forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#65 04.04.2007 23:44:52

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]
Registriran: 20.03.2006
Objav: 420

Re: SLOVENSKA ZVEZA TAJSKEGA BOKSA ČLAN OLIMPIJSKEGA KOMITEJA SLOVENIJE!

@windy: preberi se enkrat moj post. potem se enkrat. in se enkrat. dokler ga ne stekas.

pa ne se jezit, ker potem te je tezko jemat resno.

ok, here we go:

<komentar>
Adrenaline !!!

-zivjo Windy!!!

Ma kva bluziš-sej ti papirji vse POVEDO,

-tekst pove vse. papirji sami nic.

kako mores primerjat dve popolnoma nasprotni poziciji.

-pogledas eno. ocenis drugo. in primerjas. ni tezko.

Kaj bi bilo,ce bi bilo....kako ti ves kaj bi SZTB,pa sj tuki ni kaj govort .

-ce cebula ne bi imela ce, bi bila bula

KBZS je kick boks ,SZTB MUAY thai.

-KBZS je kick boks zveza slovenije, SZTB pa slovenska zveza tajskega boksa

Ena je članica OKS -druga pa zarad te ENE to ne more bit! TO so dejstva podprta z dokumenti.

-z osebno izkaznico in prometnim dovoljenjem?

O čem ti govoris...o šortu v SLo al o čem drugem?

-nimam pojma. verjetno o šortu.

PO DRUGI STRANI PA PRAVIŠ DA SI TI ČLAN KLUBA,KI JE ČLAN SZTB???

-pa tudi clan drustva numizmatikov slovenije

V tvojih postih pa je razbrati kontra nastrojenost do maticne zveze...Kaj bi ti rad povedal?

-kontra nastrojenost do maticne zveze

Verjetno na tak nacin Izkazujes lojalnost do kluba ,zveze ki ji pripadas.

-samo do kluba

In vmes nic ne histeriziras..

-KAJ DA NE HISTERIZIRAM!!!!!! TO SO DEJSTVA, GROBA KRSENJA PRAVIL!!!!

Zanimiva pozicija,malo tu malo tam ...pa vsakmu mal prvoščiš a ne?(potih da te gdo ne sliš...)

-malo tamo malo vamo. to pa zato, ker nic v zivljenju ni crno ali belo. dosti je sivine.

A ni tako ???

-itak!

</komentar>

P.S. sej bi kaj komentiral, ampak potem bi spet luperdal naokoli big_smile

Odsoten

#66 05.04.2007 11:06:15

RING-MAN
MODRI rang [IIII]
Registriran: 30.03.2007
Objav: 26

"SANTOS"

De Cesarisa ni nihce odjebal,on je ze delal odjebeno-nikol ni nic organiziral kar bi se lahko reklo MUAY THai,izvajal je neke demonstracije....borbe na tatamiju ...vmes pa velik filozofiral in to je bla MT org. v Italiji....en makaronarski bull shiit.Šminka.... Wako ni  nikol imel in tudi dans nima resnega oponenta v Italiji...To je prava resnica. In ce MT (amaterskega ) v italiji ni -je to zaradi" velike" konkurence ki jo je uzivala Mt federacija z Markom iz Rima na celu. Pa kako bi tud lahko blo drgac ,ce je kick boks (WAKO)l.1972 rojen v ITALIJI....makaronarska politika...ki pa je pocas odpela svoje..Nastopli so drugi cajti... vsi bi mogl videt kislo faco Falsoneja(sef WAKO) ,ko je podpisal tisti zg.dokument v BKK l.2006(tajska) da ne sme vec uporabljat simbolov in pravil muay thaia....Skor se je zjoku clovek..Tud ta posnetek obstaja in sem ga videl na svoje oci..tud to je posneto..ja,ja
Mt v Slo pa ni  Decesaris iz Rima..100%! Mt iz SLO dela in je naredil veliko vec kot Marko iz Rima..tud zato je primerjava popolnoma neumestna.
To so dejstva mal drgacna  in iz druge perspektive,ki je nekaterim vidna...pa saj vam tud ne rab bit v tej fazi,razumljivo vi ste borci.Sm ne pol pametovat o necem kar ves le napol ,oz narobe,oz. nic! Prevec stvari je bilo do sedaj pod predpraznikom-oziroma enostransko predstavljenih...sledijo ARGUMENTI...pa saj smo ze gor rekl.

NAJ DOKUMENTI GOVORIJO!

