Spletna stran

sam tle je pa res zmer več nastrojencov, najbolj da organiziramo en forum fight pa naštimamo pare pa ring pa gasa... haha

Odsoten

#64 04.04.2007 20:55:54

santos
RJAVI rang [ ]
Od: Izola
Registriran: 01.10.2006
Objav: 118
Spletna stran

Če sta se v Italiji združila KickBoksing in Muay Thai federaciji, ne vem zakaj se ne bi mogli tudi v Sloveniji.

Čeprav De Cesari fura neko svojo politiko...nato so ga vsi odjebali. Kar sledi enako za Slovenijo...! Tako dela tudi Falsoni...glumac. Saj ga poznam osebno...dvoličen človek, kot tukaj tej naši dragi promoterji oz. predsedniki etc. ( Pa kaj mislite, da so vsi tako neumni, kot tisti, ki Vam sledijo al kaj !?) roll

Mater, tako majhna država, pa se tako na veliko jebejo med sabo...saj bi se človek kar zjokal. Čeprav jaz se takim samo smejim...hehe Kako delaš, tako imaš ! Ne pozabit, kaj pomeni beseda Karma ! wink

Zadnjič urejal santos (04.04.2007 21:00:23)

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Odsoten

Noga deske