Odsoten

#67 05.04.2007 11:22:26

Yaksha
RJAVI rang [III ]
Od: Kras
Registriran: 29.06.2006
Objav: 365
Spletna stran

Po mojem ni povsem res tisto kar pise tu od zgoraj. V Italiji scena scena tajskega boxa je razvita in je tudi veliko zvez (prevec).
V glavnem v Italiji je bila opozicija od Wako zveza FENASCO (to so samo tisti, ki so si zamislili OKTAGON v Milanu www.oktagon.it/lowres.htm). Nekal informacij o FENASCO za tiste, ki poznajo "makaronarski" jezik ali boljse receno italijanscino: http://www.megathai.it/italia/menu%20po … enasco.htm

Tu je nekaj informacij.

Cau

RESPECT YOURSELF AND YOUR OPPONENT!!! by nubo11
ยัคชา ทีมต่อสู้ - มวยไทย

http://www.yaksha.si

Odsoten

#68 05.04.2007 11:22:31

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]

@ring-man: bad news. sem se poskusil pogovarjat z mojim potnim listom. pa mi nic ne odgovarja. razumljivo, po vsej verjetno zato ker sem borec...

Odsoten

#69 05.04.2007 11:22:53

WINDY
MODRI rang [I ]
Registriran: 01.04.2007
Objav: 10

g.PUPOVAC naj se ne jezim ???

Človek te ne more razumeti pa čeprav sem večkrat poskušal z več nazornih kotov ampak ne gre

Ti si itak prevec pameten "vsaj tako bi se rad  predstavu..."
Ko bos kaj naredu na podrocju teme o kateri si tako pameten - pa se oglas za kaksno debato.Cez enih 10 let....najmanj.

Preprosto te ne razumem tebi je pomembno dokazovanje kako si ti pameten in kako ti vse veš in imaš odgovor na vsako vprašanje
daj si še enkrat sam preberi svoj post oz. odgovore npr. :

-Ena je članica OKS -druga pa zarad te ENE to ne more bit! TO so dejstva podprta z dokumenti.

-z osebno izkaznico in prometnim dovoljenjem?
Tebi zgoraj priliman dopis OKS-a nič ne pove???
To naj bi bil odgovor nekoga ki se bori za SZTB??? definitivno ni !!!

Zato boš potreboval še nekaj let da boš nekatere reči tukaj razumel žal tako je..

Sicer pa Ti kr piš,sj to je  namen -da tema ne zamre, in se cim vec govori...(sj zato te tud spodbujam)pa tud da se piše,naj se dviguje prah,sj ga je dost v Slo športu...a ne ?

toliko   :Sawasdee

Odsoten

#70 05.04.2007 11:26:25

RING-MAN
MODRI rang [IIII]

Adrenaline je napisal:

@ring-man: bad news. sem se poskusil pogovarjat z mojim potnim listom. pa mi nic ne odgovarja. razumljivo, po vsej verjetno zato ker sem borec...

Lepo da si poskušal,poskušaj še mogoče ti pa uspe nekega dne

in tisto kar si citiral windiju zgoraj a ni mal preveč otroško???
Saj imaš dokumente na katerih vse piše pripete zgoraj ti pa streljaš glinene golobe
no se zresni kaj ti je?

l.p. Dragan

Zadnjič urejal RING-MAN (05.04.2007 11:30:43)

Odsoten

#71 05.04.2007 11:55:51

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]

@windy: ce bi se parkrat prebral, bi opazil, da je bil moj namen samo eden. da te zezam. pa ves zakaj? zato, ker ne znas zadrzevati custev, ko pises preko khmm interneta.  posledica tega je, da navkljub dejstvu, da tamanis podatke in razkazujes skenirana pisma (ta ti stejem v plus), skratka vlagas cas, zivce in trud v vso to pisarijo, te je tezko jemat resno.

@ring-man: seveda je otrocje! to je bil moj edini namen. edini post, ki je bil resno napisan z moje strani, ste ga totalno narobe razumeli in pri tem ti res ne ostane drugega da se zacnes norcevat.

chok dee amigooo

pero

Odsoten

#72 05.04.2007 12:57:50

RING-MAN
MODRI rang [IIII]

Yaksha,

sorry ti verjetno bolje poznas sceno v Italiji. Da se razumemo ...nimam nc proti Italianom in njihovi športni sceni,zelim jim  iskreno vse najboljse!! -js sm sam odgovoru
santosu na njegovo omenjanje Marka Decesarisa iz RIMA,o njem je bla tema.o tem glih slucajno nekaj vem..Pa o tem da on pozna Falsoneja?  ja ,ja so veliki druzinski prjatli.....Gdo ne pozna SANTOSA? On je pa ja znan.....Njega vsi poznajo! Osebno.

ciao.

Odsoten

#73 05.04.2007 12:59:57

WINDY
MODRI rang [I ]

ADRENALINE....

Ok ,pol se ti kr zezi.Sm napis se kj gor -da se bo cim vec bral...Cim vec praha naj se dviguje-to je cilj....noben vlozek ni zastojn,galama,galama,galama.....to zdej rabmo!
To je taktika...ne brini,vsi pihamo v en rog,bos vidu nakonc v FINALU.

Lp v Spanijo!

Pa dj se zame kj obrn!
l.p.

Zadnjič urejal WINDY (05.04.2007 13:01:22)

Odsoten

#74 05.04.2007 13:14:11

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]

@windy: tle smo s kolegi brali in se rezali ko prasci na to temo.kakor vidis se je prah dvignu. vsaj med mojim slovenskimii kolegi v spaniji.

prah dviiiiggnnniiii seeeeeeeeeeeeee!!!!

Zdej moras samo se ugotovit kateri post sem resno napisal

hasta luego borachios!

Odsoten

#75 05.04.2007 13:23:02

WINDY
MODRI rang [I ]

Vsak k se oglas na to temo je dobrodosel...na kakrsen koli nacin,pomaga  k razjasnitvi te Afere!

Zadnjič urejal WINDY (05.04.2007 13:26:04)

Odsoten

#76 05.04.2007 14:05:21

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]

naj zivi afera!

afera je pomembna, kaj bi mi brez afera.

rokavice: 50 eur
hlace: 30 eur
pro borba v ringu: 10 eur + cast zvezi
.
.
.
afera: neprecenljiva

Odsoten

#77 05.04.2007 15:45:30

santos
RJAVI rang [ ]
Od: Izola
Registriran: 01.10.2006
Objav: 118
Spletna stran

@Adrenaline
hehe...SP na lastni đep, nato se zveza kurči, kake dosežke je imela...bwahahaha

@Ring-lady man
saj poznam Falsonija, tako kot Vorkapića...iskreno povedano mi dol visi za oba...vedi, da Falsoni ni nič več, kot Vrokapić, da se razumemo. wink

p.s.
Vorkapić je jaki promoter, ko on kliče ostale promoterje, da bi dal svoje borce se borit...heh

Vsi skupaj ste ena prava zguba časa...

Lepo se imejte, pa še naprej sanjajte...morda en dan se boste zbudi in dojeli, da v realnem svetu je spoštovanje tisti, ki naj bolj pomeni..., ne pa alterego ! wink
Zdaj pa se lahko samo še poščijem na ta prah.

Lp.

Zadnjič urejal santos (05.04.2007 15:48:03)

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Odsoten

#78 05.04.2007 18:27:15

WINDY
MODRI rang [I ]

toooooooooooooooooooo adrenaline,pisi ,pisi...dobr si.Hvala,hvala......yes....
to rabmo,poglej kulk folka je ze to bral,se,se.....
Nas si,ce to hoces al pa ne....si cist not padu,pa se pomagas...thank u,thank u.

Lp v Spanijo!
Pa dj res se zame kj obrn...
Ciao

Odsoten

#79 05.04.2007 18:38:42

RING-MAN
MODRI rang [IIII]

santos je napisal:

@Ring-lady man
saj poznam Falsonija, tako kot Vorkapića...iskreno povedano mi dol visi za oba...vedi, da Falsoni ni nič več, kot Vrokapić, da se razumemo. wink

p.s.
Vorkapić je jaki promoter, ko on kliče ostale promoterje, da bi dal svoje borce se borit...heh

Vsi skupaj ste ena prava zguba časa...

Lepo se imejte, pa še naprej sanjajte...morda en dan se boste zbudi in dojeli, da v realnem svetu je spoštovanje tisti, ki naj bolj pomeni..., ne pa alterego ! wink
Zdaj pa se lahko samo še poščijem na ta prah.

Lp.

@Santos king of the world
To da tebi visi verjamem in to ni potrebno pisat tukaj to je športni forum ne pa forum za zdravstvene težave .....

Kar se pa sanj tiče mi smo budni verjemi in pričakuj da bomo mi nekoga vrgli iz lepih sanj ki jih sedaj sanja...

Ker smo pa zate ena velika zguba časa pričakujem da ne boš več odpisal zato en velik in lep pozdrav tebi in tvojim in veliko uspehov v bodoče saj si z takšnim delom to očitno zaslužite...
mar ne? kako lepo je imeti čisto vest a ne? ne vi tega ne veste kako je to!!!in vi govorite potem o nekem spoštovanju a daj nehajte no!!

Zadnjič urejal RING-MAN (05.04.2007 18:43:57)

Odsoten

#80 05.04.2007 20:39:22

BlackBeast
VIJOLIČNI rang [IIII]
Od: Ilirska Bistrica
Registriran: 13.01.2007
Objav: 89
Spletna stran

WTF???
smile

Mirno morje še ne naredi izkušenega mornarja!

Odsoten

Noga deske